“Regii distracțiilor” au făcut ravagii: Au cerut să le fie aduse la masă 200 de sticle de șampanie cu macaraua!

Publicat: 20/08/2018 | 22:45

O brigadă calificată de milionari străini a răsturnat toate ierarhiile în lumea petrecăreților de la noi din țară.(Super oferte la accesorii gaming) ”Regii distracțiilor” au făcut o mega-aroganță la NUBA Mamaia înainte de concertul lui Paris Hilton, au cerut să le fie aduse la masă 200 de sticle de șampanie cu macaraua CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu noua fiță de pe litoralul românesc.(CITEȘTE ȘI: AVEM DOCUMENTUL OFICIAL! SUPER-FOTBALISTUL LUI PSG A PRIMIT CETĂȚENIA ROMÂNĂ!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unui moment de-a dreptul istoric care cu sigurnață nu va fi uitat prea curând de consumatorii petrecerilor cu ștaif de la noi din țară.(Console si accesorii gaming) Cu puțin timp înainte de mega-showul pe care l-a susținut moștenitoarea imperiului Hilton în NUBA, cel mai exclusivist club din Mamaia, o brigadă calificată de străini ce au ales să petreacă pe litoralul românesc a făcut o mega-aroganță. Mai exact, afaceriștii străini, ce sunt cunoscuți drept ”Regii distracțiilor” și asta pentru că majoritatea dețin cluburi de renume din străinătate și sunt renumiți pentru petrecerile exclusiviste pe care le organizează, au comandat o piramidă de 200 de sticle de șampanii pe care organizatorii au adus-o la masa acestora cu ajutorul unei macarale. Momentul special a fost savurat pe deplin de toți cei care se aflau în club. Imediat ce piramida și-a făcut apariția în club, toată lumea  și-a scos telefonul mobil și a imortalizat mega-aroganța.  Pentru mega-distracția din NUBA, ”Regii distracțiilor” au scos din buzunar o sumă colosală la care mulți dintre români doar visează. Petrecăreții au achitat o notă de plată colosală, aproximativ 25.000 de euro.(NU RATA, AICI: EL A COORDONAT DIN UMBRĂ JANDARMII LA MITINGUL DIASPOREI. BOSSUL ÎN CÂRJĂ ARE TOUAREG DE SERVICIU ȘI BODYGUARD!)

Mega-aroganța pe care au făcut-o ”Regii distracțiilor”, în NUBA

Paris Hilton a venit cu elicopterul la NUBA

Show-ul pe care Paris Hilton l-a susținut în NUBA a fost unul de-a dreptul vibrant. Vedeta și-a făcut apariția, într-un stil atipic, Paris Hilton a aterizat cu un elicopter privat pe heliportul NUBA Beach Club, cu doar câteva minute înainte de show.(NU RATA, AICI: IMAGINI SENZAȚIONALE CU MULTIMILIARDARA ÎN ROMÂNIA! PARIS HILTON A ATERIZAT CU ELICOPTERUL LA NUBA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...