Imagini super-erotice cu ”miresica” lui Cătălin Botezatu. A fost fotografiată goală-pușcă, purtând doar un voal…

Publicat: 04/08/2019 | 00:12

Renumitul manechin Monica Hill, cunoscută drept ”Puștoaica lui Bote” nu se dezminte! Sexoasa clujeancă s-a lăsat fotografiată goală-pușcă, purtând doar un voal pe cap. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile super-erotice. Atenție, conținut nerecomandat minorilor! (CITEȘTE ȘI: PRIMELE SUPER-IMAGINI DE LA PISCINĂ ÎN ACEASTĂ VARĂ! MANECHINA LUI BOTE E MORTALĂ!)

Recent, Monica Hill, care a reușit să-l cucerească pe celebrul designer Cătălin Botezatu, a fost protagonista unei ședințe foto de-a dreptul senzaționale, iar rezultatul este de natură să stârnească cele mai tari fantezii reprezentanților sexului tare. (NU RATA: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, FOTOGRAFIATĂ SUB DUȘ CU UN FOTOMODEL!)

Tânăra brunetă a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai nonconformiste modele din showbiz-ul românesc. Fără nicio urmă de inhibiție, Monica Hill s-a lăsat fotografiată goală-pușcă. Singurul accesoriu pe care tânăra l-a folosit a fost un voal de mireasă sub care și-a ascuns privirea.

Ca o adevărată profesionistă, cea care a fost supranumită ”Puștoaica lui Bote” și-a unduit formele și s-a jucat cu obiectivul de fotografiat. Sexoasa clujeancă s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale poziții. Mai mult ca sigur, rezultatul shooting-ului care a ajuns în posesia site-ului nr.1 din România și care este nerecomandat cardiacilor va fi admirat la justa lui valoare de toți reprezentanții sexului tare. (NU RATA: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU A ZĂPĂCIT LOFT-UL! S-A SĂRUTAT CU O PRIETENĂ CA-N FILMELE PENTRU ADULȚI)

Monica Hill s-a lăsat fotografiată goală-pușcă, purtând doar un voal

Sărut ca-n filmele XXX

În minivacanța de 1 Mai, la Mamaia, Monica Hill a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu o superbă blondină, în LOFT. Puștoaica lui Bote” și prietena alături de care petrecea au oferit un moment incendiar. Mai exact, cele două tinere au decis să împartă o prăjitură în cel mai senzual mod cu putință. Fără să le pese de privirile celor din jur, au recurs la… un sărut pătimaș. (DETALII AICI)

A debutat în modeling la 12 ani!

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 19 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. ”Puștoaica lui Bote” a făcut primii paşi în modeling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia. (NU RATA: FOSTA ASISTENTĂ DE LA ANTENA 1 ȘI-A SCOS LA PLAJĂ POSTERIORUL DE 5.000 €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)