Simona Halep, pantofi și rochie de 3.200 € la întâlnirea cu președintele Iohannis!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 31/07/2019 | 23:36

Simona Halep a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu cea mai înaltă distincție: ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler! Pentru acest eveniment oficial care a avut loc, bineînțeles, la Palatul Cotroceni, campioana noastră a ales o ținută a unui brand celebru, italian, care a costat o mică avere! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu pantofii și rochia de 3.200 de euro, purtate la ceremonie de “Regina de la Wimbledon“.

Dacă, în plan sportiv, nimeni nu-i poate reproșa absolut nimic, pentru că Simona Halep a reușit să cucerească titluri uriașe, tenismena nu își neglijează nici aparițiile publice. Sportiva acordă multă atenție ținutelor alese și nici nu se uită la buget. (Citește și: SIMONA HALEP A POZAT ÎNTR-O ROCHIȚĂ SUPER-SEXY PE TERENUL DE LA WIMBLEDON!)

Rochia – 2.500 de euro, pantofii – 700 de euro

Așadar, pentru întâlnirea cu președintele României, Simona Halep a ales o ținută Valentino, pentru care a scos din buzunar aproximativ 15.000 de lei! Mai exact, rochia neagră pe care a purtat-o a costat 2.500 de euro, în vreme ce pantofii, tot negri și tot Valentino, au costat-o 700 de euro.

Simona Halep, alături de președintele României
Simona Halep, alături de președintele României

Familia i-a fost alături la eveniment

Cu această ocazie, Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halep pentru performanţa de pe iarba londoneză. Este prima româncă din istorie care a triumfat în turneul de mare şlem.

Ați scris o pagină importantă din istoria tenisului românesc în doar 55 de minute la Wimbledon. Ați câștigat un turneu disputat pe un teren cu iarbă, fără ca noi, în România, să avem măcar așa ceva”, i-a transmis Klaus Iohannis, preşedintele României.

Simonei i-au fost alături părinţii şi membrii staff-ului său, dar şi fostul număr 1 ATP, Ilie Năstase. La poza făcută alături de şeful statului, Simona Halep a stat lângă iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc. Este prima apariţie oficială a celor doi, după mai multe luni în care sportiva a ţinut relaţia departe de ochii curioşilor. După două săptămâni în care nu a pus mâna pe rachetă, Simona va începe acum pregătirile pentru US Open.

(Citește și: PRIMA REACȚIE A SIMONEI HALEP DUPĂ CE CANCAN A PUBLICAT POZE CU EA ȘI NOUL IUBIT CELEBRU

Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc: “Nunta aș vrea să fie în România”

Spre surprinderea și bucuria tuturor fanilor săi, Simona Halep nu se gândește numai la tenis și la viitoarele turnee, ci și la… căsătorie. Astfel că fanii Simonei spun deja că ”alesul” este Toni Iuruc.  ”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat Simona Halep.

Simona, alături de iubitul ei, la ceremonia de la Cotroceni
Simona, alături de iubitul ei, la ceremonia de la Cotroceni

Simona Halep își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona. (VEZI: SIMONA HALEP, ÎMBRĂȚIȘĂRI CU IUBI ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA + I-A FĂCUT ”BOTEZUL” ÎN ANTURAJ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...