„Manechina” lui Bote a dansat mega-erotic la LOFT!

Publicat: 01/09/2019 | 22:52

Una dintre cele mai nonconformiste prezențe din showbiz-ul românesc a făcut show într-un celebru club de pe litoral. ”Manechina” lui Bote a dansat mega-erotic, cu lenjeria la vedere, pe masă la LOFT. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: IMAGINI SUPER-EROTICE CU ”MIRESICA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU. A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ-PUȘCĂ, PURTÂND DOAR UN VOAL…)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Monica Hill, sexoasa clujeancă ce este cunoscută publicului larg drept ”Puștoaica lui Bote”, în unul dintre cele mai renumite cluburi din stațiunea-etalon a litoralului românesc, LOFT Mamaia, acolo unde aceasta a ales să se distreze alături de câțiva prieteni. (NU RATA: PRIMELE SUPER-IMAGINI DE LA PISCINĂ ÎN ACEASTĂ VARĂ! MANECHINA LUI BOTE E MORTALĂ!)

Monica Hill a demonstrat încă o dată că este o nonconformistă. După lăsarea întunericului, atunci când în LOFT atmosfera a devenit electrizantă, sexoasa brunetă a decis să ducă distracția la un alt nivel.

Dans erotic pe masă la LOFT!

Fără să îi pese de ochii curioșilor, Monica Hill s-a urcat pe masă și și-a mi;cat fizicul de gazelă în cel mai erotic mod cu putință. ”Manechina” lui Bote n-a ținut cont de faptul că rochița vaporoasă avea o crăpătură mult prea generoasă, care îi lasă la vedere lenjeria intimă. Show-ul de zile mari al sexoasei se pare că a fost savurat pe deplin de toți bărbații din jur, care n-au putut să își ia ochii de la mișcările pline de senzualitate ale brunetei. (CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR S-A “DISTRAT“ DOUĂ ORE PE TELEFON LA FRATELLI MAMAIA)

Monica Hill, cu lenjeria la vedere, pe masă la LOFT

Sărut ca-n filme

În minivacanța de 1 Mai, la Mamaia, Monica Hill a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu o superbă blondină, în LOFT. „Puștoaica lui Bote” și prietena alături de care petrecea au oferit un moment incendiar. Mai exact, cele două tinere au decis să împartă o prăjitură în cel mai senzual mod cu putință. Fără să le pese de privirile celor din jur, au recurs la… un sărut pătimaș. (DETALII AICI)

A debutat în modeling la 12 ani!

Monica Hill este o frumoasă clujeancă, de 19 ani, fotomodel. Bruneta a reprezentat România la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. ”Puștoaica lui Bote” a făcut primii paşi în modeling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.(NU RATA, AICI: “MILIONARUL SINGURATIC” A APĂRUT CU CEL MAI SCUMP SUV DIN LUME)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...