Ups, a comis-o! Ioana Filimon, în sânii goi la petrecerea de încheiere a show-ului Ferma. Avem imaginile HOT

Publicat: 25/05/2019 | 17:00

Ioana Filimon a rămas în sânii goi la petrecerea de încheiere a show-ului “Ferma”. Scenele HOT nu au fost o eroare, pentru că, de fapt, fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV a fost cea care a oferit numărul de striptease de senzație. Unul dintre invitați a fost pe fază și a filmat momentul incendiar, iar imaginile au ajuns pe adresa redacției CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Matei Negrescu, sărut pasional cu Ioana Filimon, chiar în timpul filmărilor pentru “Ferma”

Ioana Filimon, în sânii goi la petrecerea de încheiere a show-ului “Ferma”

Ioana Filimon este una dintre cele mai sexy vedete care au participat în cel de-al cincilea sezon al emisiunii de la Pro TV. După marea finală a îndrăgitului show, fermierii s-au adunat la un party de zile mari, în ținute de sărbătoare, și au povestit impresii despre experiența inedită și au spus cum li s-a schimbat viața după participarea la “Ferma. Un nou început”. Ioana Filimon a ales pentru petrecere o little black dress sclipitoare, cu un decolteu adânc. La un moment dat, ea s-a jucat cu materialul rochiei și a tras de decolteu până când “i-au evadat” sânii din el. Unul dintre petrecăreți a înregistrat momentul, iar imaginile HOT au ajuns pe adresa redacției CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Marius Crăciun a „spart” deja marele premiu de 50.000 de euro primiți de la Pro TV pentru Ferma! Pe ce a cheltuit banii

Odată ce dai play la filmare, vei vedea “bijuteriile” Ioanei Filimon, dar și reacția ei după gestul său, pe care mulți îl consideră rușinos. Ea se amuză împreună cu ceilalți martori la scenele HOT și, la un moment dat, se aude pe fundal cum cineva întreabă retoric: “S-a văzut ceva?”.

Citește și: Se duce sau nu Ioana Filimon la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă: „La TV totul pare…”

Vă reamintim că pe platourile de filmare de la “Ferma. Un nou început”, MISS România a oferit numeroase episoade fierbinți datorită ținutelor sexy și provocatoare pe care le-a îmbrăcat.

Citește și: Scandalos! Miss România, în sânii complet goi la „Ferma” de la Pro TV

 

Citește și...