Fiica vitregă l-a denunțat pe președintele ”T.A.T.A.”: ”Mi-a spus că nu intră și eu simțeam chestia aia și mă durea! (…) Eram șocată!”

Publicat: 23/08/2019 | 08:45

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații șocante legate de ancheta care îl vizează pe Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.). Fiica vitregă a mărturisit anchetatorilor, cu lux de amănunte, cum a fost abuzată sexual de cel pe care îl considera tată. Atenție, sunt dezvăluiri cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ LOVEȘTE UNDE TE AȘTEPTAI MAI PUȚIN: NEPOTUL CELUI MAI BOGAT OM DIN LUME!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul șocante din ancheta care îl vizează pe președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.), suspectat că ar fi agresat sexual mai mulți minori. (NU RATA: FOSTA ȘTIRISTĂ DIN ANTENĂ S-A UNDUIT LASCIV, PE MASĂ, LA LOFT! SOȚUL N-A MAI AVUT NICIO REACȚIE)

Fiica vitregă a bărbatului ar fi povestit cum acesta ar fi supus-o perversiunilor înfiorătoare încă de la vârsta de 11 ani.

Președintele ”T.A.T.A”, denunțat de fiica vitregă

Mărturii înfiorătoare

Potrivit unor surse judiciare, recent, una dintre fiicele vitrege a lui Bogdan Drăghici a povestit în detaliu anchetatorilor cum s-a petrecut primul viol. Ea ar fi indicat cu exactitate cinci acte sexuale care s-ar fi petrecut când ea avea între 10 și 15 ani. Potrivit mărturisirilor fiicei vitrege, primul abuz sexual ar fi avut loc în casa unui renumit investitor imobiliar din Cluj-Napoca, pe care Bogdan Drăghici l-ar fi consiliat.

”Mi-a spus că nu intră și eu simțeam chestia aia și mă durea! (…) Eram șocată!”, ar fi povestit fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici în prezența reprezentanților de la Protecția Copilului.

Victima ar fi mărturisit anchetatorilor și faptul că Bogdan Drăghici îi spunea, atunci când o abuza, că este tatăl ei și trebuie să îi cunoască fiecare părticică din corp. Și că nu trebuie să îi fie rușine și să fie pudică. (VEZI ȘI: FOSTA PREZENTATOARE TV A APĂRUT LA ASYLUM MAMAIA FĂRĂ GINERELE ”ULUITORULUI”!)

Abuzată în timp ce mama era plecată în Germania?!

Potrivit mărturiilor fiicei vitrege, președintele T.A.T.A. ar fi abuzat-o în repetate rânduri pe aceasta, atunci când mama ei a plecat pentru câteva săptămâni în Germania, împreună cu tatăl lui Bogdan Drăghici, la tratament. Coșmarul prin care a trecut copilul este aproape imposibil de reprodus. La fel și frica pe care minora a povestit că a resimțit-o, precum și sentimentul indus de vinovăție. Ar fi fost momentul în care a fost violată, momentul în care a auzit cuvinte pe care, niciodată, niciun copil nu ar trebui să le audă. (NU RATA: FIUL MILIONARULUI S-A COMBINAT SUB CONTROL JUDICIAR CU ”PUFOȘICA”)

Fiica vitregă l-a denunțat pe președintele ”T.A.T.A.”

Își fotografia fiicele in ipostaze intime?!

Conform mărturisirilor din anchetă, se pare că Bogdan Drăghici își punea fiicele să probeze lenejerie intimă în casă, după care le fotografia în ipostaze intime. Ulterior, imprima pozele și le aranja într-un album. Mai mult decât atât, de câte ori pleca în delegație, bărbatul se pare că își lua și fiicele. Fiica vitregă a acestuia ar fi mărturisit anchetatorilor faptul că acesta a abuzat-o în repetate rânduri atunci când îl însoțea în delegații la Poiana Lacului, Vâlcea sau Cluj. (NU RATA: PRINDE CONTUR IPOTEZA ”MÂINII CRIMINALE” CARE A INCENDIAT BAMBOO MAMAIA! CE AU SURPRINS CAMERELE DE SUPRAVEGHERE)

 

Își teroriza fiicele?!

Același surse judiciare ne-au dezvăluit, în exclusivitate, faptul că, încă din luna aprilie a anului 2017, Helen Drăghici, fosta soție a bărbatului, cu care are o fată de 10 ani, a sesizat faptul că acesta are un comportament deviant și nu o lasă să-și vadă fiica. Fosta soție a lui Bogdan Drăghici, Helen, ar mai fi mărturisit anchetatorilor că fostul ei soț și-a terorizat fiicele cu activitățile extrașcolare și cu pregătirile pentru examene și olimpiade. Potrivit mărturisirile făcute de Helen, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) se credea superior față de cei din sistemul educației.

La insistențele acestuia, fiica cea mare a lui Bogdan Drăghici a schimbat nici mai mult nici mai puțin de cinci unități scolare până-n clasa a 8-a. Mai mult decât atât, Bogdan Drăghici i-ar fi insuflat fiicei celei mici ura față de mama ei. (VEZI ȘI: TRUPELE SPECIALE ALE POLIȚIEI AU RĂSCOLIT PROPRIETATEA UNUI MILIONAR DE LA PERIFERIA CAPITALEI)

Nepoata lui Bogdan Drăghici, mărturisiri șocante

Potrivit surselor citate, și nepoata lui Bogdan Drăghici a făcut mărturisiri șocante. Tânăra care, în prezent, are 22 de ani a mărturisit anchetatorilor că ar fi fost abuzată de acesta în perioada când avea 12-14 ani. Aceasta ar fi povestit faptul că Bogdan Drăghici o ademenea cu dulciuri și haine. Primul episod în care ar fi fost abuzată s-ar fi petrecut la munte, la Azuga, acolo unde a mers împreună cu Bogdan Drăghici și cu fiica cea mare a acestuia, la o competiție de dans.

Tânăra ar fi mărturisit că, noaptea, bărbatul a venit peste ea în pat și a început să o pipăie și să o sărute pe sâni. Ulterior acestui eveniment, nepoata bărbatului ar fi fost abuzată și atunci când mergea acasă la Bogdan Drăghici, care își luase angajamentul față de părinții acesteia că o să-i ofere meditații. (NU RATA: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BOTE DUPĂ EXTERNARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...