Soția vestitului fotbalist s-a unduit senzual pe plajă + Ce gest surprinzător a făcut în valuri

Publicat: 30/08/2019 | 22:50

Bianca Marina, soția vestitului fotbalist Steliano Filip, a accelerat pulsul masculilor la Mamaia. Fosta Miss s-a unduit senzual pe plajă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de senzație cu superba brunetă. Nu trebuie ratat nici gestul surprinzător pe care „bunăciunea” l-a făcut  în valuri.

Bianca Marina, fostă Miss Timişoara și una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalişti, s-a relaxat în stațiunea-fanion a litoralului românesc. Fără soțul ei, aflat cu treabă la Viitorul Constanța, clubul unde este legitimat. Bruneta a avut-o, însă, alături pe fetița lor, Anais. Pe plajă, partenera de viață a fotbalistului a făcut, din nou, senzație.

(VEZI AICI: SOȚIA CUNOSCUTULUI FOTBALIST S-A DEZBRĂCAT LA PLAJĂ. FOSTA MISS ESTE… TOP!)

Plină de nisip, s-a aplecat în mare și…

Iar masculii prezenți în zonă au fost, de departe, cei mai câștigați. Pentru că au avut ce admira. Bianca Marina are un corp superb, bine lucrat și forme care stârnesc fanteziile tuturor bărbaților. Punctul culminant a fost atins când frumoasa brunetă s-a lăsat pe vine în mare și și-a curățat apetisantul posterior de nisip. Imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, merită, cu prisosință, vizionate.

După ce s-a jucat în apă și a accelerat pulsul masculilor, soția lui Steliano Filip a revenit pe plajă, lângă fiica ei. Micuța s-a distrat de minune în momentul în care un bărbat prezent la fața locului i-a ridicat un zmeu. Totul sub privirile Biancăi, care nu și-a scăpat nicio secundă din ochi copilul. În final, trebuie precizat un lucru: fotbalistul lui FC Viitorul trebuie să se considere norocos!

(CITEȘTE ȘI: INTERNAŢIONALUL STELIANO FILIP ŞI-A BOTEZAT FETIŢA)

Are o soție superbă, cu o siluetă de invidiat, și o fetiță de nota 10. Bianca Marina atrage privirile tuturor cu fiecare ocazie când iese în public. Mai ales pe litoral, unde are ocazia să-și etaleze corpul perfect. Superba timișoreancă este, fără nicio exagerare, TOP! Nimeni nu poate contesta adevărul.

Bianca Marina, o tânără super-sexy

S-au căsătorit în aprilie 2017

Pe 19 aprilie 2017, Steliano Filip și Bianca Marina s-au căsătorit, în mare secret, la Starea Civilă a Sectorului 1. Martori și nași la fericitul eveniment au fost Sergiu Hanca, la rândul lui fotbalist, şi soţia lui, Andreea.

Noi ne cunoaştem de 14 ani şi ne-am îndrăgostit în Bucureşti. Cantonamentele sunt groaznice, mai ales cele de 2-3 săptămâni din vară. El era ba la antrenament, ba în cantonament. Nu este cel mai romantic. La început era gelos”, declara Bianca Marina cu puțin timp înainte să se mărite cu Steliano Filip.

(NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ! FOTBALISTUL DE “NAŢIONALĂ” S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET CU IUBITA!)

Și-a personalizat ghetele cu numele iubitei

În urmă cu patru ani, Steliano Filip și-a personalizat ghetele de joc cu numele partenerei sale. Pe unul dintre pantofii de sport a trecut numele “Bianca”, iar pe celalălt “Steliano”. La scurt timp după respectiva mutare, fotbalistul a reușit să înscrie și primul său gol pe prima scenă a fotbalului românesc, în partida cu FC Voluntari. La momentul respectiv evolua pentru Dinamo.

(VEZI AICI: STELIANO FILIP I-A FĂCUT MARCAJ STRÂNS IUBITEI. NU ŞI-A LUAT OCHII DE PE EA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...