Iată rochia purtată de Crina Abrudan la cununia cu Gabi Popescu. ”Am stat pe tocuri 16 ore”

Publicat: 14/07/2017 | 20:57

Crina Abrudan s-a cununat civil cu fotbalistul Gabi Popescu, sâmbăta trecută, iar duminică, mirii au păşit în biserică. Ex-prezentatoarea şi-a arătat acum ţinuta, cu care a întors capete la eveniment!

Crina Abrudan a venit îmbrăcată la ”Teo Show” cu rochia pe care purtat-o în faţa ofiţerului de stare civilă. La nuntă însă, ea a fost nevoită să stea 16 ore pe tocuri, operaţiune care s-a dovedit dificilă!

„O altă rochie a fost făcută pe comandă pentru cununia civilă şi înainte cu două seri de cununie îmi amintisem că văzusem rochia aceasta şi nu o probasem. M-am dus şi am luat-o. (…) Sunt momente în care îmi lipseşte foarte mult televiziunea, nu ştiu ce îmi lipseşte, partea de televiziune sau partea de reporter. Atunci nu contau nopţile nedormite. Noi vorbeam de mulţi ani de nuntă. (…) Am stat pe tocuri 16 ore. N-a fost nimic tradiţional, a fost totul pe modern. Eram foarte stresată. Aşa sunt eu de felul meu”, a declarat Crina Abrudan.

Cât despre copii, aceştia nu intră în planurile imediate ale fostei prezentatoare sportive. „Încă nu facem botez, nu că nu ne-am dori, dar încă nu e cazul. Mi-e indiferent dacă va fi fată sau băiat”.

Citește și...