Marius Crăciun a „spart” deja marele premiu de 50.000 de euro primiți de la Pro TV pentru Ferma! Pe ce a cheltuit banii

Autor: I.D.
Publicat: 25/05/2019 | 09:15
Marius Crăciun a „spart” deja marele premiu de 50.000 de euro primiți de la Pro TV pentru Ferma! Pe ce a cheltuit banii

4 luni de competiție acerbă, iar show-ul ”Ferma” și-a desemnat câștigătorul după o finală palpitantă în care s-au întâlnit – pe parcursul a trei probe – Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun. Acesta din urmă a fost preferatul publicului, de-a lungul show-ului și, în cele din urmă, a primit marele premiu de 50.000 de euro și titlul de ”Fermierul anului”.

”Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să-mi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă”spunea Marius Crăciun. Câștigătorul ”Ferma” susține că emisiunea-concurs a reprezentat o lecție de viață pentru el.

Totuși, marele câștigător nu se va putea bucura, pe deplin, de întreaga sumă câștigată, din cauză că există datorii și rate pe care le are de achitat. Speră, totuși, ca o parte din bani să fie economisiți.

”Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă! Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă”, a mai spus Marius Crăciun într-un interviu acordat pentru click.ro.

Mare parte din suma câștigată de Marius Crăciun va fi folosită pentru plata datoriilor și a ratelor

Citește și: CINE ESTE, DE FAPT, MARIUS CRĂCIUN, MARELE CÂȘTIGĂTOR AL FINALEI FERMA 2019 DE LA PRO TV

 

Citește și...