Home » Exclusiv » “Patriarhul”și mâna dreaptă de la SIF Oltenia, escapadă la București

“Patriarhul”și mâna dreaptă de la SIF Oltenia, escapadă la București

De: Cosmin Cîrstoiu 29/08/2019 | 22:38

”Patriarhul” de la SIF Oltenia și mâna lui dreaptă au fost filmați într-o escapadă la București, iar imaginile fabuloase au intrat în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Au petrecut noaptea împreună, la Marriott, după care au făcut shopping de calitate și au plecat cu un BMW X6 către Craiova, orașul unde locuiesc. 

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare, care ilustrează escapada din Capitală a ”Patriarhului” de la SIF Oltenia.(CITEȘTE ȘI: INFERNUL DIN MARAMUREȘ. COPIII ERAU SEDAȚI CA SĂ “DEA BINE LA CONTROL”. CINE ERAU COMPLICII LIDERILOR REȚELEI)

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, zilele trecute, celebrul personaj care se află la cârma SIF Oltenia din anul 1996 și mâna lui dreaptă, șefa celei mai importante Direcții din SIF Oltenia, au petrecut noaptea împreună la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitală, Marriott. A doua zi, cei doi au părăsit luxosul hotel la bordul bolidului deținut de boss-ul de la SIF Oltenia și s-au îndreptat spre zona Sala Palatului, acolo unde au vizitat câteva magazine de lux.

Patriarhul”și mâna dreaptă de la SIF Oltenia pleacă de la Marriott

Shopping de calitate în centrul Capitalei

Din câte se pare, “Patriarhul”și mâna dreaptă de la SIF Oltenia sunt adepții shopping-ului de claitate. Stimabila doamnă care conduce cea mai importantă Direcție din SIF Oltenia a luat la bani mărunți un magazin de încălțăminte situat în zona Sala Palatului. După ce a ”scanat” cu rigurozitate oferta, ”mâna dreaptă” a ”Patriarhului” ar fi achiziționat două perechi de pantofi în valoare de aproximativ 1.200 lei și asta pentru că ar fi beneficiat de o reducere de 50%. (NU RATA: ANNA LESKO & DJ VINNIE S-AU DESPĂRȚIT DEFINITIV!)

Șefa celei mai importante Direcții din SIF Oltenia, shopping de calitate

În timpul în care mâna dreaptă a boss-ului de la SIF Oltenia proba încălțămintea, ”Patriarhul” a făcut mai multe cumpărături din unul dintre cele mai renumite magazine de gastronomie rafinată și vinuri de colecție de lângă Ateneu.

”Mâna dreaptă” a ”Patriarhului” ar fi achiziționat două perechi de pantofi

Pentru că s-a mișcat destul de  repede în achiziționarea pantofilor mult doriți, șefa celei mai importante Direcții din SIF Oltenia s-a văzut nevoită să își aștepte… ”șeful” preț de aproximativ 25 de minute pe una dintre băncile din parcul de lângă Sala Palatului. (VEZI ȘI: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ A FOST EVALUATĂ LA LOCUL DE MUNCĂ)

Șefa celei mai importante Direcții din SIF Oltenia s-a văzut nevoită să își aștepte… ”șeful”

La finalul reprizei de cumpărături de calitate, “Patriarhul”și mâna dreaptă de la SIF Oltenia au pus pungile cu produse în portbagajul BMW-ului, după care s-au făcut confortabili în mașină și au s-au îndreptat către Craiova, acolo unde cei doi domiciliază. (NU RATA: IONUȚ IFTIMOAIE, “BODYGUARD” PENTRU O ROȘCATĂ SEXY. „NU M-AM GÂNDIT LA PROSTII!”)

“Patriarhul”și mâna dreaptă de la SIF Oltenia au pus pungile cu produse în portbagajul BMW-ului

Unul dintre cei mai influenți oameni de la SIF!

”Patriarhul” este director în SIF Oltenia de peste 26 de ani, din decembrie 2000 devenind director general adjunct iar, din 15 aprilie 2011, director general. Ar fi fost adus în SIF Oltenia de la Uzina Electroputere de fostul director general, căruia i-ar fi luat ulterior locul.

Pentru a putea conduce de unul singur, cel supranumit „Patriarhul” ar fi negociat cu acționarii SIF Oltenia ca, la ultima adunare generală în care au fost aleși administratorii SIF Oltenia, din aprilie 2017, să fie votate pentru alegerea în Consiliul de Administrație trei persoane apropiate. Astfel, acesta și-ar fi asigurat majoritatea voturilor în Consiliul SIF Oltenia, al cărui președinte este.

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, poziția pe care bossul de la SIF  o are de peste 19 ani este foarte importantă, nu neapărat din considerarea pachetului de beneficii – salariul lunar acum este peste 15.000 euro -, cât din avantajul de a conduce o companie cu o avere impresionantă, de mai mult de 2,16 miliarde lei. Conform revistelor de specialiate, cel supranumit ”Patriarhul” deține acțiuni în valoare de aproximativ 4.000.000 de lei la SIF. În urmă cu câțiva ani, acesta înregistra venituri anuale de aproximativ 400.000 de euro. (VEZI ȘI: UNUL DINTRE FOTBALIȘTII DE ”NAȚIONALĂ” SE RECUPEREAZĂ… LA PLAJĂ! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU FUNDAȘUL & SOȚIA LUI)

Are și cu ce se lăuda, când cele mai importante tranzacții pe care le-a semnat  au fost vânzarea pachetului deținut de SIF Oltenia la BCR, în luna octombrie 2018, pentru 140 milioane de euro, și cumpărarea de acțiuni la Bursă în lunile decembrie 2018 și ianuarie 2019, pe fondul scăderilor determinate de apariția OUG 114. Aceste tranzacții, care sunt meritul colectiv al administratorilor SIF Oltenia, au creat  boss-ului de la SIF ”aura” unui mare strateg al pieței românești de capital. Ba mai mult, a fost premiat în ”Gala Premiilor Pieței de Capital” din ianuarie 2019 pentru succesul avut în vânzarea participației la BCR. Însă evenimentele din anul 2019 au aruncat o cu totul altă lumină asupra acestuia.

“Patriarhul”și mâna dreaptă de la SIF Oltenia,
escapadă la București

Stilul de conducere – ”one man show”

Schimbarea de structură a activelor SIF Oltenia, prin vânzarea participației la o companie ce nu era listată și încasarea sumei de 140 milioane euro, a generat frisoane în rândul unor acționari SIF Oltenia, și nu neapărat numai de bucurie, potrivit surselor noastre. Temerile acestor acționari au avut ca punct de plecare stilul de conducere al ”Patriarhului”, de tip ”one man show”, deciziile de business fiind luate de acesta, fără a se consulta cu ceilalți directori din SIF Oltenia, cu excepția unei doamne director. În luarea deciziilor de conducere a SIF Oltenia, acesta nu are practic nicio limită de competență, în afară de cea prevăzută de legea societăților comerciale, de 20% din activele imobilizate, mai puțin creanțele, ce înseamnă peste 400 milioane lei. Dar, atent la detaliile procedurale, ”Patriarhul” ar avea grijă să solicite angajaților SIF Oltenia să emită documente care să îi ”confirme” decizia de afaceri, chiar dacă aceasta nu aduce plusvaloare acționarilor SIF Oltenia, mai spun sursele citate. (NU RATA, AICI: A RENUNȚAT LA CARIERA XXX CA SĂ SE FACĂ… DJ)

Patriarhul” s-ar fi confruntat cu o cerere de convocare a unei adunări generale a acționarilor SIF Oltenia, cu propuneri de modificare a actului constitutiv, în scopul introducerii unor limite de competență în ceea ce privește decizia de afaceri. Încrezător în șansele sale de a respinge o asemenea propunere, acesta ar fi  convocat adunarea generală pentru data de 9 mai 2019.

Nu înainte de a acuza, în cadrul corespondenței cu Autoritatea de Supraveghere Financiară, acționarii care au solicitat convocarea, că încalcă prevederile legale – deși, până atunci, inclusiv la alegerea sa ca președinte al Consiliului în anul 2017, nu a ”observat” acest lucru. Acuzațiile formulate de acesta au fost infirmate de ASF, care a emis decizii în care au fost justificate respingerea fiecărei afirmații la adresa respectivului grup de acționari – alte două SIF, SIF Banat și SIF Muntenia.

Întrucât propunerile formulate de acționari au fost aprobate de adunarea din 9 mai 2019, boss-ul ar fi pus firmele de casă ale SIF Oltenia să conteste acele hotărâri în instanță, cu scopul de a bloca implementarea lor.

Patriarhul”și mâna dreaptă de la SIF Oltenia au petrecut noaptea la Marriott

Deplasări „de serviciu” și team-building-uri

Pornind de la zicala că ”cea mai bună apărare este atacul”, ”Patriarhul” și-ar fi instruit și ar fi sfătuit directorii din firmele controlate de SIF Oltenia să semneze o completare a convocatorului de adunare generală la SIF Banat Crișana -programată pentru data de 20 iunie 2019 – cu puncte pe ordinea de zi de natura revocării directorilor acestei companii. Ba, mai mult, ar fi dispus acestor directori să fie prezenți la adunarea generală a SIF Banat Crișana de la Arad, din data de 20 iunie 2019, și să creeze scandal în timpul lucrărilor. Cu toate acestea, propunerile formulate ar fi fost respinse de ceilalți acționari ai SIF Banat Crișana.

”Patriarhul” pare să fie foarte apropiat de mâna lui dreaptă. Atât de apropiat încât deplasările în interes ”de serviciu” par să fie frecvente și, de cele mai multe ori, se încheie prin închirierea aceleiași camere de hotel, potrivit surselor.  Asta, chiar dacă se duc la București sau Viena….

Când nu sunt deplasări de serviciu, intervin deplasările de tip ”team building”. Precum cea de la sfârșitul anului 2018, de la Băile Felix. Deși erau mai multe familii, nu se putea să nu se observe amărăciunea din ochii și sufletul boss-ului de la SIF Oltenia provocată de situația în care se afla. ”Patriarhul” se afla în compania soției, iar șefa celei mai importante Direcții din SIF Oltenia în compania soțului, explică sursele noastre. (VEZI ȘI: CHINEZUL ”ION”, EXPULZAT DIN ROMÂNIA, S-A ÎNTORS ÎN FORȚĂ: L-AM FILMAT CU BENTLEY, PIPĂ ȘI CEAS DIN AUR!)

Mai mult decât atât, ”mâna dreaptă” a ”Patriarhului” de la SIF Oltenia a fost numită în Consiliul de Administrație la Antibiotice Iași, acolo unde ar avea un pachet de beneficii de aproximativ 150.000 euro anual.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Alertă la granița României: Se închide tot! Măsurile care intră în vigoare vineri
Alertă la granița României: Se închide tot! Măsurile care intră în vigoare vineri
Ce avere mai avea Diego Maradona, idolul pentru care banii nu contau, și cui îi rămâne! Pe tot ce punea mâna transforma în aur și apoi pierdea sume colosale pentru viciile care i-au măcinat trupul
Ce avere mai avea Diego Maradona, idolul pentru care banii nu contau, și cui îi...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
'Al doilea val a fost falsificat'- Fostul șef al companiei de vaccinuri Pfizer, dezvăluiri din interior
'Al doilea val a fost falsificat'- Fostul șef al companiei de vaccinuri Pfizer, dezvăluiri din...
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum scapi peste noapte de senzația neplăcută
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum...
ULTIMA ORĂ: ce s-a întâmplat chiar în seara asta cu mediul-erou de la Piatra Neamț. Bietul de el, Doamne!
ULTIMA ORĂ: ce s-a întâmplat chiar în seara asta cu mediul-erou de la Piatra Neamț....
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
“Ființe de lumini m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice
“Ființe de lumini m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice
Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT! Ce să NU faci niciodată atunci când găteşti cartofi
Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT! Ce să NU faci niciodată atunci când găteşti...
Doliu în familia regală! Copilul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry a murit: „Am simțit o înțepătură puternică”
Doliu în familia regală! Copilul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry a murit: „Am simțit...
Adriana Iliescu trece prin momente grele. Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România
Adriana Iliescu trece prin momente grele. Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă...
România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE
România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE
Cristian Pomohaci lovește din nou. Scandal uriaș. Ce avea de gând să facă de Ziua Național
Cristian Pomohaci lovește din nou. Scandal uriaș. Ce avea de gând să facă de Ziua...
Ultimele zile de viață, un chin! Ce i-a grăbit sfârșitul lui Maradona: 'Organismul lui...'
Ultimele zile de viață, un chin! Ce i-a grăbit sfârșitul lui Maradona: 'Organismul lui...'
BOMBĂ! România, AMENINȚATĂ grav de Vladimir Putin. Represaliile promise sunt severe
BOMBĂ! România, AMENINȚATĂ grav de Vladimir Putin. Represaliile promise sunt severe
Când va începe să scadă numărul de infectări. Supoziţia managerului spitalului Victor Babeş din Bucureşti
Când va începe să scadă numărul de infectări. Supoziţia managerului spitalului Victor Babeş din Bucureşti
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
FOTO. Ultima imagine cu Diego Maradona în viață! Legenda fotbalului se operase recent pe creier
FOTO. Ultima imagine cu Diego Maradona în viață! Legenda fotbalului se operase recent pe creier
Care este, de fapt, cauza morții lui Diego Maradona! Ce au constatat medicii după decesul legendarului fotbalist
Care este, de fapt, cauza morții lui Diego Maradona! Ce au constatat medicii după decesul...
Victor Ponta, prins că a furat mesajul in memoria lui Maradona! Ce a putut să facă fostul premier
Victor Ponta, prins că a furat mesajul in memoria lui Maradona! Ce a putut să...
„Nu stau să mă joc
„Nu stau să mă joc"! Pepe, prima reacție după ce a bătut-o pe Raluca Pastramă:...
Criza accelerează puternic aceste joburi. În ce zonă trebuie să vă uitaţi pentru viitor
Criza accelerează puternic aceste joburi. În ce zonă trebuie să vă uitaţi pentru viitor
Oraşul din România unde pandemia face ravagii, iar autorităţile au decis să prelungească perioada de CARANTINĂ
Oraşul din România unde pandemia face ravagii, iar autorităţile au decis să prelungească perioada de...
Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A cerut să fie dus la...
Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A...
Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul
Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul
MĂCEL la Mall Vitan! Scandalos ce s-a văzut pe camerele de supraveghere  din parcarea subterană
MĂCEL la Mall Vitan! Scandalos ce s-a văzut pe camerele de supraveghere din parcarea subterană
Ce animal ciudat plimbă în lesă polițistul Marian Godină. Vecinii spun că a luat-o razna
Ce animal ciudat plimbă în lesă polițistul Marian Godină. Vecinii spun că a luat-o razna
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe! Dovezile depuse de artist la Tribunal: „Am fost informat. Un individ mi-a cerut...”
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe! Dovezile depuse de artist la Tribunal: „Am fost informat....
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Zodiile pe care finalul de an nu le prinde împreună. Despărțirile vor fi cu multe lacrimi și suferință
Zodiile pe care finalul de an nu le prinde împreună. Despărțirile vor fi cu multe...