Iubitul MALVINEI a călcat rău pe bec. A înşelat-o cu două blonde într-o singură noapte!

Publicat: 21/06/2016 | 16:50

Actorul Dorian Boguţă (45 ani) a profitat din plin că iubita sa, Malvina Cervenschi, era plecată la Monaco, cu treburi importante, şi a ieşit la o terasă din Herăstrău, a băut bere după bere, s-a simţit bine, din ce în ce mai bine, ajutat şi de o tipă blondă, în pantaloni albi şi maiou verde, cu care a dansat lasciv, s-a sărutat, şi iar a băut bere, şi iar a dansat şi s-a sărutat, până când s-a făcut ora 4 dimineaţa, moment în care, cu pas nesigur, Boguţă s-a îndreptat către un taxi, însoţit de noua sa achiziţie şi de o prietenă a acesteia.

Dacă în general craii din cluburile de fiţe din Bucureşti cuceresc fete cu şampanii scumpe, lui Boguţă, i-a ieşit, culmea, doar cu bere, băutura alcoolică cea mai accesibilă, că deh, actorii din România nu au fost niciodată prea bogaţi. Este de menţionat şi faptul că spre deosebire de alţi juni primi care se îmbracă la patru ace atunci când se afişează în public, lui Dorian i-a ieşit fără prea mult efort combinaţia, chiar dacă era îmbrăcat în bermude, tricou, adidaşi şi şapcă.

Distracţia a fost la maxim, iar berea din belşug.
Distracţia a fost la maxim, iar berea din belşug.

Aşa cum vă povesteam şi mai devreme, în jur de ora 4 dimineaţa actorul şi blonda lui au plecat cu un taxi, s-au urcat în spate, pe banchetă, iar cealaltă tipă, în faţă. Experienţa de neuitat s-a transformat subit într-o surpriză neplăcută în momentul în care, coborând din taxi, Boguţă a fost luat în primire de paparazzi, care i-au pus diverse întrebări, şi, văzând că este filmat şi fotografiat, acestuia i-au scăpat printre dinţi un Fuck şi un Shit, cuvinte care nu au nevoie de nici o traducere.

Actorul a fost prins de paparazzi atunci când se aştepta cel mai puţin
Actorul a fost prins de paparazzi atunci când se aştepta cel mai puţin

Din păcate, momentul în care a fost prins în fapt şi la propriu şi la figurat, tânărul aventurier nu era în stare să articuleze nici un cuvânt din cauza cantităţii mari de alcool etilic din sânge. Atunci când a fost întrebat ce îi va spune Malvinei despre această aventură noctură terminată prost, actorul nu a fost nici măcar în stare să răspundă.

Iubitul Malvinei s-a sărutat pătimaş cu blonda pe care o cunoscuse cu o oră înainte fără să îi pese că este în public.
Iubitul Malvinei s-a sărutat pătimaş cu blonda pe care o cunoscuse cu o oră înainte fără să îi pese că este în public.

Ba mai mult, lucrurile au început cu adevărat să se precipite atunci când blonda în maiou verde cu care actorul se simţise atât de bine în acea seară pe terasa din Herăstrău, era şi ea total surprinsă de ceea ce se întâmpla, căci nu se aştepta ca bărbatul de care se lăsase agăţată să fie vreo vedetă sau ceva de genul ăsta. De altfel, când, în cele din urmă, cei trei au reuşit să intre în imobilul în care locuia blonda (ea avea cheia de la intrare) şi să încuie uşa de la intrare în bloc în urma lor, fetele l-au întrebat: „Dar cine eşti tu…?“. Habar n-aveau cine este, deşi Boguţă a jucat într-o grămadă de filme, Hârtia va fi albastră, Francesca, Portretul luptătorului la tinereţe, Love Building, Bucureşti Non Stop, asta ca să pomenim doar câteva dintre ele.

Dorian Boguţă şi Malvina Cervenschi sunt împreună de la începutul anului 2012. În martie 2013 s-au afişat unul la braţul celuilalt la Gala Premiilor Gopo, şi atunci a devenit clar pentru toată lumea că ei formează un cuplu. Până atunci, mai bine de zece luni, îşi trăiseră povestea de dragoste într-o discreţie totală. Se cunoscuseră la începutul lui 2012, când ea s-a înscris la Şcoala de actorie şi film, unde l-a avut profesor pe el. Ulterior, cei doi s-au şi logodit, dar nu s-au grăbit să se căsătorească. Dar, vă putem mărturisi cu cea mai mare sinceritate, că acele clopote de nuntă nu vor bate prea curând după ce Malvina va afla de aventura nocturnă a iubitului ei la beţie.

Malvina Popa s-a căsătorit cu Bogdan Cervenschi, coproprietarul unor baruri, în 2006. Cu câteva săptămâni înainte de nunta Malvinei îşi pusese pirostriile şi Albertina Ionescu, măritându-se cu Ştefan Lungu. Între timp. ambele căsnicii s-au destrămat, fiecare refăcându-şi viaţa cu altcineva. Căsnicia Malvinei cu Bogdan a ţinut cinci ani, dar putea să dureze încă şi mai puţin. După ce, în vara lui 2011, a confirmat pentru Cancan.ro, site-ul numărul 1 în România, despărţirea de Malvina, Bogdan Cervenschi s-a simţit, probabil, eliberat şi cât se poate de liber să-şi vadă mai departe de viaţă, alături de noua lui iubită, Ioana Uretu, relaţie care, de asemenea, a durat tot vreo cinci ani. Acum, Ioana Uretu este actuala iubită a lui Dani Oţil. Nici Malvina nu a trebuit să aştepte prea mult până să îşi întâlnească o nouă mare dragoste, în persoana lui Dorian Boguţă, care, acum, iată, tocmai a reuşit să o facă lată în timp ce Malvina era plecată, vorba aia, tocmai pe Coasta de Azur.  Citeşte întreaga poveste pe Ciao.ro.
 

Citește și...