Faimosul de la Exatlon și soția lui, scene fierbinți pe plajă. I-a masat delicat posteriorul cu ulei și…

Publicat: 02/09/2019 | 22:33

Faimosul de la Exatlon și superba lui soție au bulversat litoralul cu gesturile lor tandre. În cel mai erotic mod cu putință, Cristi Pulhac i-a masat, cu ulei de plajă, posteriorul partenerei de viață. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile „fierbinți”. Atenție, conținut nerecomadat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON A FĂCUT CHEF ”LOW COST” DE ZIUA LUI!)

Ca majoritatea vedetelor de pe scena mondenă de la noi din țară, Cristi Pulhac a ales, în weekend, să se refugieze pe litoralul românesc, unde a petrecut în compania persoanei iubite. (NU RATA: MIHAELA RĂDULESCU, PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE A FILMAT PENTRU MASTERCHEF)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fundașul care s-a făcut remarcat la formația din Ștefan cel Mare pe una dintre renumitele plaje din Mamaia, unde a petrecut momente de vis alături de soția lui, Raluca.

Scene fierbinți pe plajă

Dacă, în plan sportiv, fotbalistul nu o duce foarte bine, fiind liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu Academia Clinceni, echipă din Liga a 2-a, în plan sentimental, Cristi Pulhac se poate lăuda cu o parteneră ce arată demențial. (NU RATA: ECHIPA #REZIST S-A RĂCORIT PE PLAJA MILIONARILOR DUPĂ “MECIUL” CU MĂLIN BOT)

Soția lui Cristi Pulhac, o apariție extrem de sexy pe plajă

După ce și-au lăsat trupurile să fie mângâiate de razele arzătoare ale soarelui, Cristi Pulhac și Raluca au bulversat plaja cu gesturile lor. Pentru a-i înlesni obținerea unui bronz perfect, Cristi Pulhac a decis să ungă fizicul răvășitor al iubitei cu ulei de plajă. Cum pare să fie fascinat de formele apetisante ale consoartei, faimosul de la Exatlo a transformat momentul în unul extrem de erotic.

Cristi Pulhac a masat delicat posteriorul sexy al soției

În cel mai senzual mod cu putință, sportivul i-a masat posteriorul partenerei de viață. Gesturile tandre la care a recurs Cristi Pulhac au făcut ca momentul să capete nuanțe incitante. Iar ca tacâmul să fie complet, drept răsplată pentru mângâierile pătimașe, fundașul a fost răsplătit de consoartă cu câteva sărutări și îmbrățișări.

Momentele pline de erotism dintre cei doi au făcut deliciul audienței. Din câte se pare, datorită formelor de milioane pe care le deține Raluca, Cristi Pulhac a atras invidia multor bărbați. (NU RATA: „MANECHINA” LUI BOTE A DANSAT MEGA-EROTIC LA LOFT!)

Cristi Pulhac și soția au bulversat litoralul cu gesturile lor tandre

Cristi Pulhac și Raluca, patru ani de căsătorie

Cristian Pulhac și soția lui, Raluca, au mai bine de patru ani de căsătorie și o poveste de dragoste care continuă și astăzi. Fostul fotbalist s-a dovedit a fi un adevărat cuceritor. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant, din întâmplare, având prieteni comuni care le-au făcut cunoștință. După puțin timp de la prima lor interacțiune, destinul i-a adus din nou împreună. Dinamovistul a invitat-o în oraș și așa au descoperit că sunt suflete pereche, iar destul de repede a și cerut-o de soție.

Bruneta l-a susținut pe fostul fotbalist tot timpul cât a fost la Exatlon. S-a bucurat și a suferit odată cu el. După ce a revenit în țară din Republica Dominicană, Cristi Pulhac și-a luat soția și au plecat în Cuba. (NU RATA: TOPUL VEDETELOR ÎN COSTUME DE BAIE SUPER-MULATE. ATÂT DE MULATE ÎNCÂT…)

Am plecat în Cuba, cu Raluca, să ne facem de cap. Voiam să mergem undeva unde sunt plaje ca în Republica Dominicană, să ne relaxăm, să ne revenim. E ca o lună de miere, Cuba este extraordinară pentru turiști. Peisajele sunt absolut fabuloase, ai toate condițiile să de distrezi de minune, iar plajele, nisipul și apa sunt așa cum îmi imaginez eu Raiul. Dansăm fără oprire, ei sunt un popor vesel și ne simțim extraordinar”, a spus Pulhac.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...