Soția lui “Nas” rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat în EGO Mamaia înainte de “măcel” + cum s-a răzbunat pe clanul “Cocoș”

Autor: I.D.
Publicat: 17/08/2019 | 22:58

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut informații și imagini de ultimă oră legate de „măcelul” petrecut în fața clubului EGO din Mamaia. Soția lui Daniel Bădrăgan, nașul milionarului Silviu Ștefănucu, bărbatul care a lăsat “lat” un rival în plină stradă, a rupt tăcerea. Vă prezentăm, în exclusivitate, ce s-a întâmplat în club înainte de violențele extreme, dar și cum s-a răzbunat omul de afaceri pe clanul “Cocoș”.

În urmă cu doar câteva zile, a fost șoc și groază într-un local de pe o plajă celebră din Mamaia! Silviu Ștefănucu, un cunoscut afacerist, cu milioane de euro în cont, a fost la un pas de moarte după ce a fost tăiat pe față de doi interlopi, Tancu și Eminescu, ambii din clanul Cocoș, care l-ar vrea, cât mai rapid, “lichidat”. (Citește și: UN DEȚINUT CELEBRU RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE: ”JUDECĂTORUL MUSTAȚĂ A FOST EXECUTAT CU PREMEDITARE!”)

Din fericire, ambulanța a ajuns la timp, iar bărbatul a fost salvat. Medicii i-au aplicat câteva puncte de sutură, iar a doua zi a plecat acasă (TOATĂ POVESTEA AICI). Silviu Ștefănucu nu a uitat însă deloc incidentul. Și ar fi jurat răzbunare. Ar fi decis să pună la pământ orice membru al clanului Cocoș pe care îl întâlnește. Ajutat, bineînțeles, de nașul său de cununie, Daniel Bădrăgan.

Măcel în fața unui club din Mamaia

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, vineri, în exclusivitate, imagini șocante de la un alt mega-scandal care a avut loc în fața unui renumit club din Mamaia, EGO. Mai mulți indivizi au intrat în conflict și s-au tras inclusiv câteva focuri cu un pistol cu gloanțe neletale (VEZI AICI VIDEO-UL INCREDIBIL + TOATĂ POVESTEA).

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră și vă prezintă, în premieră națională, cine sunt scandalagiii, precum și detalii de-a dreptul șocante legate de altercația care s-a petrecut în fața clubului EGO din Mamaia.

Victimele sunt membri ai clanului Cocoș!

Cel care lovește primul cu pumnul este nimeni altul decât Daniel Bădrăgan, nașul lui Silviu Ștefănucu, milionarul tăiat pe față cu doar câteva zile în urmă. Victima este un verișor de-ai lui Tancu și Eminescu de la Brăila, interlopii care au fost la un pas să-l ucidă pe milionar, ambii din clanul „Cocoș al lui Băncuță”.

(NU RATA: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI)

De altfel, cei care și-au luat bătaie la momentul respectiv ar fi chiar verișorii lui Tancu și Eminescu. La mijloc ar fi vorba de o răzbunare a lui Silviu Ștefănucu și Daniel Bădrăgan, ca urmare a incidentului când milionarul a ajuns la spital.

Daniel Bădrăgan, nașul milionarului, a fost arestat

Pentru ultimii doi a fost momentul oportun să-și mai recupereze din onoare, astfel că s-ar fi răzbunat pe verii lui Tancu și Eminescu, persoane cu greutate din clanul Cocoș. Bărbatul lovit cu bestialitate de Daniel Bădrăgan a rămas inert pe caldarâm și, ulterior, a fost călcat pe cap de mașina pe care o conducea un amic de-al său.

Cu sete de răzbunare, Silviu Ștefănucu chiar ar fi aruncat inclusiv cu o piatră în respectivul șofer, fără urmări, din fericire. Daniel Bădrăgan, nașul milionarului, a fost, ulterior, identificat și arestat în cursul zilei de vineri. Ca, de altfel, toți cei implicați. Pe filmare, se poate observa și cum Daniel Bădrăgan scoate cuțitul și aleargă după rivali. S-au tras inclusiv focuri de armă pe durata încăierării. (CITEȘTE ȘI: Noul șef al Bercenarilor i-a ”fugărit” prin oraș pe membrii Brigăzii Bibiloi + a celebrat răfuiala la ziua”Bodyguardului lui Dumnezeu”)

„Nas a luat foc când…”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura inclusiv cu soția lui Daniel Bădrăgan, bărbatul care și-a pus la pământ rivalul, cu un singur pumn. Femeia a oferit propria versiune cu privire la evenimentele care au avut loc în fața clubului din stațiunea Mamaia.

La masa lui Nas (n.r. Daniel Bădrăgan) au apărut, la un moment dat, două fete. Pe care el nu le cunoaște, dar erau apropiate de cineva de la masă. Ulterior, au apărut niște indivizi din Năvodari. Unul dintre ei a avut o relație cu una dintre fete, dar s-au despărțit. Dar a rămas obsedat de ea. Fata a fost luată pe sus. Nas a intervenit și a ieșit după ei.

A luat foc când a văzut că fata este împinsă, lovită de mașină și forțată să urce înauntru. Atunci Nas le-a zis că este indicată o discuție. Imediat, unul dintre băieții din Năvodari a scos pistolul. Nas a reacționat și i-a dat altuia un pumn. Apoi a scos cuțitul, telescopica, pentru a se apăra. Și a fugit după mașină. Au fost toți reținuți, iar fata în cauză a depus plângere. Există, într-adevăr, o legătură de rudenie între indivizii din Năvodari și clanul Cocoș”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, soția lui Daniel Bădrăgan.

Istoricul clanului Băncuță

Clanul Băncuţă, condus de Cocoş Băncuţă, s-a mutat din Brăila cu tot cu familie şi afaceri, în 2009, revenind în oraş doar din când în când, în plimbări. Gruparea ar fi fost implicată, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri, cel mai sângeros fiind cel din 2001. Atunci a avut loc un omor care ar fi fost comis de Stivensen, nepotul lui Cocoş Băncuţă.

(VEZI ȘI: Sexy-fiica interlopului Talanu de la Brăila s-a cuplat cu un “pantofar” din Vâlcea)

În istoricul clanului se regăsesc şi infracţiuni de crimă organizată pentru care, în 2008, Decebal şi Tiberius Băncuţă – fiii lui Cocoş Băncuţă – şi Valter (fost Tănase, n.r.) Păşniceanu – cumnatul fraţilor Băncuţă -, au fost condamnaţi de o instanţă belgiană la câte şapte ani de închisoare. Ei ar fi făcut parte dintr-o reţea internaţională, a cărei principală activitate era prostituţia sub teroare, fetele fiind bătute şi ameninţate cu moartea dacă aveau curajul să se opună.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL PE MICROFON ÎNTRE MANELIȘTI LA CHEFUL UNUI INTERLOP. PROTAGONIȘTI: COPILUL DE AUR ȘI LEO DE LA KUWEIT!)

În ultimii ani, prin Constanţa au tot fost incidente violente, în care erau implicaţi brăilenii din gruparea Băncuţă, deveniţi între timp constănţeni. În 2010, Cocoş Băncuţă, liderul clanului din Brăila, a fost reţinut de poliţişti alături de doi fii ai săi şi un nepot. Este vorba de Tani-Fidis Băncuţă zis “Tancu”, Vasile Băncuţă zis “Eminescu” şi Gheorghe Mărăraş zis “Pardalian”. Reținerea a venit după o încăierare cu bâte, furci, topoare, săbii şi pistoale, în cartierul Tomis Nord. Totul ar fi pornit de la un împrumut de aproape 40 de mii de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...