Șmecherașul de bani gata și-a ”luat” 8 ani și 4 luni de închisoare fiindcă a vrut să omoare un polițist!

Publicat: 16/12/2018 | 23:36

Un caz care a scandalizat România la începutul lui 2017 a ajuns la final de judecată! Atunci, Ronner Herscovici (23 de ani) a fost acuzat că a lovit un polițist și l-a târât zeci de metri pe capota mașinii, pentru că nu a vrut să oprească la semafor. Tânărul teribilist a fost acuzat de tentativă de omor, ultraj și distrugere, iar judecătorii au stabilit acum că trebuie să plătească pentru faptele sale cu 8 ani și 4 luni de închisoare! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Magistraţii au mai dispus ca inculpatul să plătească daune morale de 10.000 de euro poliţistului. Tânărul a fost trimis în judecată la mai bine de șase luni de la faptă, timp în care a stat după gratii.

Filmul evenimentului

Tânărul ar fi refuzat să oprească într-o intersecţie, la culoarea roşie a semaforului, iar poliţistul care a încercat să-l oprească a fost luat în plin de bolidul șmecherașului şi târât pe capotă 20 de metri.

Colegii agentului rănit au încercat să îl oprească în trafic pe teribilist şi au fost nevoiţi să foloseacă armamentul din dotare. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Poliţistul rănit a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Ulterior, ancheta a mai scos la iveală faptul că Ronnen Herscovici este fiul unui traficant de droguri, în locuinţa căruia s-au găsit, în urmă cu mai mulţi ani, peste 60.000 de pastile ecstasy.

(Citește și: DOI POLIȚIȘTI DIN CAPITALĂ AU FOST RĂNIȚI ÎNTR-UN ACCIDENT)

Magistrații au tăiat în carne vie

Acum, după aproape doi ani de la incident, instanța a decis condamnarea lui Ronnen Herscovici, iar pedeapsa nu este deloc mică!

În baza dispozițiilor art.38 al.1 lit.a C.Pen. contopește pedepsele de 8 ani de închisoare, 6 luni de închisoare și 6 luni de închisoare aplicate inc. HERSCOVICI RONNEN prin prezenta hotărâre, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea de 8 ani de închisoare la care se adaugă 1/3 din suma pedepselor de 6 luni și 6 luni de închisoare, în final inc. HERSCOVICI RONNEN va executa 8 (opt) ani și 4 (patru) luni de închisoare”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Mai mult, acesta a fost obligat inclusiv la plata unor despăgubiri în valoare de 10.000 de euro către polițistul agresat. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

În baza dispozițiilor art.397 C.Pr.Pen. rap. la art.19 al.5 C.Pr.Pen. în referire la art.1381 și urm. C.civ, obligă pe inc. HERSCOVICI RONNEN la plata sumei de 10.000 euro, echivalent în lei la cursul BNR din ziua plății, reprezentând despăgubiri morale către partea vătămată/parte civilă ANTON ILARIAN”. 

(VEZI AICI: POLIȚISTUL GIGINĂ AR FI ÎMPLINIT 31 DE ANI. REACȚIA SFÂȘIETOARE A MAMEI LUI )

Sentința nu este definitivă, mai existând dreptul la apel, de care Herscovici va uza cu siguranță.

Mama lui i-a sărit în apărare

La momentul incidentului, mama lui Ronnen i-a luat apărarea fiului ei, susținând că polițistul și-a schimbat mărturiile de mai multe ori și că imaginile video de la fața locului îi contrazic declarația cum că ar fi fost ”luat pe capotă”.

Nici o clipă nu a fost vorba de tentativă de omor. Așa ceva nu s-a întâmplat acolo. Mai întâi polițistul a spus că l-a luat pe capotă, apoi că l-a lovit cu portiera și apoi s-a răzgândit și a zis că a fost târât pe caldarâm agățat de oglindă. Care să fie varianta corectă?!? Înregistrarea de la dosar pe care nimeni nu vrea să o ia în seamă demonstrează ce s-a întâmplat. Totul este o înscenare a Poliției. Am depus la Parchet, prin apărător, toate documentele necesare care să ne ajute să schimbăm încadrarea de tentativă de omor în baza căreia băiatul meu stă închis de șase luni pentru ceva ce nu a făcut”, a declarat Mihaela Dumitrescu, mama lui Ronnen Herscovici, pentru Libertatea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...