Andreea Bălan i-a invitat la nuntă, dar acum s-a răzgândit: ”Nu doresc buluceală și să fiu stresată” + ”Cei din biserică sunt aleși pe considerente de look!”

Autor: I.D.
Publicat: 21/08/2019 | 23:00

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat civil în 10 august, iar cântăreața a radiat de fericire alături de soț, de fiicele lor – Ella și Clara – și, bineînțeles, de nași, nimeni alții decât Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc religios pe 15 septembrie, iar în aceeași zi are loc și botezul mezinei familiei, Clara. Marele eveniment poartă numele “Nuntă şi Botez în Paradis“, Paradis fiind, de altfel, ultimul show lansat de Andreea Bălan. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Andreea Bălan se confruntă cu unele… probleme chiar înaintea dublului eveniment fericit. Motivul? Și-a invitat fanii la cununia religioasă, dar acum s-a răzgândit. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A SPUS ADEVĂRUL DESPRE STOPUL CARDIAC DIN MARTIE)

Și iată cum Andreea Bălan a fost nevoită să explice fanilor săi de ce nu mai dorește ca aceștia să fie prezenți, într-un număr cât mai mare, la nuntă. ”Rădăcinile” întâmplării sunt ceva mai adânci, totul începând după concertul André de la Arenele Romane, atunci când Andreea Bălan și-a invitat fanii să participe la fericitul eveniment din viața ei. Iar aceștia au răspuns ”Prezent!”, numai că scenariul inițial s-a modificat radical.

Pe unul din grupurile online de fani ai Andreei Bălan, ea a încercat să explice – punct cu punct – tuturor prietenilor săi virtuali de ce nu îi mai poate primi pe toți la cununia religioasă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă argumentele invocate de vedetă și modul în care a justificat ”selecția” nuntașilor. (VEZI ȘI: GESTUL NEAȘTEPTAT FĂCUT DE ANDREEA BĂLAN, CHIAR ÎNAINTEA NUNȚII)

”Nu va fi loc pentru rude dacă sunteți foarte mulți!”

Firește, cununia religioasă este – de cele mai multe ori – un eveniment care se desfășoară în cadru restrâns, alături de rude și, eventual, de cei mai buni prieteni ai mirilor. Iar Andreea Bălan se regăsește acum în postura ingrată de a le cere fanilor pe care îi invitase la eveniment… să nu mai vină. În biserică nu vor putea intra decât foarte puțini dintre cei care ar sosi la eveniment, consideră vedeta, și – mai mult – le transmite tuturor că nu vrea să fie ”stresată” și, mai ales, nu dorește ca aceștia să facă fotografii… fără ca ea să știe.

“Dragilor, am înțeles că vreți mulți să veniți la biserică. Înțeleg că vreți să fiți alături de mine în acea zi și apreciez foarte mult, dar din următoarele motive, doar 3,4 dintre voi vor putea intra înăuntru.  Biserica este foarte, foarte, foarte mică în interior și nu va fi loc pentru rude dacă voi sunteți foarte mulți. În plus, nu doresc să fiu stresată că faceți poze fără să știu, cum unii dintre voi faceți”, a scris Andreea Bălan. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN, SCENE-ȘOC LA UN CONCERT. DANSATOAREA EI A VENIT BEATĂ MANGĂ)

Toți cei din biserică sunt aleși pe considerente de look

Spre surprinderea vizitatorilor din mediul online, Andreea Bălan anunță că ”privilegiații” care vor avea șansa de a intra în biserică, alături de fericitul cuplu, vor fi aleși pe considerente de… look. De ce? Fiindcă, în timpul evenimentului, se va filma pentru un nou videoclip al artistei. În astfel de condiții cu totul speciale, explică Andreea, toți cei prezenți trebuie să fie îmbrăcați impecabil. Mai presus de toate, un număr mare de fani ar crea ”buluceală” și în curtea bisericii, iar vedeta dorește să evite o astfel de situație. Cu atât mai mult cu cât trebuie să ”stea la poze” pentru reprezentanții presei.

”Și cel mai important lucru este faptul că se filmează și voi pune cadre în noul meu videoclip muzical și toți cei care vin trebuie să arate și să fie îmbrăcați impecabil. Toți cei din biserică sunt aleși pe considerente de look. Pentru mine e o filmare de clip foarte importantă. Totodată, în curte nu doresc buluceală și să stau la poze pentru că am de făcut pozele pentru presă și online”, explică Andreea Bălan. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN VA SCHIMBA MAI MULTE ROCHII DE MIREASĂ ÎN ZIUA MARELUI EVENIMENT!)

Într-un final, vedeta îi roagă pe fani să o înțeleagă și să nu se supere dacă nu vor mai putea fi alături de ea, în acea zi deosebită pentru viața cuplului.  ”Vă rog să înțelegeți că e foarte, foarte important să îmi iasă lucrurile așa cum îmi doresc și nu trebuie să vă supărați că nu sunteți în acea zi acolo, mai ales că ne vedem destul de des și avem multe poze împreună. Vă pup și vă iubesc”, a mai scris Andreea Bălan.

Bineînțeles, au existat și replici ale fanilor, de bun-simț, de altfel, mulți dintre aceștia transmițând că au înțeles rugămintea vedetei și urându-i să aibă parte de o zi ”minunată”. (VEZI ȘI AICI: ANDREEA BĂLAN, STRIGĂT DISPERAT DE AJUTOR DUPĂ UN ACCIDENT RUTIER CUMPLIT. MERCEDES-UL S-A FĂCUT PRAF)

 

Andreea Bălan: ”Numele meu este marcă înregistrată”

În cadrul unui interviu, Andreea Bălan a dezvăluit că nu a luat numele de familie al lui George Burcea. “Numele meu este marcă înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a spus Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Primul mesaj pe care Andreea Bălan l-a transmis la scurt timp după încheierea ceremoniei civile a fost: “Un «DA» hotărât am spus azi cu iubire, încredere și fericire!!! ❤️🌟💍👰🏼@george_burcea @ellaclara.official”. Ulterior, ea a mai postat un mesaj: “Fericire și împlinire alături de oamenii dragi nouă🤗❤️”. Desigur, acest mesaj a fost însoțit de mai multe fotografii ”de album” realizate la Starea Civilă unde a avut loc fericitul eveniment. (NU RATA: SCANDAL ÎNTRE ANDREEA BĂLAN ȘI ANDREEA ANTONESCU)

”Va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste”

Meniul ales de Andreea si George pentru “Nuntă şi Botez în Paradis“ include atât preparate tradiționale românești – reinterpretate într-un stil propriu – cât și preparate cu influențe din gastronomia italiană, spaniolă sau franceză. Invitații se vor delecta cu somon în crustă de parmezan și pâine, risotto cu reducție de busuioc proaspăt, calamar cubetat și roșii confiate, sfere moleculare din brânză gorgonzola si pulbere de prosecco sau guacamole cu scalie crocanta din prosciutto. Iar Andreea va îmbrăca… trei rochii. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN PROBLEME CU FIICA SA, CLARA)

”Voi avea trei rochii. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste -, plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Viva!. (VEZI ȘI: AVEM CELE MAI NOI FILMĂRI CU ANDREEA BĂLAN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...