Prima reacție a Simonei Halep după ce Cancan a publicat poze cu ea și noul iubit celebru. Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Lidia Buble

Publicat: 18/07/2019 | 09:38

Simona Halep se află la început de relație cu Toni Iuruc, un milionar de origine aromână. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, în exclusivitate, toată povestea AICI. La doar 30 de minute distanță de la publicarea materialului, sportiva noastră a postat pe contul personal de Instagram o imagine, în care apare cu trofeul câștigat la Wimbledon.

Nu a pomenit absolut nimic despre Toni Iuruc, preferând să scrie un mesaj scurt: “Mulțumesc România!”. Codin Maticiuc, Lidia Buble și Mihaela Rădulescu au răspuns imediat și au ridicat-o, pe merit, în slăvi pe Simona Halep.

Simona Halep, cerută de soție pe aeroport

Simona Halep a sosit, luni, în România cu trofeul de la Wimbledon. Îmbrăcată lejer, într-un costum sport alb, ea a fost așteptată pe Aeroportul Otopeni de foarte mulți fani. Unul dintre ei a atras însă atenția tuturor. Purta asupra lui un mesaj care a atras atenția mulțimii! Acesta a ieșit ușor în evidență pentru că purta o pancartă cu un mesaj uluitor: ”Simona, vrei să fii soția mea?”. Sportiva noastră nu a apucat să răspundă cererii.

Citește și...