Actorul Dorian Boguţă a ajuns să… L-a lovit de ”blestemul” singurătăţii după despărţirea de Malvina!

Publicat: 17/04/2017 | 19:30

După ce povestea de dragoste dintre el şi Malvina Cervenschi s-a sfârşit, actorul Dorian Boguţă a rămas singur. Chiar dacă a trecut un an de când s-au despărţit, din cauză că el a călcat rău de tot pe bec şi a înşelat-o pe aceasta cu două blonde în aceeaşi seară, Dorian Boguţă nu şi-a mai refăcut viaţa. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Despărţirea, care a fost inevitabilă, l-a adus pe actor într-o stare foarte proastă (vezi AICI cum l-am fotografiat pe Dorian în septembrie anul trecut), din care nu a ieşit nici acum. Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a filmat pe Dorian Boguţă, zilele trecute, în timp ce lua masa la un restaurant din Capitală singur şi supărat. După ce a dat cu piciorul unei relaţii longevive de patru ani, actorul nu a reuşit să îşi mai găsească o parteneră care să-i ofere dragoste şi linişte, ”consolându-se” acum cu mâncăruri delicioase.

Dorian Boguţă a mâncat singur la un restaurant din Capitală.
Dorian Boguţă a mâncat singur la un restaurant din Capitală.

A înşelat-o pe Malvina cu două blonde într-o singură noapte

Actorul Dorian Boguţă a profitat din plin că iubita sa, Malvina Cervenschi, era plecată la Monaco, cu treburi importante, şi a ieşit la o terasă din Herăstrău, a băut bere după bere, s-a simţit bine, din ce în ce mai bine, ajutat şi de o tipă blondă, în pantaloni albi şi maiou verde, cu care a dansat lasciv, s-a sărutat, şi iar a băut bere, şi iar a dansat şi s-a sărutat, până când s-a făcut ora 4 dimineaţa, moment în care, cu pas nesigur, Boguţă s-a îndreptat către un taxi, însoţit de noua sa achiziţie şi de o prietenă a acesteia. (Citeşte AICI mai multe)

Citește și...