Fosta asistentă de la Antena 1 și-a scos la plajă posteriorul de 5.000 €!

Publicat: 01/08/2019 | 23:23

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini „fierbinți” de pe litoralul românesc. Cea mai păcătoasă asistentă TV a ”incendiat” plaja din Mamaia cu posteriorul în care a investit aproximativ 5.000 de euro. Atenție, conținut destinat adulților! (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A ”ATACAT-O” PE NUBA PE LOREDANA CHIVU!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta asistentă a lui Dan Capatos, Loredana Chivu, pe o renumită plajă din stațiunea etalon a litoralului românesc, acolo unde sexoasa blondină s-a relaxat după pofta inimii. (NU RATA: BIANCA DRĂGUŞANU S-A CĂSĂTORIT CU ALEX BODI! CE ROCHIE A PURTAT VEDETA! PRIMELE IMAGINI)

În cel mai sexy costum de baie pe care-l deține în garderobă și care-i punea în evidență formele răvășitoare, Loredana Chivu a furat privirile tuturor de cum a pășit pe nisipul fierbinte. După ce și-a unduit formele pe șezlong și și-a mișcat fundulețul bombat de colo-colo, în cel mai erotic mod cu putință, fosta asistentă TV a decis să se răcorească în valurile mării. Acolo a oferit un show desprins parcă din filmele pentru adulți.

Cu siguranță mișcările pline de erotism au fost savurate în voie de reprezentanții sexului tare. Imaginile obținute de site-ul nr.1 din România, care nu sunt recomandate cardiacilor, sunt dovada clară a faptului că Loredana Chivu este posesoarea celui mai „hot”, dar și scump posterior din showbiz-ul românesc. (NU RATA: ANNA ”MANECHINA” A RĂMAS DOAR ÎN CHILOȚEI ÎN HERĂSTRĂU! S-A SCHIMBAT DE ROCHIȚĂ, DAR N-A OBSERVAT CĂ E FILMATĂ…)

Loredana Chivu a ”incediat” plaja din Mamaia

Abonată la estetician!

Loredana Chivu a prins gustul operaţiilor estetice şi, în urmă cu ceva timp, şi-a mai făcut una. Blonda a vrut un posterior mai bombat, aşa că a optat pentru o intervenţie cu anestezie locală, denumită AquaFilling. Mai exact, fosta asistentă TV şi-a injectat o substanţă în fese care să-i ofere volum, iar la câteva ore după această procedură, ea a plecat acasă pe picioare. (VEZI ȘI: SEXY-CONCURENTA DE LA FERMĂ, ”BÂNTUITĂ” LA PLAJĂ DE CELULITĂ! IMAGINI NECENZURATE CU FOSTA MISS ROMÂNIA ÎN COSTUM DE BAIE)

”Nu simţi vreo durere, pentru că medicul mi-a făcut intervenţia sub anestezie locală. La scurt timp după ce am făcut această operaţie, eu am plecat la cumpărături, într-un supermarket, deci pot să spun că nu am simţit mare disconfort, poate doar o simplă febră musculară, locală. Pot să stau pe scaun fără nicio problemă”, a povestit blondina.

Loredana Chivu şi-a injectat 400 de ml de substanţă în fese, costul a doar 100 de ml fiind de 1.200 de euro. De-a lungul timpului, blonda și-a mărit bustul de trei ori, a intervenit asupra buzelor şi şi-a făcut rinoplastie. (NU RATA: SIMONA HALEP, PANTOFI ȘI ROCHIE DE 3.200 € LA ÎNTÂLNIREA CU PREȘEDINTELE IOHANNIS!)

Loredana Chivu și-a scos la plajă posteriorul de 5.000 €

Loredana Chivu, fostă asistentă TV

Loredana Chivu (29 de ani) se ocupă cu modellingul, iar, în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos. În 2006, ea a urcat prima dată catwalk-ul școlii de modelling care i-a aparținut lui Carmen Pleșea. Ulterior, a apelat la numeroase operații estetice, care au transformat-o foarte mult. Într-un interviu mai vechi, vedeta a vorbit despre intervențiile făcute în cabinetele medicilor esteticieni. (NU RATA, AICI: FOTOGRAFII INCENDIARE LA PISCINĂ CU POSTERIORUL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”)

“Arătam altfel (n.r.: la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”a declarat Loredana Chivu în cadrul unui interviu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)