Fosta știristă de la Antenă și-a dezvăluit tatuajul la mare! Imagini în premieră

Publicat: 21/08/2018 | 22:34

După ce a renunțat la pupitrul știrilor sportive, acolo unde a făcut furori de-a lungul anilor, Crina Abrudan a devenit una dintre cele mai active prezențe de prin cluburile de fițe.(Super oferte la accesorii gaming) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini senzaționale din cea mai recentă escapadă de pe litoralul românesc a fostei știriste de la Antenă.(CITEȘTE ȘI: “REGII DISTRACȚIILOR” AU FĂCUT RAVAGII: AU CERUT SĂ LE FIE ADUSE LA MASĂ 200 DE STICLE DE ȘAMPANIE CU MACARAUA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta știristă de la Antenă în unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, LOFT, acolo unde a mers să se distreze alături de soțul ei Gabi Popescu și câțiva amici.(NU RATA, AICI: IATĂ ROCHIA PURTATĂ DE CRINA ABRUDAN LA CUNUNIA CU GABI POPESCU. ”AM STAT PE TOCURI 16 ORE”)

Chiar dacă nu mai este de multă vreme  în floarea vârstei și nici în atenţia camerelor de luat vederi, Crina Abrudan are grijă de corpul ei și etalează o formă de invidiat. Îmbrăcată cu gust, așa cum ne-a obișnuit, și cu privirea ascunsă sub o pereche de ochelari de soare, Crina Abrudan care etala o formă de zile mari a lăsat la vedere un amănunt important. Atenția celor din jur a fost atrasă de tatuajul vedetei de pe brațul stâng. Se pare că, în această minivacanță, vedeta a apelat la serviciile unui artist tatuator care i-a ”imprimat” pe braț un frumos tatuaj floral, semi-permanent. (Super oferte la accesorii gaming)Dacă soțul ei, fostul fotbalist Gabi Popescu, a ales să se delecteze cu câteva pahare cu licoare bahică și să admire, neclintit lumea din jur, fosta știristă chiar dacă nu este o dansatoare talentată, s-a mișcat de zor pe ritmurile muzicii.(NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, LA PLAJĂ CU UN CORP DE TOP!)

Crina Abrudan alături de soțul ei Gabi Popescu la LOFT

S-a căsătorit cu Gabi Popescu în iulie 2017

Crina Abrudan (40 de ani) este cunoscută telespectatorilor din postura de prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Ea a renunţat la pupitrul ştirilor în anul 2014. În luna iulie a anului 2017,Crina Abrudan şi Gabi Popescu şi-au unit destinele. Naşii acestora au fost celebrul tehnician Cosmin Olăroiu şi Luminiţa soția acestuia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...