Primele super-imagini de la piscină în această vară! Manechina lui Bote e mortală!

Publicat: 14/06/2019 | 16:20

Monica Hill este, fără doar și poate, una dintre cele mai nonconformiste prezențe din showbiz-ul românesc. (Cel mai bine platit job din București) Sexoasa clujeancă a încins atmosfera la piscină și a furat privirile tuturor cu formele sale demențiale. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai „fierbinți” imagini cu manechina lui Bote. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA JO NE-A VORBIT DESPRE ”SEX ÎN 3” + ”Ț#$E ȘI B&@I!”)

Sexy-puștoaica lui Cătălin Botezatu nu se dezminte! Bruneta, care a înnebunit bărbații cu pictorialele ei, de-a dreptul mortale, a făcut furori la o piscină din Cluj. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Prin intermediul pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini senzaționale în al căror prim-plan se află sexoasa Monica Hill. (CITEȘTE ȘI: ”SORA” A SFĂTUIT-O PE BRIGITTE SĂ NU SE MĂRITE CU PASTRAMĂ: ”FLORIN ESTE DIN ALT MEDIU…”)

Super-imagini de la piscină

Zilele trecute, bruneta a ales să se relaxeze împreună cu mai mulți prieteni la o piscină din Cluj-Napoca, orașul în care locuiește. Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, care-i scotea în evidență trupul de gazelă, Monica Hill a reușit să fure privirile tuturor.

La un moment dat, puștoaica lui Bote și-a unduit formele apetisante pe șezlong și a oferit un adevărat show, desprins parcă din filmele pentru adulți. Bruneta și-a arcuit posteriorul și s-a aplecat provocator în timp ce trăgea cu sete dintr-o țigară. Momentul plin de erotism a fost savurat pe deplin de reprezentanții sexului tare, care cu greu și-au putut lua ochii de la formele brunetei. (NU RATA, AICI: IRINA TĂNASE L-AR FI VIZITAT PE LIVIU DRAGNEA ÎN AFARA ORELOR DE PROGRAM)

Puștoaica lui Bote, super-sexy la piscină

S-a sărutat cu o prietenă ca-n filmele XXX!

În minivacanța de 1 Mai, la Mamaia, Monica Hill a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu o superbă blondină, în LOFT. Puștoaica lui Bote” și prietena alături de care petrecea au oferit un moment de-a dreptul incendiar. Mai exact, cele două tinere au decis să împartă o prăjitură în cel mai senzual mod cu putință. Fără să le pese de privirile celor din jur, au recurs la… un sărut pătimaș.(DETALII, AICI) 

Monica Hill, participantă la Miss Intercontinental

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 19 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Iubita lui Cătălin Botezatu a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.(NU RATA, AICI: PUȘTOAICA LUI BOTEZATU S-A DEZBRĂCAT COMPLET ȘI… FOTOGRAFIILE SUNT SENZAȚIONALE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...