Unul dintre fotbaliștii de ”națională” se recuperează… la plajă! Imagini în exclusivitate cu fundașul & soția lui

Publicat: 28/08/2019 | 23:02

Florin Gardoș devenea al doilea cel mai valoros transfer, în urmă cu cinci ani! Fundașul pleca de la FCSB la Southampton, pentru 6,8 milioane de euro! Doar că fotbalistul de națională, pe atunci, a avut mare ghinion! Accidentările, urâte, i-au tăiat avântul. S-a întors în Liga 1, dar necazurile nu l-au părăsit! Acum, se recuperează la mare, pe litoralul românesc, alături de soția lui. Care are mare grijă de el, așa cum se poate vedea în imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă, în exclusivitate.

La 30 de ani, viața de fotbalist ar trebui să fie deja confirmată! Doar că Florin Gardoș, un talent veritabil în centrul defensivei, abia atinsese marea performanță și s-a prăbușit la fel de repede cum și-a luat zborul. Accidentările! Ele l-au readus în Liga 1 pe fotbalistul care ridica, să zicem așa, valoarea fotbalului românesc la capitolul sume de transfer afară: 6,8 milioane de euro a numărat Gigi Becali în 2014, atunci când i-a dat ”liber” lui Gardoș la Southampton. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI L-A TRANSFERAT PE ULTIMUL FOTBALIST DIRECT DIN… NUBA!)

Gardoș și soția lui s-au relaxat pe plajă, la Mamaia
Gardoș și soția lui s-au relaxat pe plajă, la Mamaia

Mai mult pe banca de rezerve, după o gravă accidentare, fundașul, care atunci când a revenit a bifat și naționala, avea să se întoarcă în Liga 1. Nu la FCSB, la Craiova, unde mustea dorința de un nou titlu pentru olteni. Jocul nu i-a prea ieșit, ba s-a lăsat și cu un scandal cu conducerea, astfel că Florin a fost împrumutat la Iași.

Și-a rupt nasul acolo, după un duel într-un meci, dar a strâns din dinți și a revenit rapid. S-a întors la Craiova, după finalul campionatului, iar aici avea să dea de un nou episod ”horror” din viața lui: accidentare gravă, ruptură de ligamente! Și e out pentru tot anul! (NU RATA: GOLGHETERUL FCSB-ULUI S-A ”ANESTEZIAT” CU AZOT ÎN CLUB! IMAGINILE CARE ÎL VOR REVOLTA PE PATRONUL GIGI BECALI)

Florin Gardoș, alinat de soție pe plajă, la Mamaia

Florin Gradoș a fost ”descoperit” de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, pe litoralul românesc, în exclusivista stațiune Mamaia. Fotbalistul a profitat de zilele călduroase pentru a se destinde, în familie, la malul mării. În imagini, Florin are pe genunchiul drept un mare plasture, locul unde a suferit dureroasa lovitură. Fotbalistul este tratat cu maximă afecțiune de soția lui! Aceasta îl stropește pe spate cu un spray pentru ca razele solare să nu-i ardă pielea. Apoi, îl masează cu mare răbdare. Cei doi își șoptesc câte ceva, apoi râd. E semn că Florin Gardoș își păstrează firea optimistă, pentru că nu are nicun gând de a se retrage din fotbal. (VEZI AICI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI BECALI A CERUT SĂ FIE PUS SECHESTRU PE AVEREA FOȘTILOR SOCRI! MOTIVUL…)

Gardoș a fost pe mâini bune, tot timpul. Soția nu l-a lăsat deloc pradă soarelui

Și-a fracturat nasul la Poli Iași, apoi OUT la primul meci cu Craiova

Florin Gradoș și-a fracturat nasul, într-un meci în care a purtat tricoul Politehnicii Iași. A strâns din dinți și a jucat cu o mască. La revenirea la CS Universitatea Craiova, avea să se accidenteze grav. „După ce la primul meci din 2019 pentru Poli Iaşi mi-am fracturat nasul, joi la primul meci din noul sezon cu Universitatea am suferit o accidentare la genunchi, care mă va ţine departe de gazon câteva luni. Oricât aş vrea să găsesc o explicaţie pentru acest «noroc» care mă urmăreşte, realizez că degeaba o caut şi că cea mai bună soluţie e să lupt la fel ca în trecut pentru a mă întoarce pe teren”, a scris atunci Gardoş pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...