Piți Jr., sărutat cu japca de Cristina ICH, la Loft Mamaia

Publicat: 02/09/2019 | 22:33

Fiul fostului selecționer a fost ”încolțit” în club de iubită și a încercat din răsputeri să facă față “rafalelor” de gesturi tandre. Cristina ICH l-a sărutat cu japca pe Piți Jr., la LOFT Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE A FILMAT PENTRU MASTERCHEF)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoralul românesc, LOFT Mamaia, pe Alex Pițurcă, fiul celebrului tehnician Victor Pițurcă, și pe iubita acestuia, Cristina ICH. Cu toate că mai are puțin până să-i ofere lui Piți Jr. primul moștenitor, ”Prințesa Instagramului” pare să fie o graviduță extrem de activă și nu renunță la distracțiile nocturne. (NU RATA: ECHIPA #REZIST S-A RĂCORIT PE PLAJA MILIONARILOR DUPĂ “MECIUL” CU MĂLIN BOT)

Lecția de iubire…

La un moment dat, cei doi viitori părinți au uimit întreaga asistență. Și asta deoarece Cristina ICH a părut că și-a „încolțit” iubitul. Parcă vrând să arate tuturor cât de mult îl iubește, cea supranumită ”Prințesa Instagramului” l-a sărutat cu japca pe Piți Jr. Fiul titratului tehnician a făcut față cu greu ”rafalelor” de gesturi tandre. Cu toate că părea puțin stânjenit de atitudinea iubitei, Alex Pițurcă a încercat din răsputeri să salveze aparanțele și a rezistat cu brio ”asaltului” de sărutări. Lecția de iubire aproape ”forțată” pe care a oferit-o Cristina ICH a fost observată de toți cei care se aflau în jurul lor. (VEZI AICI: „MANECHINA” LUI BOTE A DANSAT MEGA-EROTIC LA LOFT!)

Cristina ICH a ținut, inițial, sarcina ”la secret”!

În urmă cu aproximativ două luni, Cristina ICH a recunoscut, în sfârșit, că este însărcinată, asta după ce site-ul nr.1 din România dezvăluia, în exclusivitate, că va avea un copil. “Prințesa Instagramului ” a negat, inițial, cu vehemență.

Nici nu știu ce să scriu….. Sunt copleșită de emoții și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: «Iubirea – și fericirea, în general – nu este o pleașcă gratuită»!
Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine.
Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

„Presiunea celor din jur a fost uriașă”

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.
Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1.000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: «Ich, nu mai ești singură!», deși iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.

M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.
Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu-mi place chestia asta 😅) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții sunt de mii de ani aceleași.

Au trecut șase luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine.
Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru!

„Unele lucruri nu sunt de «împărțit»”

Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a «smulge» informații despre ceva atât de personal.
Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat!
Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. 🙂

Cam atât. V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de «împărțit» pe platformele de socializare. Va multumesc!“, a scris Cristina Ich pe pagina sa de Instagram. (NU RATA: SOȚIA MILIONARULUI ȘI-A PLIMBAT BURTICA DE GRAVIDUȚĂ PE PLAJĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...