Celebra prezentatoare a dansat pe masă la LOFT MAMAIA

Publicat: 07/09/2018 | 23:21

Crina Abrudan a devenit una dintre cele mai active prezențe feminine de prin cluburile de fițe de pe litoral. (Câstigă acum 5.000$ lunar!) Cea care a făcut furori, de-a lungul anilor, la pupitrul știrilor sportive, a atras atenția asistenței cu mișcările pline de senzualitate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini savuroase cu dansul înnebunitor al fostei știriste de la Antena 1. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ȘTIRISTĂ DE LA ANTENĂ ȘI-A DEZVĂLUIT TATUAJUL LA MARE)

Îmbrăcată lejer – cu o bustieră neagră și o pereche de blugi – fosta știristă de la Antenă părea din capul locului pusă pe distracție.(Super ofertă de angajare)  Cu toate că nu mai este chiar foarte tânără și nici în atenția camerelor de filmat, Crina Abrudan are grijă să arate impecabil și are dezinvoltura unei adolescente.

La un moment dat, când petrecerea era în toi, blondina care a făcut senzație la pupitrul știrilor sportive a decis să ducă distracția la un alt nivel. (NU RATA, AICI: A PRINS ULTIMUL SOARE DE VARĂ. FOSTA ŞTIRISTĂ DE LA ANTENA 1, CUM RAR O VEZI)

Așa că, fără prea mari menajamente, Crina s-a urcat pe masă, alături de o prietenă, și a arătat tuturor cât de bine știe să se miște.(De ce să faci videochat?)   Dansul înnebunitor al Crinei a fost savurat pe deplin de soțul acesteia, fostul internațional Gabi Popescu, dar și de majoritatea celor care se aflau în LOFT. Mai bine de jumătate de oră, Crina Abrudan s-a mișcat frenetic pe ritmurile asurzitoare ale muzicii.(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A PIPĂIT O BLONDĂ ÎN PUBLIC, APOI A TRAS-O DE…)

Crina Abrudan, dans înnebunitor la LOFT

S-a căsătorit cu Gabi Popescu în iulie 2017

Crina Abrudan (40 de ani) este cunoscută telespectatorilor din postura de prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Ea a renunţat la pupitrul ştirilor în 2014. În luna iulie a anului 2017, Crina Abrudan şi Gabi Popescu şi-au unit destinele. Naşii acestora au fost celebrul tehnician Cosmin Olăroiu şi Luminiţa, soția acestuia.(Cat castigi daca faci videochat?)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...