Cătălin Cazacu s-a cuplat cu o vedetă de la Antena 1. Primele imagini cu ei împreună de la mare

Publicat: 27/07/2019 | 10:04

Vara iubirea se aprinde mai tare în inimile oamenilor, iar în luna lui cuptor atinge cote maxime acest sentiment unic în lume! Așa i s-a întâmplat și lui Cătălin Cazacu și unei vedetei de la Antena 1. Carismaticul prezentator de la Kanal D și noua lui iubită au fost fotografiați împreună la mare și avem primele imagini cu ei.

Citește și: Cătălin Cazacu a suferit un șoc! Bolidul lui a fost vandalizat: “Mi-a tăiat cineva cauciucurile și mi-a…”

Cătălin Cazacu s-a cuplat cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu s-a cuplat cu Ramona Olaru, una dintre vedetele de la Antena 1, iar iubirea care plutește în aer a fost de mulți remarcată. Cei doi îndrăgostiți nu erau singuri la plajă, ci împreună cu cel mai bun prieten al prezentatorului emisiunii “Cash taxi”: Giani Kiriță, care este și el combinat cu o brunetă focoasă, relatează wowbiz.ro. Martorii au spus că între cunoscutul motociclist și asistenta de la “Neatza cu Răzvan și Dani” se vedea clar că nu e doar o simplă prietenie. Îmbrăcată într-un costum de baie negru foarte sexy, vedeta Antenei a fost sorbită din priviri de noul partener, iar în unele momente, ea a fost surprinsă în poziții de infarct sau butonând pe telefon.

Citește și: Ramona Olaru, prima intervenție estetică la față. Cum arată acum asistenta matinalului de la Antena 1

Se pare că frumoasa blondină nu a putut să stea prea mult timp singură după divorțul dureros de fostul soț, Bogddan. Ei au semnat actele de divorț în urmă cu o lună.

Citește și...