Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc: „Nunta aș vrea să fie în România”

Publicat: 25/07/2019 | 11:00

Simona Halep se relaxează în Grecia, după câștigarea turneului de la Wimbledon. Sportiva nu este singură, ci alături de milionarul machedon Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, iar cei doi par a fi din ce în ce mai apropiați. 

Spre surprinderea și bucuria tuturor fanilor săi, Simona Halep nu se gândește numai la tenis și la viitoarele turnee, ci și la… căsătorie. Astfel că fanii Simonei spun deja că ”alesul” este Toni Iuruc.  ”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat Simona Halep, conform libertatea.ro. Simona Halep își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona.

Simona Halep: ”îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei”

Două nunți și două divorțuri

După două nunți și două divorțuri, Toni Iuruc trăiește, acum, o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Halep. Nu ar fi exclus ca sportiva noastră să reprezinte “colacul” de salvare pentru omul de afaceri în vârstă de 40 de ani, în plan sentimental. Cert este că formează un cuplu frumos, iar bărbatul îi este super-fidel și nu o lasă niciodată singură, mai ales pe durata turneelor.

Citește și...