Colega lui Cove, greu de recunoscut pe stradă

Publicat: 29/08/2019 | 22:40

O știe toată lumea când apare la televizor, dar în afara platourilor de filmare e complet schimbată. Viviana, noua colegă a lui Cove, e greu de recunoscut pe stradă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu noua vedetă de la PRO TV. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ VIVIANA, NOUA COLEGĂ A ADELEI POPESCU LA ”VORBEȘTE LUMEA”, DE PE PRO TV! E BESTIALĂ ÎN COSTUM DE BAIE)

Frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la Observator – jurnalul de știri de la Antena 1 – a decis să părăsească trustul Intact Media. Viviana Sposub a ales… Pro TV-ul, ea devenit co-prezentatoare în emisiunea ”Vorbește lumea”, moderată de Cove și de Adela Popescu. (NU RATA: ANNA LESKO & DJ VINNIE S-AU DESPĂRȚIT DEFINITIV!)

Cu toate că lumea o cunoaște când apare pe micul ecran, se pare că lucrurile stau total altfel atunci când noua vedetă a trustului PRO se află pe stradă. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când colega de platou a lui Cove s-a îndreptat spre casă, după ce și-a terminat emisiunea.

Transformată total „în civilie”

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Viviana Sposub în timp ce ieșea din curtea PRO TV-ului, unde și-a găsit locul după ce a părăsit trustul Antenelor. Cu toate că pe micul ecran se bucură de o popularitate extraordinară și fascinează telespectatorii cu farmecul ei, atunci când se află ”în civilie”, Viviana pare să fie transformată total.

Îmbrăcată lejer – cu un tricou negru și o pereche de blugi scurți – colega de platou a lui Cove și a Adelei Popescu a trecut aproape neobservată pe stradă. Timp de aproximativ 10 minute, atât cât a făcut tânăra din curtea televiziunii până în blocul în care locuiește, Viviana a reușit ”performanța” de nu a atrage nicio privire pe stradă. (VEZI ȘI: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ A FOST EVALUATĂ LA LOCUL DE MUNCĂ)

Viviana Sposub, greu de recunoscut pe stradă

A cântat operă! 

Viviana Sposub are 22 de ani, e plină de energie pozitivă și de sex-appeal, e mereu zâmbitoare și a promis să îi ajute pe Cove și pe Adela Popescu în misiunea de a le face telespectatorilor PRO TV diminețile mai frumoase. (NU RATA: IONUȚ IFTIMOAIE, “BODYGUARD” PENTRU O ROȘCATĂ SEXY. „NU M-AM GÂNDIT LA PROSTII!”)

”Am cântat operă și am făcut 12 ani de muzică clasică. În plus, am studiat și pian.(…) Tata mi-a spus să fac o meserie în care să stau la birou, dar nu am putut să stau departe de camere”, a declarat Viviana, într-un interviu pentru postul TV la care lucrează.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...