Simona Halep a pozat într-o rochiță super sexy pe terenul de la Wimbledon!

Publicat: 14/07/2019 | 19:50
Simona Halep a pozat într-o rochiță super sexy pe terenul de la Wimbledon!

La 27 de ani, Simona Halep trăiește cel mai mare succes din cariera sa. Succesul de la Wimbledon, al doilea Mare Șlem din palmaresul sportivei din Constanța, îl depășește ca intensitate pe cel realizat în 2018 la Roland Garros.

Simona Halep a realizat azi, înaintea finalei masculine dintre Roger Federer și Novak Djokovic, o ședință foto specială în calitate de campioană la Wimbledon.

Poză cu noul meu cel mai bun prieten la noul meu club”, a scris Simona Halep pe contul ei de Twitter.

Simona Halep a devenit campioană la Wimbledon, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală pe Serena Williams, 6-2, 6-2.

Simona Halep, după finala Wimbledon 2019: ”Niciodată nu am jucat un meci mai bun”

Simona Halep a devenit, sâmbătă, prima româncă care a câştigat titlul la Wimbledon, iar noua campioană a turneului britanic a oferit, la finalul meciului cu Serena Williams, primele reacţii.

“Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost cel mai bun meci. Am lucrat mult pentru a ajunge aici, pentru a juca în faţa Curţii Regale. Am avut emoţii înainte de meci, dar am ştiut că nu e timp de așa ceva. Am intrat pe teren şi am dat tot ce am putut. E ceva special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele, spuneau că dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să câştig Wimbledon. Îi mulţumesc mamei mele!

Am lucrat mult pentru a schimba planul de joc, nu a fost uşor, aici nu prea pot alerga la fel de mult, dar am început să simt jocul, să ştiu ce să fac cu mingea. Abia aştept să mă întorc la anul. Părinţilor, familiei, vă mulţumesc! Nu aş fi aici fără voi. Fără voi, nici nu m-aş fi născut (n.r. – râde). Echipei mele, lui Darren Cahill. Vă mulţumesc mult! Aş vrea să-i mulţumesc ţării mele, pentru că mă susţine oriunde aş juca. A fost uimitor. Vă mulţumesc! Le mulţumesc şi celor din familia Regală. A fost o onoare să câştig la Wimbledon!”, a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Serena Williams.

Citește și...