Fosta prezentatoare TV a apărut la Asylum Mamaia fără ginerele ”Uluitorului”!

Publicat: 21/08/2019 | 23:23

Povestea de dragoste dintre Malvina Cservenschi și ginerele ”Uluitorului” pare să fi ajuns la final. Fosta prezentatoare TV a apărut la Asylum Mamaia fără ”Ginerică”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care susțin ipoteza că idila lor n-a rezistat. (CITEȘTE ȘI: ”ÎMPĂRATUL ÎNGHETAȚEI”, CU MÂINILE PE FUNDUL PROFEI DE SPORT!)

După ce a renunțat la televiziune, Malvina Cservenschi a intrat într-un con de umbră. În urmă cu aproximativ un an, fosta prezentatoare TV părea însă că a revenit în forță în lumina reflectoarelor. Și asta după ce a reușit să-l „combine” pe ginerele unuia dintre magnații secreți ai României. Controversata poveste de dragoste părea, de departe, una dintre cele mai suculente telenovele amoroase care s-a derulat în ”lumea bună” în ultimii ani. Din câte se pare, însă, relația dintre fosta prezentatoare TV și ginerele ”Uluitorului” ar fi ajuns la final. (VEZI AICI: PREZENTATORUL A ”ÎNLOCUIT-O” PE SEXY-ȘTIRISTĂ CU O REPORTERIȚĂ NEW-ENTRY!)

S-a bucurat de compania prietenilor

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Malvina Cservenschi într-un renumit local de pe litoralul românesc, Asylum Mamaia. Acolo unde, spre uimirea tuturor, fosta prezentatoare TV a apărut  fără ginerele ”Uluitorului”. Fosta vedetă TV s-a bucurat doar de compania unor prieteni, fapt ce ne duce cu gândul că povestea de dragoste care a debutat fulminant în urmă cu un an nu a rezistat prea mult.

Malvina Cservenschi a apărut la Asylum Mamaia fără ginerele ”Uluitorului”!
Malvina Cservenschi a apărut la Asylum Mamaia fără ginerele ”Uluitorului”!

Din câte se pare, Malvina și ”Ginerică” și-ar fi spus definitiv ”Adio”.  După ce a petrecut câteva ore la Asylum Mamaia, Malvina a părăsit clubul împreună cu prietenii ei și s-a îndreptat agale spre unul dintre luxoasele hoteluri din stațiune. Dacă Malvina și ”Ginerică” au ”rupt-o” definitiv și și-au închis toate căile de comunicare, sursele D.A.S susțin că fiica ”Uluitorului” păstrează încă legătura cu ex-ul prezentatoarei TV, Dorian Boguță.

Malvina Cservenschi la Asylum Mamaia
Fosta prezentatoare TV a petrecut în compania prietenilor la Asylum Mamaia

Ginerele ”Uluitorului” și-ar fi părăsit soția pentru Malvina!

Pentru a fi alături de Malvina Cservenschi, “Ginerică” și-ar fi părăsit soția, gest care ar fi stârnit mânia socrului său, supranumit “Uluitorul”. Acesta din urmă este unul dintre magnații secreți ai României, care deține o avere de peste un miliard de euro și este prieten cu fiul lui Donald Trump, cu care se și vizitează. “Uluitorul” este un bogătaș discret, influent, cu afaceri în industria farmaceutică. Relația dintre “Ginerică” și ex-prezentatoarea de la TVR este însă mai veche. (NU RATA: CUM A SEDUS-O EX-UL MALVINEI PE PRINȚESICA MULTIMILIARDARULUI ”ULUITORUL”)

Legătura a devenit publică, în urmă cu aproximativ un an, atunci când CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe “Ginerică” și Malvina la deschiderea unui restaurant de lux din Herăstrău, unde au ajuns în jurul orei 22:00.

Istoricul relației

Însoțiți de alt cuplu, cei doi s-au așezat la masa pe care au rezervat-o. Și au început să comande vinuri fine. Îmbrăcată cu o rochie albă, fosta prezentatoare a arătat o formă de invidiat. A petrecut foarte puțin timp la masă, preferând să se întrețină cu cei din jur și să danseze. După ce “încălzirea” a fost făcută, “Ginerică” s-a alăturat, la rândul lui, distracției. A fumat și a băut cot la cot cu iubita sa, cu care s-au retras într-un loc ferit din restaurant. Unde s-au îmbrățișat și și-au șoptit vorbe dulci la ureche. Cei doi au băut și au dansat provocator până la 4 dimineața, când au lăsat impresia că încep să se clatine. A fost momentul în care au realizat că este cazul să părăsească localul.

Malvina a ieșit prima din restaurant, urmată la câteva secunde de “Ginerică”. Frumoasa brunetă a plecat cu un Uber, în timp ce partenerul ei a ales, până la urmă, motorul. Ex-prezentatoarea a luat ceva de acasă, după care a ieșit, din nou, în stradă. A preluat-o o mașină, care a dus-o la vila tânărului cu care s-a distrat la maximum în restaurant. La vilă, de altfel, a și înnoptat, după mai multe ore epuizante. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU + DANSATOAREA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT” S-AU CAFTIT ÎN CLUB, LA MAMAIA, CU O ”PARTICULARĂ” TUPEISTĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...