Fiul milionarului s-a combinat sub control judiciar cu ”Pufoșica”

Publicat: 21/08/2019 | 23:25

”Șmecherașul” cu Porsche profită din plin de libertate! Fiul milionarului Carol Herșcovici, aflat sub control judiciar, a fost prins ”în flagrant” cu o domnișoară ”bine”, într-un renumit club de la malul mării. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: MAGNATUL DIN TOP FORBES A DANSAT PE MASĂ LA LOFT CU FOTOMODELA ”PĂTRUNJEL”!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Roni Herșcovici în NUBA Mamaia, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral. (NU RATA: ”ÎMPĂRATUL ÎNGHETAȚEI”, CU MÂINILE PE FUNDUL PROFEI DE SPORT!)

”Pufoșica” i-a stârnit  interesul

Cu toate că a ales să petreacă într-o companie selectă – la masa acestuia se aflau patru tinere  -, ”șmecherașul” cu Porsche nu părea să aibă prea mare chef de distracție. Roni ”a ars-o” pe canapea minute bune și a admirat mișcările uneia dintre frumusețile care-l însoțea. Din câte se pare, ”Pufoșica” i-a stârnit  interesul și, după câteva îmbrățișări tandre, l-a convins  să se ridice.

Aflat sub control judiciar, Roni a petrecut la NUBA într-o companie ”selectă”

La un moment dat, Roni n-a mai rezistat și a dat frâu liber sentimentelor. Fiul milionarului și blondina s-au sărutat cu patos, în văzul tuturor, semn clar că între cei doi pare să fie ceva mai mult decât o simplă prietenie. (NU RATA: VEDETA ANTENEI, ÎN COSTUM DE BAIE LA NICI O LUNĂ DUPĂ CE A NĂSCUT)

”Șmecherașul” cu Porsche s-a sărutat cu ”Pufoșica” la NUBA Mamaia

Incidentul din martie 2017

În martie 2017, pe o arteră din Capitală s-a petrecut un incident rutier în urma căruia Roni Herșcovici, un puști în vârstă de 22 de ani, a fost arestat pentru tentativă de omor asupra unui  polițist de la Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM RUPE TĂCEREA DUPĂ UN TRATAMENT ÎN SECRET LA VIENA)

Totul a pornit după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Un agent l-a oprit ca să îi ceară actele, însă Roni Herșcovici a demarat în trombă şi l-a luat şi pe poliţist pe capotă. Omul legii a suferit fracturi la mai multe degete ale mâinii și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Imediat, zona s-a umplut de forţe de ordine. Tânărul şofer s-a baricadat în autoturismul său şi a refuzat să coboare. Doar intervenţia familiei l-a făcut cooperant. Iar după toată aventura, a început o anchetă pentru tentativă de omor, ultraj și distrugere. Roni Herșcovici a primit, în prima instanță, 8 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Decizia nu este însă una definitivă.

”În baza dispozițiilor art.38 al.1 lit.a C.Pen. contopește pedepsele de 8 ani de închisoare, 6 luni de închisoare și 6 luni de închisoare aplicate inc. HERSCOVICI RONNEN prin prezenta hotărâre, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea de 8 ani de închisoare la care se adaugă 1/3 din suma pedepselor de 6 luni și 6 luni de închisoare, în final inc. HERSCOVICI RONNEN va executa 8 (opt) ani și 4 (patru) luni de închisoare”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Mai mult, acesta a fost obligat inclusiv la plata unor despăgubiri în valoare de 10.000 de euro către polițistul agresat. (NU RATA: FAIMOSUL DE LA EXATLON A FĂCUT CHEF ”LOW COST” DE ZIUA LUI!)

Arestat preventiv pentru 30 de zile

După incident, Roni Herşcovici a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti. După ce a fost transferat din arestul VIP-urilor la închisoare o dată cu încheierea cercetărilor procurorilor , Roni a stat într-o celulă din Penitenciarul Rahova, pe care o împărțea cu încă șapte deținuți.

Mai tot timpul a fost cu sănătatea la pământ, iar tânărul nu a prea simțit carantina de trei săptămâni impusă în mod normal pentru că a fost internat atunci în spitalul penitenciarului. În perioada petrecută după gratii, Roni Herșcovici refuza să iasă în aer liber și era foarte retras. (VEZI ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BOTE DUPĂ EXTERNARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...