Super-imagini de la nunta ex-logodnicului Simonei Halep! A cântat și dansat în papuci la ”spartul” petrecerii

Autor: I.D.
Publicat: 29/05/2019 | 23:24

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, super-imagini de la nunta ex-logodnicului Simonei Halep. (Cel mai bine platit job din București) Weekendul trecut, Costa Sponte s-a însurat cu aleasa inimii sale, Bianca Ghiorgache, o studentă de 20 de ani din Constanța. La spartul petrecerii, fiul lui Teia Sponte a cântat și a dansat în papuci. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL BLUE AIR: ”MOARTEA SIMONEI A FOST MUȘAMALIZATĂ! NU POT SĂ NU MĂ ÎNTREB DE CE….”)

Costa Sponte și Bianca, tânăra lângă care fiul afaceristului Teia Sponte a ales să își petreacă restul zilelor, și-au jurat credință duminică, iar după ceremonie au petrecut într-un local de lux din Buftea. A fost o nuntă fabuloasă, la care au participat invitați de seamă. Printre oaspeții de top s-au numărat Gigi Becali, Mitică Dragomir, Mircea Sandu, Viorel Păunescu, Ionuț Luțu și Anamaria Prodan(NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA A IEȘIT DIN CASĂ ÎNTR-O PERECHE DE PANTALONAȘI MINUSCULI… ATENȚIE, FOTOGRAFII SUPER-EROTICE!) 

Meniu de cinci stele la nunta lui Costa Sponte

Bianca și Costa Sponte au ales un meniu de cinci stele pentru cei aproximativ 800 de invitați prezenți la nunta lor. Aproape 30 de bucătari au pregătit mâncărurile delicioase, au declarat surse din anturajul mirilor pentru site-ul nr. 1 din România. Atmosfera a fost întreținută de cinci formații de lăutari. (NU RATA, AICI: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” & PATRONEASA S-AU DESPĂRȚIT LA NICI DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE AU ANUNȚAT NUNTA!)

Costa Sponte, spectacol la ”spartul” petrecerii

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor super-imagini de la mega-evenimentul organizat de fiul lui Teia Sponte. La ”spartul” petrecerii ex-logodnicul Simonei Halep a oferit un adevărat recital. (NU RATA, AICI: DOI SUPER-FOTBALIȘTI DIN LIGA I ȘI-AU CERUT IUBITELE ÎN CĂSĂTORIE ”LA PACHET”! AVEM IMAGINI + DETALII ÎN PREMIERĂ)

Din câte se pare, spre dimineață, Costa Sponte a renunțat la hainele de gală în favoarea unei ținute lejere și s-a pus pe petrecut alături de invitații săi. Proaspătul mire a dansat în papuci pe ritmurile muzicii machedonești.

Costa Sponte, dans în papuci pe muzică machedonească

Mai mult decât atât, ex-logodnicul Simonei Halep a trecut în locul unuia dintre lăutari și și-a delectat invitații cu un ”concert” de muzică machedonească. Din câte se pare, Costa Sponte ar putea face bani buni din meseria de muzician. Și asta pentru că fiul renumitului Teia Sponte a fost înzestrat cu un talent remarcabil. (NU RATA, AICI: SYDA MAI BIFEAZĂ O BUNĂCIUNE: A ”COMBINAT-O” PE FIICA UNUI AFACERIST DIN CRAIOVA!)

Ex-logodnicul Simonei Halep, concert în papuci la ”spartul” petrecerii

Bunica Simonei Halep o vedea pe marea sportivă măritată cu Costa Sponte

Costa Sponte a avut o relație cu Simona Halep în urmă aproape trei ani, pe vremea când tenismena își începea urcușul spre primul loc WTA. Deși au fost surprinși la un moment dat chiar și sărutându-se, niciunul dintre ei nu și-a asumat relația. Când toți se așteptau ca fiul lui Teia Sponte să o ducă pe sportivă în fața altarului, povestea lor de iubire s-a încheiat. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA ASISTENTĂ TV A LUAT O DECIZIE RADICALĂ! SE RETRAGE DIN TELEVIZIUNE + PĂRĂSEȘTE ROMÂNIA DEFINITIV)

Bunica Simonei Halep o și vedea pe nepoata sa celebră alături de Costa Sponte. “Are timp să se mărite. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept! Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam”, dezvăluia bunica jucătoarei de tenis pe vremea când aceasta avea o relație cu fiul lui Teia Sponte.

Costa Sposte, în schimb, nu a dorit să ofere niciun detaliu, precizând doar: “Nu pot să comentez cele apărute în presă, pentru că nu este normal să vorbesc despre viaţa mea personală. Vă rog frumos să înţelegeţi poziţia mea. Nu pot nici să infirm, nici să confirm cele apărute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoaştem din copilărie. Ţin să menţionez că, de la vârsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Vă rog din nou să înţelegeţi poziţia mea. Vă mulţumesc!”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...