“Milionarul singuratic” a apărut cu cel mai scump SUV din lume

Publicat: 31/08/2019 | 22:59

Prima apariție în ”forță”, în Capitală, a milionarului colecționar de Rolls Royce-uri s-a petrecut în urmă cu trei ani. Singur, fără ”angajament sentimental”, omul de afaceri care a bifat și câteva apariții în „Top 300 cei mai bogați români” a întors atunci privirile în Dorobanți, unde a sorbit liniștit o cafeluță. S-a întors, tot pe cai mari, zilele trecute, ”ghidonând” tot un Rolls, doar că de ultimă generație. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile verii în materie de cai-putere.

Este trecut de 60 de ani și i se spune ”milionarul singuratic”. O mega-afacere a făcut în urmă cu aproximativ 15 ani, când, dintr-o vânzare spectaculoasă, s-a ales cu nu mai puțin de 16 milioane de dolari. Apoi, afacerile au mers simplu și productiv pentru el, astfel că ajunsese să fie cotat în topul Forbes cu nu mai puțin de 40 de milioane de euro. Ca orice om ”blindat”, una dinrte marile atracții, devenite apoi pasiune, a fost achiziționarea de mașini care să-ți ”fure” ochii. (CITEȘTE ȘI: DOI MILIARDARI DIN CLUJ ŞI-AU FĂCUT ”FENTA” CA MAGNAŢII RUŞI LA SAINT TROPEZ!)

”Milionarul singuratic” a întors, din nou, privirile pe străzile Capitalei, cu superbul SUV Rolls Royce

Încet, dar sigur, milionarul și-a construit un adevărat parc auto, în care bijuteria a devenit, de curând, un Rolls Royce Cullinan, al cărui preț de pornire este de 300.000 de euro. Cu acest SUV, cel mai scump din lume, a defilat milionarul nostru prin București, municipiu pentru care a lăsat Clujul natal. A făcut-o în stil mare! Căutând un loc de parcare pentru ”bijuteria” albastru-metalizat care ieșea și mai mult în evidență. A călcat-o ușurel, așa că niciun trecător nu avea cum s-o rateze. Milionarul a ochit, în cele din urmă, locul ideal. Și-a tras bolidul lângă bordură, apoi și-a făcut apariția. Îmbrăcat casual, cămășuță bleu, pantaloni albi, subțiri, și o pereche de pantofi decupați, gălbui și cu ciucuri albaștri, omul de afaceri era degajat. Semn că afacerile-i merg cât se poate de bine, chiar dacă nu se mai regăsește în marele top al bogaților. (NU RATA: UN MILIONAR SINGURATIC BÂNTUIE PRIN BUCUREŞTI! ALARMĂ GENERALĂ: E BLINDAT, ARE ROLLS ŞI…)

Mai are un SUV, dar și o ”bijuterie” de Mercedes de 400.000 de euro

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care au stârnit invidia într-o zi de august, pe străzile din Capitală. SUV-ul și milionarul care a mai făcut, în urmă cu trei ani, o asemenea ”aroganță”. Atunci, afaceristul s-a plimbat tot cu un Rolls Royce, doar că ușor diferit, un Wraith, dar a cărui valoare tot în jurul prețului de 300.000 de euro se învârte. (VEZI AICI: “FRATELE” LUI GIGI BECALI & SOȚIA, APARIȚIE DE PESTE 500.000 € LA PIAȚĂ)

Parcul auto al ”milionarului singuratic” cuprinde, cum am precizat, două ”piese” grele, Rolls Royce Cullinan și Rolls Royce Wraith, dar și un Mercedes de toată frumusețea, care costă chiar mai mult decât SUV-urile, aproximativ 400.000 de euro. Sigur, garajul e mare și, pe lângă acestea, mai sunt „inserate” câteva mărci „bunicele”, cotate la zeci de mii de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)