Mihaela Rădulescu revine într-un nou proiect TV! Ce emisiune va prezenta la Pro TV

Autor:
Publicat: 28/08/2019 | 15:50

Vacanța prelungită a Mihaelei Rădulescu s-a încheiat! Prezentatoarea se pare că va face parte din echipa unui show care revine la Pro TV.

Potrivit informaţiilor apărute, Mihaela Rădulescu va prezenta noul sezon „MasterChef“, care revine pe micile ecrane după câţiva ani de pauză, dar cu un nou juriu, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran.

Deşi încă nu a fost anunţată oficial ca făcând parte din echipa „MasterChef“, fostul jurat de la „Românii au talent“ a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini în care apare pe platourile de filmare, iar fotografiile sunt realizate de producătorii emisiunii de gătiti de la Pro TV.

Ce studii are Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu – supranumită ”Diva de Monaco” – câștigă sute de mii de euro din televiziune, iar asta se datorează, evident, talentului și porfesionalismului său. Dar frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Ferma”, difuzată de Pro Tv, nu are… studii în domeniu. Mai mult, Mihaela nu și-ar fi dus până la capăt niciuna dintre facultățile pe care le-a început. Practic, vedeta nu are niciun fel de studii superioare. A început patru facultăți, însă nu a absolvit niciuna.

Mihaela Rădulescu a finalizat trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi ani de Filologie, unul de psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion. Practic ”Diva de Monaco” a rămas tot la nivel de studii medii, neavând nicio licență încheiată, conform unor surse din anturajul ei. Ceea ce, iată, nu a împiedicat-o să înregistreze succese televizate incontestabile.