Ionuț Iftimoaie, “bodyguard” pentru o roșcată sexy. „Nu m-am gândit la prostii!”

Publicat: 28/08/2019 | 23:02

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu Ionuț Iftimoaie în “acțiune”.  Zilele trecute, celebrul luptător a fost “bodyguard” pentru o roșcată sexy. Au făcut glume, noaptea, în parcare la Asylum Mamaia și au plecat, în final, cu același taxi. (CITEȘTE ȘI: ”REGELE” DIN UMBRĂ AL IMOBILIARELOR S-A REPATRIAT DIN AMERICA)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul luptător în unul dintre cele mai renumite localuri de la mare, Asylum Mamaia, acolo unde ex-sportivul a ales să se distreze. (VEZI ȘI: IONUȚ IFTIMOAIE, IMPLICAT ÎNTR-UN SCANDAL. ESTE ACUZAT CĂ A TRAS ÎN PIEPT O BĂTRÂNĂ)

În mod surprinzător, ex-campionul K1 n-a petrecut mai mult de un sfert de oră în vestitul local. La scurt timp după ce a intrat în Asylum Mamaia, Ionuț Iftimoaie a și ieșit din club, alături de o puștoaică roșcată, cu care a făcut glume în parcare.

Eu mă speriasem puțin pentru că n-am mai tras-o aici. Chiar mă gândeam că facem ceva aici”, a afirmat tânăra mulată. Ionuț Iftimoaie a fost pe punctul de a izbucni în râs, dar s-a stăpânit. „Ce n-ai tras?”, a reacționat el. „Scena…”, a răspuns roșcata. „A, scena!”, a zâmbit Ionuț Iftimoaie, iar continuarea glumeață n-a întârziat. „Nu m-am gândit la prostii!”, a replicat el imediat.

Ionuț Iftimoaie, “bodyguard” pentru o roșcată sexy.

Au ”share-uit” un taxi!

După câteva minute, timp în care au continuat să glumească în parcare, cei doi au împărțit un taxi. Cu toate că, inițial, ex-sportivul a părut că intenționează să împartă bancheta din spate cu tânăra mulată, roșcata a decis, până la urmă, să se așeze pe ”locul mortului”, în dreapta șoferului. (NU RATA: CONNECT-R A „RELUAT-O” CU MISHA, IAR NOI AVEM DOVADA FILMATĂ!)

Ex-sportivul și puștoaica au împărțit un taxi

Implicat într-o mare controversă

Din câte se pare, Ionuț Iftimoaie ar fi cumpărat, în 2008, alături de alte două persoane, o vilă și un teren în Iași de la Iulia Juncu, care, la momentul respectiv, avea 76 de ani. 550.000 de euro a fost valoarea totală a tranzacției. (CITEȘTE ȘI: LORA A PRIMIT O DEDICAȚIE-SURPRIZĂ PE PLAJĂ + A POZAT SUPER-SEXY ÎN COSTUM DE BAIE)

Ex-sportivul ar figura în acte ca proprietar, alături de ceilalți doi parteneri. Aceștia din urmă ar fi plătit, la rândul lor, doar o parte din bani. Restul urma să fie achitat în rate, potrivit acordului cu Iulia Juncu. Între timp, bătrâna a decedat, iar moștenitorii ei caută să recupereze banii.

Fiica bătrânei vrea să limpezească situația casei în care a rămas și este ferm convinsă că mama ei a fost trasă în piept de o rețea de rechini imobiliari. Totodată, îl acuză pe Ionuț Iftimoaie de rea-credință. (NU RATA: SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU, EXECUTAT SILIT DE ANAF PENTRU 1.000 €)

”I-au cumpărat vila la preț subevaluat și au convins-o să semneze un contract de vânzare-cumpărare în defavoarea ei. La mijloc a fost o mafie imobiliară. Contractul de vânzare-cumpărare n-a avut clauze de reziliere. Unde s-a mai pomenit așa ceva? Deși nu au achitat toată suma, celor trei li s-a permis să facă intabularea. Iar soția unuia dintre ei, mai exact a lui Alexa, a declarat sub semnătură privată că și-a făcut buletin la adresă. Atunci, tatăl meu a făcut infarct și a murit”, a declarat fiica Iuliei Juncu, pentru libertatea.ro.

Ionuț Iftimoaie este la al doilea mariaj!

Ionuț Iftimoaie este un fost kickboxer român. Numele său de ring este Ivan Drago. Are o înălțime de 1,87 m și o greutate de 102 kg. Ionuţ şi actula lui soție, Maria, sunt căsătoriţi de 13 ani şi au împreună trei copii: un băiat pe nume Nicholas Ionuţ (11 ani) și două fetiţe: Nicole Maria (10 ani) și Ioana (4 ani). Ionuţ mai are o fată, Liza (19 ani), care trăieşte în Italia cu mama ei. Fostul luptător a declarat, în repetate rânduri, că îşi doreşte cât mai mulţi copii, mai ales că el provine dintr-o familie numeroasă.  (NU RATA: A RENUNȚAT LA CARIERA XXX CA SĂ SE FACĂ… DJ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...