Iulia Vântur s-a “distrat“ două ore pe telefon la Fratelli Mamaia

Publicat: 31/08/2019 | 22:59

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, scene rare cu frumusețea care l-a cucerit pe Salman Khan. Iulia Vântur a venit pe neașteptate în România și a avut o apariție surprinzătoare în unul dintre cele mai renumite cluburi din Mamaia. (CITEȘTE ȘI: “PATRIARHUL”ȘI MÂNA DREAPTĂ DE LA SIF OLTENIA, ESCAPADĂ LA BUCUREȘTI)

De când trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Salman Khan, Iulia Vântur a devenit o prezență extrem de rară pe scena mondenă de la noi din țară. Astfel, fiecare apariție publică a prezentatoarei TV este considerată un adevărat eveniment. (NU RATA: IRINEL COLUMBEANU A CURTAT-O INSISTENT PE O ACTRIȚĂ CUNOSCUTĂ!)

Așa s-a întâmplat și weekendul trecut, pe litoralul românesc, unde Iulia Vântur a ales să se relaxeze și să se distreze alături de câțiva prieteni. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe iubita lui Salman Khan în zona de nord din Mamaia. Însoțită de un cuplu, cel mai probabil prieteni extrem de apropiați, vedeta a ales să se distreze prin cluburile de fițe din Mamaia.

„Eu, sincer, vreau să mă descalț”

După ce au testat câteva locații exclusiviste, Iulia Vântur și prietenii care o însoțeau s-au hotărât să își petreacă seara la Fratelli. Într-o ținută elegantă, Iulia Vântur a tras toate privirile în periplul ei prin stațiunea-etalon de la malul mării. În timp ce se deplasa spre renumita locație, Iulia Vântur le-a mărturisit prietenilor că pantofii pe care îi poartă îi provoacă neplăceri.

”Nu știu cum sunteți voi, dar eu sincer vreau să mă descalț”, le-a spus vedeta companionilor săi.

Iulia Vântur (în dreapta), apariție surprinzătoare pe litoral

A pus stăpânire pe canapeaua din club!

De cum a ajuns în Fratelli, vedeta a pus stăpânire pe canapea. Iulia Vântur a ales să stea mai toată seara jos și a butonat constant telefonul mobil. Cel puțin două ore! Potrivit martorilor, vedeta se pare că s-ar fi conversat, întreaga seară, cu celebrul ei iubit. (VEZI ȘI: CELEBRUL JUCĂTOR AL FCSB-ULUI, “ÎNLĂNȚUIT” ÎN PARCAREA DE LA LOFT MAMAIA DE O BLONDĂ INSISTENTĂ)

A încheiat distracția la ora 4.00!

După o noapte de stat în club, în jurul orei 4.00 dimineața, iubita lui Salman Khan a decis să se retragă în intimitatea camerei de hotel. Vedeta a coborât în mare grabă din mașina prietenilor ei și s-a îndreptat cu pași repezi spre intrarea unui luxos hotel din Mamaia. (NU RATA: CE CADOU DE 200.000 € I-A DAT SALAM FIICEI DE ZIUA EI…)

Iulia Vântur a ajuns la ora 4.00 dimineața la hotel

Își împarte viața între România și India

Sufletul-pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar, în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa. Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România încă din 2012, se ocupă și de cinematografie.  Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei. (CITEȘTE AICI: COLEGA LUI COVE, GREU DE RECUNOSCUT PE STRADĂ)

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actriță și model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri. (NU RATA: ANNA LESKO & DJ VINNIE S-AU DESPĂRȚIT DEFINITIV!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...