El a coordonat din umbră jandarmii la mitingul Diasporei. Bossul în cârjă are Touareg de serviciu și bodyguard!

Publicat: 19/08/2018 | 22:19

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate națională, primele imagini cu Alin Mastan, “greul” care conduce Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București. (Super oferte la accesorii gaming) Boss-ul în cârjă, care a coordonat din umbră jandarmii la mitingul Diapsorei, are Toureg de serviciu și bodyguard.

Mai multe organizaţii civice, care s-au reunit sub titulatura “Iniţiativa România”, au solicitat anchetarea celor vinovaţi de agresiunile comise asupra manifestanţilor, vineri, 10 august, la mitingul din Piaţa Victoriei. Prefectul Speranța Cliseru, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, comandantul Jandarmeriei Române, Gheorghe Sebastian Cucoș, și directorul general al Jandarmeriei Municipiului București, Alin Mastan, sunt principalii vizați, potrivit comunicatului remis de organizațiile civice amintite mai sus. (VEZI AICI: ”OMUL ÎN ALB” CARE A DIRIJAT PROTESTUL VIOLENT DIN PIAȚA VICTORIEI RUPE TĂCEREA!”EU N-AM VENIT CĂ, VEZI DOAMNE, SE VA TULBURA ORDINEA PUBLICĂ”)

Pe ultimul dintre ei, mai exact pe Alin Mastan, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit într-o zonă selectă a Capitalei, la doar câteva zile după ce coordona din umbră jandarmii la sângeroasele proteste care au avut loc în mijlocul Bucureștiului. Îmbrăcat lejer, cel care a fost unul dintre factorii cu putere de decizie privind atacul  “țestoaselor” la mitingul Diasporei a părut extrem de senin. Este, probabil, ferm convins că și-a făcut numai datoria în urmă cu puțin mai bine de o săptămână. Autoritățile urmează, însă, să ofere un verdict în acest caz.

Cert este că Alin Mastan a afișat o mină de om fără griji, chiar dacă pe parcursul plimbării din București a fost, permanent, însoțit de șoferul său, care a avut, mai mult ca sigur, și rol de „bodyguard”. (Console si accesorii gaming) Cei doi au ajuns într-o zonă centrală din Capitală, unde “boss-ul” de la Jandarmerie locuiește. Acesta din urmă a coborât din superbul Touareag de serviciu pe care l-a primit în folosință. Cel care a fost unul dintre participanții activi la acțiunile din Piața Victoriei s-a deplasat ajutat de o cârjă, pe care a ținut-o în mâna dreaptă. După o scurtă discuție pe care a purtat-o cu bărbatul care îl însoțește permanent și care îi asigură securitatea, Alin Mastan a intrat în propria locuință. (NU RATA: IMAGINI ÎNFIORĂTOARE DIN TIMPUL PROTESTULUI DE LA PIAȚA VICTORIEI! O TÂNĂRĂ ÎN SCAUN CU ROTILE S-A ARUNCAT PESTE IUBITUL EI, CA SA-L PROTEJEZE)

Cine este Alin Mastan

În urmă cu aproximativ un an, Alin Mastan a fost numit director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Numirea sa a venit după ce ofiţerul a fost detaşat de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj, unde a fost şef al Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică, la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, în vederea împuternicirii în funcţia de prim adjunct al directorului general.

În vârstă de 39 de ani, Alin Mastan este căsătorit şi are un copil. Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma Jandarmi. A terminat cursul postuniversitar Drept Internaţional Public-Relaţii Internaţionale şi cursul postuniversitar Management la Institutul de Studii pentru Ordine Publică Bucureşti. (VEZI ȘI: MITINGUL DIASPOREI! MEDICII AU ACORDAT ÎNGRIJIRI PENTRU ȘAPTE PROTESTATARI LA MITINGUL DE DUMINICĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)