Prinde contur ipoteza ”mâinii criminale” care a incendiat Bamboo Mamaia! Ce au surprins camerele de supraveghere

Autor: I.D.
Publicat: 21/08/2019 | 23:26

În urmă cu câteva zile, vă prezentam, în premieră, AICI, detalii șocante din investigația care s-a declanșat după ce fostul club Bamboo Mamaia a fost mistuit de flăcări. Din câte se pare, ipoteza ”mâinii criminale” a început să prindă contur. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră despre cazul ”Bamboo 3”. (CITEȘTE ȘI: MAGNATUL DIN TOP FORBES A DANSAT PE MASĂ LA LOFT CU FOTOMODELA ”PĂTRUNJEL”!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul șocante legate de incendiul care a mistuit fostul club Bamboo Mamaia. (NU RATA: VEDETA ANTENEI, ÎN COSTUM DE BAIE LA NICI O LUNĂ DUPĂ CE A NĂSCUT)

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, ipoteza „mâinii criminale” a început să prindă contur. Și asta pentru că anchetatorii ar fi descoperit un amănunt extrem de important. Focul ar fi izbucnit de la o toaletă care se afla în spatele clubului, lângă plajă. Zonă ce părea să fie neaccesată de angajații care se aflau în momentul respectiv în club.

Așa arată fostul Bamboo Mamaia după ce a fost mistuit de flăcări

”Mână criminală” în cazul ”Bamboo 3”?!

”Focul a pornit de la o toaletă ce se afla lângă plajă. Toți par să fie convinși că incendiul a fost provocat. A fost pus intenționat. Acum se așteaptă imaginile ce au fost surprinse de camerele de supraveghere ale cluburilor din vecinătate. Din câte se pare, acestea conțin informații extrem de utile. Sigur o să ajungă la anchetatori toate aceste lucruri”, a mărturisit, în exclusivitate, o sursă D.A.S.

Au intervenit… FĂRĂ APĂ!

Mai mult decât atât, sursa citată ne-a dezvăluit că pompierii și-au făcut apariția după aproximativ 20 de minute de la primul apel, doar că acțiunea de stingere a fost întârziată din cauză că mașina de intervenție nu era alimentată cu apă. (NU RATA: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BOTE DUPĂ EXTERNARE)

”Pompierii au sosit după aproximativ 20 de minute de la apel. Primii care au ajuns au fost nevoiți să întoarcă la Fratelli, că nu aveau apă. A fost un incident care ridică mari semne de întrebare. Cred că au intervenit după apriximativ 40-45 de minute”, a mai spus sursa D.A.S.

Bamboo Mamaia, al treilea club deținut de Joshua Castellano care e mistuit de flăcări

Clubul Bamboo, al treilea incendiu

Primul incendiu al clubului Bamboo din București a avut loc în anul 2005. Doisprezece ani mai târziu, în 2017, un nou incendiu a mistuit același club Bamboo din Capitală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat însă, în urmă cu câteva luni, dosarul incendiului din ianuarie 2017, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. (NU RATA: FLORIN SALAM RUPE TĂCEREA DUPĂ UN TRATAMENT ÎN SECRET LA VIENA)

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „duşmani”.

În urmă cu aproximativ un an, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă în noaptea de 22 spre 23 decembrie. Printre altele, hoții au sustras o casetă de valori în care erau bijuterii, ceasuri și bani cash. În total, o pagubă de peste un milion de euro! (VEZI ȘI: VICTIMA CĂLCATĂ CU BMW-UL A INTRAT ÎN COMĂ + CE LEGĂTURI AU INTERLOPII CU TEMUTUL ”CAP DE PORC”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...