Vedeta a apărut la plajă într-un costum ultra-decupat. Nu e rău deloc!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 22/08/2019 | 22:48

Artista cu origini australiene a luat o pauză muzicală și a preferat să petreacă o vacanță mai lungă alături de familia de la antipozi. Xonia s-a întors însă acum în România și o ține tot într-o vacanță. Un lucru atrage atenția asupra ei, și-anume că a slăbit extrem de mult! Iar acest lucru s-a putut vedea când a rămas în costum de baie, la plajă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile exclusive.

Blonda cu chip de păpușă care l-a fermecat și pe J. Balvin, alături de care a avut și o colaborare, în 2014, a dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor. Xonia a declarat însă că nu s-a lăsat de muzică, așa cum mulți au presupus, și că tot ce a făcut a fost să petreacă mai mult timp alături de familia din Australia.

(VEZI AICI: TESTUL MILIONARULUI PENTRU IUBITĂ! REACȚIA FEMEII DUPĂ CE ACESTA A ANUNȚAT-O CĂ A RĂMAS FĂCĂ NICIUN BAN)

Picioare subțiri, abdomen de pus în ramă

Acolo a stat timp de două luni și jumătate, iar apoi s-a întors în România, unde o aștepta iubitul ei, Albert. Cei doi au început o relație în urmă cu cinci ani, iar acum se gândesc și la copil, după ce vor călca în fața altarului. Cu alte cuvinte, în ultima vreme Xonia a pus pe primul loc familia și apoi cariera.

(Citește și: XONIA A PRIMIT INELUL DE LOGODNĂ! SE PREGĂTEȘTE CÂNTĂREAȚA DE MĂRITIȘ: “ÎMI DORESC SĂ FIU…” )

Asta nu a făcut-o însă să-și neglijeze aparițiile. Ba dimpotrivă! Cântăreața și-a dorit foarte mult să mai piardă niște kilograme, iar rezultatele au venit imediat. Acest lucru s-a putut vedea când frumoasa blondă s-a dezbrăcat într-un costum sexy de baie, albastru, și s-a bronzat.

S-a întâmplat pe o plajă din stațiunea Mamaia, acolo unde a fost însoțită de un grup de prieteni. Costumul ei de baie, deși era întreg, avea multă ”vedere” la piele. S-a putut observa astfel cât de mult i s-au subțiat picioarele, iar abdomenul aproape că merită pus în ramă prin sălile de fitness.

Xonia a apărut la plajă cu o siluetă silfidă
Xonia a apărut la plajă cu o siluetă de silfidă

Și-a făcut două operații estetice în Australia

Deşi este tânără şi nu ar avea nevoie de „îmbunătăţiri”, Xonia a recunoscut că a apelat la bisturiu de două ori. Cântăreaţa şi-a făcut două operaţii estetice în Australia, la clinica unde lucrează chiar mama ei. Ea şi-a micşorat nasul şi şi-a mărit buzele, iar pentru asta a scos din buzunar 10.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...