Victima călcată cu BMW-ul a intrat în comă + ce legături au interlopii cu temutul ”Cap de porc”

Publicat: 19/08/2019 | 22:50

Apar date noi în cazul ”măcelului” de la EGO Mamaia. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, victima călcată cu BMW-ul a intrat în comă! Totodată, vă prezentăm, în exclusivitate, și ce legături au interlopii, în special Daniel Bădrăgan, zis Nas, cu temutul Ion Clămparu, alias “Cap de porc”.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut informații și imagini de ultimă oră legate de “măcelul” petrecut în fața clubului EGO din Mamaia. Daniel Bădrăgan, zis Nas, cel care lovește primul cu pumnul, ar fi un apropiat al lui Ion Clămparu, cunoscut în lumea interlopă drept “Cap de porc”.

Victima lui Nas este un verișor de-ai lui Tancu și Eminescu de la Brăila, ambii din clanul “Cocoș al lui Băncuță”, interlopii care au fost la un pas să-l ucidă pe milionarul Silviu Ștefănucu (TOATĂ POVESTEA AICI). Conform unor surse autorizate, bărbatul care a fost, ulterior, călcat pe cap de mașina pe care o conducea un amic de-al său, se află în comă și luptă pentru propria viață.

(CITEȘTE ȘI: S-AU ÎMPUȘCAT ÎN FAȚA UNUI CLUB CELEBRU DIN MAMAIA + A TRECUT CU BMW-UL PESTE CAPUL UNUIA DINTRE SCANDALAGII)

Scandalagiii au fost eliberați și puși sub control judiciar

Daniel Bădrăgan, nașul omului de afaceri Silviu Ștefănucu, a fost identificat și reținut în cursul zilei de vineri. Ca, de altfel, toți cei implicați. Instanța a luat, imediat, și o decizie. Iar cei trei scandalagii au fost, surprinzător, eliberați. Vor fi, însă, sub control judiciar și sunt obligați să respecte o serie de restricții, în caz contrar urmând să revină după gratii.

În baza art.227 alin.1 Cod procedură penală respinge propunerea de arestare preventivă a inculpaților: Bădrăgan Daniel, Nicolici Ion Sanciu și Sima Sebi. Dispune punerea în libertate a celor trei inculpați reținuți în baza ordonanței procurorului la ora expirării reținerii.

În baza art.227 alin.2 Cod procedură penală în ref. la art.211 și 215 Cod procedură penală dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpații B.D., N.I.S. și S.B. pe o durată de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, au decis magistrații.

Obligațiile celor trei inculpați

„În baza art.215 Cod procedură penală impune celor trei inculpați ca pe timpul cât se află sub control judiciar să respecte următoarele obligații:

– să se prezinte la judecătorul de drepturi și libertăți, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori sunt chemați

– să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinței

– să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea lor de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori sunt chemați

În baza art.215 alin.2 lit.a Cod procedură penală impune inculpaților ca pe timpul controlului judiciar să nu depășească limita teritorială a județului Constanța decât cu încuviințarea prealabilă a organului judiciar”, se mai arată în decizia magistraților.

Silviu Ștefănucu și Daniel Bădrăgan. alături de tovarășii lor din Constanța

(VEZI AICI: SOȚIA LUI “NAS” RUPE TĂCEREA! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EGO MAMAIA ÎNAINTE DE “MĂCEL” + CUM S-A RĂZBUNAT PE CLANUL “COCOȘ”)

Cum ar fi început conflictul

Potrivit unor surse, frații Băncuță ar mai fi stat încă cinci zile în țară după incidentul în urma căruia Silviu Ștefănucu a fost tăiat pe față. Apoi ar fi plecat în vacanță, având rezervări din timp. Ei ar munci în Anglia, dar sunt originari din Brăila, iar părinții lor ar locui la Constanța.

Totodată, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că ura dintre Silviu Ștefănucu și clanul Băncuță a început pe 9 august, când părțile au avut rezervată o masă într-un club din Mamaia. Au stat împreună, dar la un moment dat, s-ar fi certat crunt. Au zburat sticle și pahare, iar milionarul s-a ales cu fața tăiată.

Silviu Ștefănucu ar fi făcut plângere, susținând că viața i-a fost pusă în pericol. A fost momentul în care poliția a demarat o anchetă.

(VEZI ȘI: UN DEȚINUT CELEBRU RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE: ”JUDECĂTORUL MUSTAȚĂ A FOST EXECUTAT CU PREMEDITARE!”)

”Cap de porc”, apropiatul lui “Nas”, i-a terorizat pe spanioli

Ion Clămparu, condamnat în lipsă la 13 ani de detenţie şi căutat de autorităţile judiciare române de opt ani, a fost prins în Spania, în luna septembrie 2011. Ion Clămparu, deferit justiţiei în lipsă, a intrat în custodia autorităţilor din Madrid, el fiind prins în urma unei ample acţiuni de filaj.

Grupul condus de Ion Clămparu a strâns, din activităţi de crimă organizată, sume totalizând milioane de dolari, bani folosiţi şi pentru a determina stoparea amplei anchete declanşate împotriva reţelei de crimă organizată coordonată de el, se arăta în rechizitoriul DIICOT.

(CITEȘTE ȘI: Noul șef al Bercenarilor i-a ”fugărit” prin oraș pe membrii Brigăzii Bibiloi + a celebrat răfuiala la ziua”Bodyguardului lui Dumnezeu”)

Ion Clămparu – considerat unul din cei mai periculoşi lideri mafioţi și un apropiat de-al lui Daniel Bădrăgan – s-a aflat pe lista celor mai căutaţi 26 de infractori, fiind bănuit că ar avea legături cu cluburi şi hoteluri din Marea Britanie şi Irlanda. Era acuzat că a obligat peste o sută de femei să se prostitueze în Spania. În ianuarie 2006, cazul Clămparu a fost dat de preşedintele României la acea vreme, Traian Băsescu, drept exemplul de eşec în combaterea criminalităţii.

Ion Clămparu, zis și ”Cap de Porc”

Istoricul clanului Băncuță

Clanul Băncuţă, condus de Cocoş Băncuţă, s-a mutat din Brăila cu tot cu familie şi afaceri, în 2009, revenind în oraş doar din când în când, în plimbări. Gruparea ar fi fost implicată, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri, cel mai sângeros fiind cel din 2001. Atunci a avut loc un omor care ar fi fost comis de Stivensen, nepotul lui Cocoş Băncuţă.

În istoricul clanului se regăsesc şi infracţiuni de crimă organizată pentru care, în 2008, Decebal şi Tiberius Băncuţă – fiii lui Cocoş Băncuţă – şi Valter (fost Tănase, n.r.) Păşniceanu – cumnatul fraţilor Băncuţă -, au fost condamnaţi de o instanţă belgiană la câte şapte ani de închisoare. Ei ar fi făcut parte dintr-o reţea internaţională, a cărei principală activitate era prostituţia sub teroare, fetele fiind bătute şi ameninţate cu moartea dacă aveau curajul să se opună.

(NU RATA: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI)

În ultimii ani, prin Constanţa au tot fost incidente violente, în care erau implicaţi brăilenii din gruparea Băncuţă, deveniţi între timp constănţeni. În 2010, Cocoş Băncuţă, liderul clanului din Brăila, a fost reţinut de poliţişti alături de doi fii ai săi şi un nepot. Este vorba de Tani-Fidis Băncuţă zis “Tancu”, Vasile Băncuţă zis “Eminescu” şi Gheorghe Mărăraş zis “Pardalian”. Reținerea a venit după o încăierare cu bâte, furci, topoare, săbii şi pistoale, în cartierul Tomis Nord. Totul ar fi pornit de la un împrumut de aproape 40 de mii de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...