Cea mai periculoasă amantă din Capitală (cu salariu de 4.000 €/lună) a fost evaluată la locul de muncă. Ex-soțul Olguței Vasilescu a ”notat-o” cu 3,4! Urmarea este… incredibilă!

Publicat: 28/08/2019 | 23:00

Se numără printre cel mai bine plătite bugetare, dar are o “corigență” la locul de muncă. Cea mai periculoasă amantă din Capitală, cu un salariu lunar de 4.000 de euro, a fost evaluată la job. Ovidiu Wlassopol, ex-soțul Olguței Vasilescu, a ”notat-o” cu 3,4! Ferm convinsă că merita mai mult, controversata brunetă nu a stat cu mâinile în sân, iar urmarea este incredibilă! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, unde a ajuns disputa dintre părți.

Cea mai periculoasă amantă din Capitală este, de o perioadă bună, angajată la Autoritatea de Supraveghere Financiară, unde este plătită ca o regină. Potrivit unor surse autorizate, încasează nu mai puțin de 48.000 de euro pe an! Un salariu la care majoritatea românilor pot doar să viseze. Amanta ex-ministrului de Interne, care, mai nou, și-ar fi întins năvodul către însuși Hector Bitar, nepotul miliardarului Carlos Silm, a fost, recent, evaluată la locul de muncă.

(VEZI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

Iar evaluatorul a fost Ovidiu Wlassopol, nimeni altul decât fostul soț al Olguței Vasilescu. Cea mai periculoasă amantă a picat, însă, examenul. A fost notată cu 3,4, un rezultat deloc onorabil. Controversata brunetă este, însă, ferm convinsă că ar fi fost “furată” la punctaj. Motiv pentru care a început un proces instituția care o plătește, lunar, cu 4.000 de euro. A contestat, practic, nota în instanță!

„Apărătorul reclamantei solicită…”

Tânăra a deschis un proces ce are ca speță “conflicte de muncă și asigurări sociale”. Următorul termen al litigiului urmează a avea loc în septembrie, la Curtea de Apel București, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documentele cazului.

Apărătorul reclamantei solicită anularea fișei de evaluare profesională întocmită pe numele reclamantei. Potrivit art. 67 pct.19 din titlul 10, evaluarea se face pe fiecare post în parte. Reclamanta a deținut trei posturi, prin urmare consideră că ar fi trebuit să obțină calificativele de la toate aceste trei posturi și să se facă o medie aritmetică, însă domnul O.W. este cel care a participat la evaluarea profesională a reclamantei și acesta a și făcut parte din cadrul Comisiei de soluționarea contestației, astfel considerând că s-a încălcat deontologia profesională”, se arată în actele de pe masa magistraților.

(CITEȘTE ȘII-AM FILMAT LA CUMPĂRĂTURI. MILIONARUL ŞI IUBITA FOTOMODEL, ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU NAŞTERE!)

În replică, ASF a susținut că „reclamanta nu a contestat și nota finală acordată, pe fond solicită evaluarea notei de 3,4 pe scara de evaluare a contestației doar procedura de evaluare și de soluționare a contestației. Consideră că nu sunt aplicabile dispozițiile art. 65 al. 21 din ROI, evaluare ce are loc pentru toate posturile doar în cazul în care un salariat se mută de mai multe ori de pe un post pe altul. În speță, reclamanta nefiind mutată de pe un post pe altul, locul de muncă este cel care s-a schimbat, funcția rămânând aceeași”.

Instituția chemată în judecată s-a apărat, în continuare: „Cu privire la presupusa  greșită compunere a Comisiei de soluționare a contestației, prevederile ROI sunt foarte clare atunci când se contestă calificativul, din Comisia de soluționare a contestației face parte șeful ierarhic. Susține lipsa de deontologie profesională a domnului O.W., care a  jucat un dublu rol. Consideră că acțiunea reclamantei este neîntemeiată, solicitând respingerea acesteia”.

(NU RATA: MILIONARUL GEORGE COPOS ȘI-A DUS IUBITA LA STAREA CIVILĂ!)

„Nota finală nu avea cum să o conteste deoarece…”

În replică, avocatul celei mai periculoase amante din Capitală a susținut, în fața magistraților, că „pârâta nota finală nu avea cum să o conteste deoarece, conform practicii instanțelor de judecată, poate contesta doar procedura și nu calificative”. (VEZI AICI: TESTUL MILIONARULUI PENTRU IUBITĂ)

Cine este Ovidiu Wlassopol

Ovidiu Wlassopol a fost căsătorit mai bine de 13 ani cu Lia Olguța Vasilescu, iar împreună au un băiețel. Mariajul celor doi s-a destrămat în 2016, iar în prezent Ovidiu Wlassopol lucrează la ASF, în funcția de membru neexecutiv al Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară, conform informațiilor din CV-ul său, postat pe site-ul instituției.

Ovidiu Wlassopol și-a refăcut viața după despărțirea de fostul ministru al Muncii. S-a însurat cu Andreea, angajată la aceeași instituție în care lucrează și el. (CITEȘTE ȘI: JORJE A APĂRUT LA PLAJĂ CU SOȚIA + ”AMANTA”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...