Cum a sedus-o ex-ul Malvinei pe prințesica multimiliardarului ”Uluitorul”

Publicat: 21/07/2018 | 22:21

Cea mai recentă mega-telenovelă din lumea bună a ajuns la episodul trei. Pe scurt, “Prințesica” l-ar fi lăsat cu ochii în soare pe “Ginerică” și s-ar fi combinat cu Dorian Boguță, informație dezvăluită în premieră de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România (VEZI AICI TOATĂ POVESTEA). În continuare, vă prezentăm, în exclusivitate, cum au ajuns cei doi împreună. (Reduceri mari la jocuri PC) Surse DAS (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro), categoria A, au aflat că fiica “Uluitorului” și actorul s-au cunoscut la nunta Andreei Perju, cunoscută drept “blonda lui Bendeac”. La petrecere, Dorian ar fi cucerit-o pe “Prințesică” și, astfel, ar fi început o relație. 

Dorian Boguță era bun prieten, în perioada în care forma un cuplu cu Malvina Cservenschi, cu Andreea Perju, care, timp de două sezoane, a fost una dintre actrițele principale în show-ul de comedie “În puii mei”. Mai mult, “blonda lui Bendeac” a frecventat, în perioada 2010-2011, școala de actorie deschisă de Alexandru Papadopol, Dragoș Bucur și Dorian Boguță. Cel din urmă și Andreea Perju aveau, astfel, o relație aparte, care nu a depășit, totuși, pragul prieteniei. Dar cum ar fi ajuns actorul să formeze un cuplu cu fiica multimiliardarului ”Uluitorul”? Vă dezvăluim detalii picante, care vor pune pe jar lumea mondenă a Capitalei. (Promotiile zilei la monitoare

Pe 24 iulie 2013, Andreea Perju s-a căsătorit cu actualul soț, Cristian Dociu. La nuntă, normal, “blonda lui Bendeac” l-a invitat și pe Dorian Boguță, care a venit însoțit de iubita lui din momentul respectiv, Malvina Cservenschi. La petrecere mai erau prezenți inclusiv “Prințesica” și “Ginerică”. Trebuie precizat faptul că fiica “Uluitorului” era, atunci, fără să exagerăm, “sora” Andreei Perju. Și, mai mult ca sigur, este și în continuare. Aveau și, probabil, încă mai au o super-relație. Astfel au ajuns în aceeași încăpere Dorian Boguță, Malvina Cservenschi, “Prințesica” și “Ginerică”. Nimeni nu bănuia, atunci, ce va urma. (VEZI ȘI: Actorul Dorian Boguţă a ajuns să… L-a lovit de ”blestemul” singurătăţii după despărţirea de Malvina!)

La petrecere, Dorian Boguță ar fi început să-i facă ochi dulci “Prințesicăi”. La nunta Andreei Perju a fost prima lor întâlnire. Ulterior, “blonda lui Bendeac”, Cristi Dociu, Dorian, Malvina, “Ginerică” și “Prințesica” au făcut vacanțe împreună, au participat la evenimente private, au fost împreună de sărbători și cu ocazia revelioanelor. De altfel, în octombrie 2011, când Malvina a lansat o nouă linie de bijuterii, toți cei amintiți mai sus au fost prezenți. Și, astfel, ar fi ajuns să se apropie Dorian Boguță de “Prințesica”. Și, în cele din urmă, să formeze un cuplu.

Malvina l-ar fi dat afară din casă!

În 2016, Malvina Cservenschi ar fi bănuit că Dorian Boguță, iubitul ei de atunci, ar avea o relație cu fiica “Uluitorului” și că nu ar fi deloc fidel. A fost momentul în care fosta prezentatoare TV, conform surselor DAS (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro), l-ar fi dat, fără să stea pe gânduri, afară din casă pe actor. Care s-a mutat, în cele din urmă, într-un apartament din Dorobanți, a cărui chirie ar fi achitată chiar de “Prințesica”.

La un an distanță, ar fi aflat și “Ginerică” de relația pe care soția lui ar avea-o cu Dorian Boguță. Și ar fi încercat să o convingă să revină la el. Fără succes! “Prințesica” era “topită” după actor și a ales să rămână alături de el. Și, astfel, a ajuns Dorian Boguță de la “ferentaristele” pe care le-a „cultivat” în Herăstrău  (VEZI AICI TOATE DETALIILE) la fiica “Uluitorului”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)