Sexy-concurenta de la Fermă, ”bântuită” la plajă de celulită! Imagini necenzurate cu fosta MISS România în costum de baie

Publicat: 30/07/2019 | 23:02

În 2016, Ioana Filimon a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. La trei ani după ce s-a impus în concursul de frumusețe, timișoreanca reușește să atragă, în continuare, toate privirile. Sexy-concurenta de la “Ferma” a făcut senzație pe ”plaja milionarilor” din Mamaia, chiar dacă a lăsat, pe alocuri, să se vadă că ar fi ”bântuită” de celulită. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Atenție, conținut nerecomandat minorilor! (CITEȘTE ȘI: ANNA ”MANECHINA” A RĂMAS DOAR ÎN CHILOȚEI ÎN HERĂSTRĂU! S-A SCHIMBAT DE ROCHIȚĂ, DAR N-A OBSERVAT CĂ E FILMATĂ…)

După ce a petrecut câteva săptămâni în Turcia, alături de noul ei iubit, milionarul Cengiz Şıklaroğlu, Ioana s-a întors pe plaiurile mioritice și s-a relaxat, câteva zile, pe litoral. Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Ioana Filimon pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, la Caelia, unde fotomodelul a ales să se relaxeze. (NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA LUI RĂZVAN & DANI A ”PRĂDUIT” LA NUBA UN CUNOSCUT PLĂTITOR DE 3 STICLE DE BELUGA!)

Singură la mare

De când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul logodnic al Otiliei Bilionera, timișoreanca pare să nu mai pună, totuși, foarte mare accent pe perfecțiunea aspectului fizic. Ioana Filimon nu a scăpat nici ea de cea mai mare spaimă a tinerelor, astfel că – după cum se poate observa în imagini – are posteriorul „bântuit” de… celulită. (VEZI ȘI: ”CALIFICATA” DORA, PE PLAJA MILIONARILOR DE LA CAELIA CU ACARETURI DE 40.000 € LA O SINGURĂ MÂNĂ!)

Ioana Filimon nu a scăpat de marea spaimă a tuturor femeilor, celulita

Senzații tari pe litoral!

Frumoasa Ioana pare să fie o mare adeptă a senzațiilor tari. Așa că, la un moment dat, fără prea mari ezitări,a încălecat pe un skyjet și a plecat în larg. După ce și-a administrat o porție zdravănă de adrenalină, fosta concurentă de la ”Ferma” s-a întors la țărm extrem de mulțumită de senzațiile tari de care a avut parte în larg. După ce a fost ajutată de unul dintre bărbații care se ocupau de skyjet-uri, Ioana Filimon a scăpat de vesta de salvare și s-a îndreptat, hotărâtă, către șezlong, acolo unde a oferit un regal de senzualitate. (NU RATA: DORIAN POPA ŞI “BRAZILIANCA” LUI S-AU ”ZBENGUIT” PE PLAJA MILIONARILOR DIN MAMAIA!)

Fosta Miss România a avut parte de senzații tari la mare

Prezență sexy pe șezlong

De cum s-a așezat pe șezlong, Ioana a început să-și ungă corpul cu loțiune de plajă, iar momentul a atras privirile tuturor masculilor de pe ”plaja milionarilor”. Abia, după ce s-a masat cu loțiune, cu simț de răspundere, Ioana și-a lăsat trupul mângâiat de razele arzătoare ale soarelui. (NU RATA, AICI: IUBITUL SEXOASEI DE LA ”FERMĂ” A FOST LOGODIT CU OTILIA BILIONERA!)

Ioana Filimon s-a masat, foarte atent, cu loțiune de plajă

I-a suflat iubitul Otiliei Bilionera?!

Potrivit unor surse D.A.S., în timpul filmărilor de la „Ferma”, sexoasa cântăreață Otilia Bilionera i-ar fi povestit fostei Miss România despre iubitul ei turc. Artista s-ar fi lăudat cu viața de lux pe care acesta i-a oferit-o și ar fi dezvăluit multe alte detalii picante, care i-ar fi stârnit interesul Ioanei.

Din câte se pare, la scurt timp după terminarea filmărilor, ca o pură coincidență, Ioana Filimon a reușit să-l combine pe renumitul afacerist din Turcia, cel care, în urmă cu câțiva ani, părea că intenționează să-și unească destinul cu Otilia Bilionera. (VEZI ȘI: AM AFLAT CINE ESTE, DE FAPT, IUBITUL SECRET AL CELEI MAI SEXOASE VEDETE DIN ”FERMĂ”! A FOST ARESTAT ÎN TURCIA ȘI…)

Otilia și Ioana s-au duelat în ”Ferma”

Cel mai sexy duel de la ”Ferma” a avut un final neașteptat. Ioana Filimon și Otilia Bilionera s-au confruntat imediat după ce toți concurenții emisiunii au sărbătorit-o pe Brigitte Năstase de ziua ei.(VEZI ȘI: UPS, A COMIS-O! IOANA FILIMON, ÎN SÂNII GOI LA PETRECEREA DE ÎNCHEIERE A SHOW-ULUI FERMA. AVEM IMAGINILE HOT)

Merg la duel încrezătoare, nu vreau să-i dezamăgesc pe colegi. M-am gândit deja pe cine să las fermier în fermă, a declarat Otilia înainte de duel.

Am emoții, dar sunt emoții constructive, dar cred ca vor fi foarte bune pentru mine. Las fermier pe o persoană care a crezut în mine, a adăugat Ioana Filimon.

La început, cele două concurente care au ajuns la duel au fost nevoite să treacă prin noroi pentru a aduna niște cartofi. Ioana Filimon a câștigat detașat această probă, prima rundă. La a doua probă, cele două dueliste au fost nevoite să stea pe o bârnă și să se lovească cu perne. În final, Ioana Filimon a câștigat și cea de-a doua probă și, implicit, duelul. Însă, spre norocul celor două concurente, nu a existat o eliminare. (NU RATA: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...