“Fratele” lui Gigi Becali & soția, apariție de peste 500.000 € la piață

Autor: I.D.
Publicat: 30/08/2019 | 22:39

La prima vedere sunt doar doi îndrăgostiți care se plimbă de mână, dar apariția lor este, fără nicio exagerare, de cinci stele. Teia Sponte, “fratele” lui Gigi Becali, și soția au atras privirile în Piața Floreasca, grație „accesoriilor” care valorează nu mai puțin de 500.000 de euro. La ”inventar” intră un Lamborghini Urus, un Patek Philippe Nautilus, un Rolex, pantofi din piele de șarpe, un tricou Versace, dar și o geantă Dior. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de colecție.

Teia Sponte este una dintre persoanele de încredere din apropierea lui Gigi Becali. Este și normal dacă ținem cont că ambii sunt machedoni și derulează împreună mai multe afaceri, care le aduc milioane de euro în conturi. Personajul principal, de data aceasta, nu este patronul FCSB-ului, ci chiar vărul lui. Care, cu fiecare apariție în public, impresionează. Grație accesoriilor de lux cu care „se prezintă”. Dar și datorită soției de nota 10, pe care o iubește ca pe ochii din cap.

(VEZI AICI: ”FRATELE” LUI GIGI BECALI I-A FĂCUT FIULUI SĂU UN CADOU DE NUNTĂ DE UN SFERT MILLION €!)

Super-mașină de 350.000 de euro

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe “fratele” lui Gigi Becali și pe soția lui în Piața Floreasca din Capitală. Timp de câteva zeci de minute, cei doi s-au plimbat pe stradă, ținându-se de mână, fix ca doi liceeni. Semn clar că flacăra iubirii dintre ei arde, cu putere, în continuare. Ca doi îndrăgostiți, Teia Spone și partenera sa au pășit agale, și-au șoptit vorbe dulci și au discutat despre problemele cotidiene care îi preocupă.

Concluzia este că Teia Sponte și soția lui formează un cuplu frumos, care merită, fără nicio exagerare, nota maximă. Pe stradă, cei doi au impresionat inclusiv prin eleganță. Omul de încredere al patronului de la FCSB a purtat un tricou Versace Baroque Print T-Shirt, care valorează nu mai puțin de 600 de euro. Asta nu este, însă, tot. La capitalul încălțăminte a optat pentru o pereche de pantofi din piele de crocodil, pe care a plătit “doar” 3.000 de euro!

(CITEȘTE ȘI: SUPER-IMAGINI DE LA NUNTA EX-LOGODNICULUI SIMONEI HALEP! A CÂNTAT ȘI DANSAT ÎN PAPUCI LA ”SPARTUL” PETRECERII)

La ”inventarul” său mai intră un Lamborghini Urus, “bijuterie” al cărei preț de catalog este de 350.000 de euro, dar și superbul ceas Patek Philippe Nautilus 5980 Rose Gold, care valorează o avere, mai exact 180.000 de euro.

Teia Sponte și soția, apariție de peste 500.000 € în piața Floreasca
Teia Sponte și soția, apariție de peste 500.000 € în Piața Floreasca

Soția milionarului, apariție răvășitoare

Nici doamna Sponte nu s-a lăsat mai prejos și a avut, la rândul ei, o apariție spectaculoasă. Pe mână, a purtat un ceas Rolex Datejust (Stainless Steel Bracelet and 18k Yellow Gold Bezel) ce valorează aproximativ 10.000 de euro. Iar pe braț a ales să iasă în public cu o geantă Dior Diorama Leather Medium, care costă în jur de 3.000 de euro.

(NU RATA: POLIȚIA LOCALĂ I-A DESCHIS CALEA OMULUI LUI GIGI BECALI LA ÎNMORMÂNTAREA TATĂLUI LUI REGHE!)

Un calcul simplu arată că “fratele” lui Gigi Becali și soția au avut o apariție în Piața Floreasca de peste 500.000 de euro. Banii nu reprezintă, însă, o problemă pentru Teia Spone și frumoasa lui parteneră. Mai mult au impresionat, însă, cu modul în care au ales să se plimbe pe stradă. Au demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că trăiesc ca în prima tinerețe. Și că se iubesc ca la început. Exemplul lor merită urmat de toate cuplurile indiferent de vârstă.

Teia Sponte s-a plimbat de mână cu soția prin Piața Floreasca

Cine este Teia Sponte

Văr, prieten şi om de încredere pentru Gigi Becali, Teia Sponte a fost vicepreşedinte la Steaua Bucureşti. Din umbră, el a fost liantul între patron şi echipă. Din această postură, Teia Sponte a fost implicat şi în celebrul Dosar Valiza, în care a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare! În urmă cu aproximativ trei ani, Teia Sponte, care are o avere importantă din afaceri imobiliare, ar fi dat o adevărată lovitură financiară, obţinând 48 de milioane de euro pentru un teren amplasat aproape de lacul Griviţa şi de Pădurea Băneasa.

(VEZI AICI: GIGI BECALI A FĂCUT SHOW LA NUNTA LUI COSTA SPONTE! A URCAT PE SCENĂ ŞI A CÂNTAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...