Mihaela Rădulescu, primele imagini după ce a filmat pentru Masterchef

Publicat: 01/09/2019 | 22:51

Diva de la Monaco – sau Michael, cum mai este poreclită din cauza operațiilor estetice – a făcut, zilele trecute, o vizită-fulger în România. După ce a filmat pentru Masterchef, Mihaela Rădulescu – ajunsă la frumoasa vârstă de 50 de ani – a fost condusă direct la aeroport, unde a beneficiat de un tratament special, respectiv de protocol, ca diplomații sau demnitarii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu vedeta de la PRO TV. (CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR S-A “DISTRAT“ DOUĂ ORE PE TELEFON LA FRATELLI MAMA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Michael în timp ce pleca de la PRO TV, acolo unde a filmat pentru show-ul culinar Masterchef. Din câte se pare, diva de la Monaco a decis să părăsească plaiurile mioritice  la scurt timp după terminarea filmărilor. (NU RATA: “MILIONARUL SINGURATIC” A APĂRUT CU CEL MAI SCUMP SUV DIN LUME)

Vedeta a plecat de la PRO TV la bordul unui BMW

Împreună cu un amic, vedeta a plecat de la televiziune spre Otopeni, la bordul unui BMW. De cum au ajuns la terminalul plecări, Mihaela Rădulescu a fost ajutată de bărbatul care o însoțea să își coboare bagajele din portbagajul mașinii.

Amicul Mihaelei a scos bagajele din portbagaj

După ce s-au salutat cordial, trăgând de una singura valizele, vedeta s-a îndreptat către ghișeul de check-in, acolo unde a așteptat câteva minute la coadă petru a preda bagajul de cală. (VEZI ȘI: TOPUL VEDETELOR ÎN COSTUME DE BAIE SUPER-MULATE. ATÂT DE MULATE ÎNCÂT…)

Mihaela Rădulescu, la plecare, după vizita-fulger în România

Tratament special pe aeroport!

Cum este o veritabilă divă, ajunsă mai ales la o vârstă venerabilă, Michael a a ales să călătorească la business class. Așa că, imediat după ce a scăpat de bagajul de cală și a intrat în posesia tichetului de îmbarcare, vedeta de la PRO TV a avut parte de un tratament special. O angajată a aeroportului a preluat-o pe vedetă și a condus-o către intrarea de protocol. În felul acesta, Mihaela Rădulescu nu a mai trebuit să aștepte la coada de la controlul Poliției de Frontieră. (NU RATA: AVEM PICTORIALUL REALIZAT ÎN SECRET DE BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI)

Mihaela Rădulescu a beneficiat de tratament special pe aeroport

Diva de la Monaco, gospodină desăvârșită!

Mihaela pare să fie o gospodină desăvârșită.  A postat adesea, pe conturile de socializare, fotografii din bucătărie, în timp ce se află la cratiță. Și nu oricum, ci în ținute sexy, mai ales de când locuiește cu iubitul ei austriac, celebrul parașutist Felix Baumgartner (50 de ani). Cu care se vede din ce în ce mai rar, gurile rele zicând că a cam fost părăsită sau cel putin e pe direcția aceasta. Nu demult, ”Diva de la Monaco” a făcut furori cu poza în care îi gătește sportivului de Cartea Recordurilor o omletă imensă, stând în fața tigăii, doar în bikini. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT ILIE NĂSTASE SĂ-ȘI ÎMBUNEZE CONSOARTA)

Cea mai comentată imagine a fost cea de acum patru ani, când a făcut ”masa plăcerii” pentru Felix: ”De aceea o apreciez pe prietena mea. Ea este aici lângă mine, când am nevoie”, a precizat acesta, în timp ce lua micul dejun de pe spatele femeii iubite. Mihaela a fost însă aspru criticată de ziariștii austrieci: ”Sexism sau distracție? Felix își prezintă iubita-masă”, au scris jurnaliștii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...