Home » Cancan » ”Simbolul” Revoluției se însoară la 78 de ani. Între el și mireasă este o diferență de… 41 de ani!

”Simbolul” Revoluției se însoară la 78 de ani. Între el și mireasă este o diferență de… 41 de ani!

De: I.D. 09/10/2019 | 22:57

Considerat un ”simbol” al Revoluției din decembrie ’89, Gelu Voican Voiculescu a făcut parte din completul de judecată care i-a condamnat la moarte pe Elena și Nicolae Ceaușescu, ocupând – ulterior – funcția de vicepremier în guvernul condus de Petre Roman. Unii l-au considerat o personalitate a istoriei contemporane, alții doar un personaj controversat. Cert este că Gelu Voican Voiculescu a făcut parte integrantă dintr-un capitol important al României, având, de altfel, și un trecut plin de evenimente. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă o informație de ultimă oră despre o schimbare esențială în viața lui Gelu Voican Voiculescu. (CITEȘTE ȘI: TATĂL SĂU A PREZENTAT REVOLUȚIA LA TELEVIZOR, IAR EA… AM AFLAT CU CE SE OCUPĂ FIICA CELEBRULUI CRAINIC DE LA TVR)

Să nu vă imaginați că este vorba despre o reinventare politică ad-hoc. Nu ne referim nici la pasiunea lui Gelu Voican Voiculescu pentru astrologie. În vârstă de 78 de ani, tată a patru copii, Gelu Voican Voiculescu se pregătește… de nuntă. Viitorul mire a fost ”înrobit” de farmecele unei femei care este cu 41 de ani mai tânără decât el, însă, atunci când este vorba despre dragoste, diferența de vârstă este doar un amănunt insignifiant.

A depus actele la Starea Civilă

Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au dezvăluit că aleasa inimii lui Gelu Voican Voiculescu este Georgiana Daniela Arsene, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Vernești, județul Buzău. Evident, este un (alt) moment de cotitură – de data aceasta sentimentală – în viața tumultuoasă a lui Gelu Voican Voiculescu, cel care declara, la un moment dat, că a dorit să fie un om liber – în vremea regimului comunist – și că a făcut tot posibilul pentru a deveni un ”asocial”, însă ”imun și invulnerabil”.

Firește, vă vom ține la curent cu toate detaliile acestui mariaj-surpriză, cu atât mai mult cu cât puțini ar fi crezut că Gelu Voican Voiculescu își va reface viața, atât de repede, după decesul soției sale. ”Bărbosul Revoluției Române” – așa cum a fost supranumit Gelu Voican Voiculescu – și-a cerut iubita în căsătorie, iar aceasta i-a oferit un răspuns afirmativ. Pasul următor, depunerea actelor la Starea Civilă, a devenit deja realitate, astfel că Gelu Voican Voiculescu, la 78 de ani, se pregătește pentru o nouă relație conjugală. (VEZI ȘI AICI: AU DESCHIS CAMERA SECRETĂ A LUI NICOLAE CEAUȘESCU)

”Simbolul” Revoluției Române, mire la 78 de ani

Soția lui Gelu Voican Voiculescu a murit în 2018

Fostul vicepremier al României a rămas văduv în urmă cu un an. Ana Carmen Pahomi, soția lui Gelu Voican Voiculescu și femeia pe care a iubit-o din tot sufletul, a murit – anul trecut – la Spitalul Militar din București. Avea 59 de ani și a suferit un infarct. Ana Carmen Pahomi era membră a Uniunii Scriitorilor, Filiala copii și tineret.

”Adevărurile intime nici nu încap în cuvinte… E cunoscut faptul că bărbații sunt extrem de diferiți de femei, sunt, aproape, două populații diferite. De obicei, după ce un bărbat se «cunoaște» cu o femeie, într-o situație accidentală, nu mai știe cum să scape de ea, cum s-o înlăture din pat. Femeia încearcă întotdeauna să rețină un bărbat, dar bărbatul nu se vrea reținut. «Așa e bărbații»… Eu am avut conștiința unei totalități. Și acum, am aceleași  percepții. Nu e meritul meu, am avut doar privilegiul să întâlnesc persoana perfect potrivită mie. Legătura perfectă e rară, dar există”, spunea, referindu-se la soția sa, Gelu Voican Voiculescu, într-un interviu acordat revistei ”Tango”. (NU RATA: DETALII ȘOCANTE. CE S-A DESCOPERIT ÎN SICRIUL LUI NICOLAE CEAUȘESCU DUPĂ DESHUMAREA DICTATORULUI)

Ana Carmen Pahomi, soția lui Gelu Voican Voiculescu, a murit anul trecut

”Adevărata bogăție a familiei”

Gelu Voican Voiculescu și Ana Carmen Pahomi au adus pe lume patru copii, ”adevărata bogăție a familiei” și singura modalitate prin care părinții ”trăiesc mai departe”.

”Este un domeniu prea intim, dar ce va pot spune este că, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic, eu simt pentru ea același lucru, ca la început. Când un bărbat își întâlnește femeia lui, nu se satură niciodată de ea. Sunt cazuri rarisime, dar se întâmplă. Iar, în acest caz, timpul nu face decât să amplifice o relație, nu s-o uzeze. Importantă într-o relație, ca peste tot în viață, este unitatea. Iar cuplul este o unitate. Abia bărbatul și femeia pot forma un om întreg. Și doar împreună pot crea, deplin, un alt om. Iată de ce copiii sunt adevărată bogăție a familiei. Ei reprezintă viitorul. Noi trăim prin copiii noștri, dar și ei trăiesc cu ajutorul experiențelor noastre și ale strămoșilor noștri”, mărturisea Gelu Voican Voiculescu. (CITEȘTE ȘI: CE S-A GĂSIT ÎN POȘETA ELENEI CEAUȘESCU DUPĂ EXECUȚIE)

Tată oltean, originar dintr-un sat de moșneni

Gelu Voican Voiculescu a explicat, într-un interviu, cum a primit cel de-al doilea prenume, ”Voican”. Totul a ținut de o transformare survenită în ”epoca alfabetizării”, atunci când cei din ”Neamul Voicanilor” au fost înscriși, de către autorități, ”Voiculescu”.

”Tatăl meu este oltean, originar dintr-un sat de moșneni, Dioști. Bunicul meu patern, Constantin Voiculescu, provine dintr-un Voicu. Toți urmașii săi au fost numiți Neamul Voicanilor. Când a venit epoca alfabetizării, pe timpul lui Cuza, toți Voicanii au fost înscriși Voiculescu. Până astăzi, însă, numele «viu» a rămas Voican. Când am venit eu pe lume, tata m-a declarat cu prenumele «Gelu» și «Voican», vrând să înscrie oficial acest nume peren al familiei.

La școala primară, m-a înscris doar «Gelu Voican». De la gimnaziu, însă, i-au spus tatălui meu că asemenea modificări se pot face numai în Justiție. Dar nu am mers la tribunal, așa că am rămas Gelu Voican Voiculescu. Acesta e tot «misterul»”, declara Gelu Voican Voiculescu pentru revista ”Tango”. (VEZI ȘI: FILMUL SECRET LĂSAT DE NICOLAE CEAUŞESCU PENTRU ANUL 2080)

Gelu Voican Voiculescu: ”Tatăl meu este oltean, originar dintr-un sat de moșneni, Dioști”

Gelu Voican Voiculescu s-a ocupat de înhumarea soților Ceaușescu

Gelu Voican Voiculescu este de formaţie geolog. Revoluţia din 1989 l-a adus la vârful unei societăţi caracterizate printr-o dezordine indiscutabilă. Aproape instantaneu, Gelu Voican Voiculescu intră în atenția opiniei publice, fiind considerat unul dintre personajele-cheie ale evenimentelor din perioada respectivă. A participat, ca delegat al Frontului Salvării Naţionale (FSN), alături de generalul Victor Atanasie Stănculescu şi de Virgil Măgureanu, la procesul intentat dictatorului Nicolae Ceauşescu, din 25 decembrie 1989. (NU RATA: BANCUL PREFERAT AL LUI NICOLAE CEAUȘESCU)

Mai mult, după execuţia soţilor Ceauşescu, chiar Gelu Voican Voiculescu s-a ocupat de înhumarea acestora. Ulterior, omul politic Gelu Voican Voiculescu a deţinut funcţiile de vicepremier în primul guvern provizoriu – 28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990 -, guvern condus de Petre Roman. După alegerile desfășurate în 20 mai 1990, Gelu Voican Voiculescu a fost ales senator de Buzău pe listele FSN. A demisionat din Parlament, în 1992, iar între 1994-1996 a fost numit ambasador în Tunisia de preşedintele de atunci, Ion Iliescu. Doi ani mai târziu, Gelu Voican Voiculescu a fost rechemat din funcție, iar, în iulie 2001, Voiculescu a fost acreditat, din nou, ambasador, de data aceasta în Maroc. S-a reîntors în România în ianuarie 2005, atunci când i-a expirat mandatul. (CITEȘTE ȘI: ULTIMELE CUVINTE ALE LUI NICOLAE CEAUȘESCU, ÎNAINTE DE A FI EXECUTAT)

Gelu Voican Voiculescu a primit verdict de la CNSAS de necolaborare cu Securitatea, după ce asupra sa au planat suspiciuni că ar fi scris note despre liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Ce a păţit iubita lui Vladimir Putin. Şocul pe care l-a avut sâmbătă dimineaţă
Ce a păţit iubita lui Vladimir Putin. Şocul pe care l-a avut sâmbătă dimineaţă
Cum juca Alexandru Arșinel table ore întregi cu Ion Țiriac! Dezvăluiri fabuloase: `Era ahtiat`
Cum juca Alexandru Arșinel table ore întregi cu Ion Țiriac! Dezvăluiri fabuloase: `Era ahtiat`
Cea mai frumoasă Dacia din toate timpurile nu este desenată de români: Speeder coupe sport
Cea mai frumoasă Dacia din toate timpurile nu este desenată de români: Speeder coupe sport
Impactul COVID asupra creierului. Analiza pe care trebuie să o faci dacă simptomele neurologice persistă
Impactul COVID asupra creierului. Analiza pe care trebuie să o faci dacă simptomele neurologice persistă
Dr. Adrian Marinescu: Românii care trebuie doar să ciocnească, fără să bea alcool. Boala silențioasă a ficatului
Dr. Adrian Marinescu: Românii care trebuie doar să ciocnească, fără să bea alcool. Boala silențioasă...
O rețea DIN UMBRĂ! Un atac MASIV al Rusiei asupra Europei a fost...
O rețea DIN UMBRĂ! Un atac MASIV al Rusiei asupra Europei a fost...
DOLIU în România! Veste cumplită despre Mirela VAIDA: Îmi este inima sfâșiată
DOLIU în România! Veste cumplită despre Mirela VAIDA: Îmi este inima sfâșiată
Nu s-a văzut asta pe primele imagini! E cutremur în scandalul Prodanca-Reghe
Nu s-a văzut asta pe primele imagini! E cutremur în scandalul Prodanca-Reghe
BANCUL ZILEI: Ion este obligat să facă amor sălbatic: Măi, Marie, știi tu ce efort presupune o partidă de sex?
BANCUL ZILEI: Ion este obligat să facă amor sălbatic: Măi, Marie, știi tu ce efort...
Mulți au observat că fiul Vlăduței Lupău seamănă cu băiețelul lui Culiță! Ce i-a spus Adi Rus artistului
Mulți au observat că fiul Vlăduței Lupău seamănă cu băiețelul lui Culiță! Ce i-a spus...
Modul în care rușii îi enervează pe europeni. O fac, fără rușine, 24/7, pe site-uri populare
Modul în care rușii îi enervează pe europeni. O fac, fără rușine, 24/7, pe site-uri...
Vladimir Putin, discurs cu ameninţări la anexarea teritoriilor ucrainene. Putin: Ne vom proteja valorile noastre de Occident/ Oamenii din Doneţk, Luhansk, Herson şi Zaporojie devin cetăţenii noştri pentru totdeauna
Vladimir Putin, discurs cu ameninţări la anexarea teritoriilor ucrainene. Putin: Ne vom proteja valorile noastre...
A MURIT chiar acum la MOSCOVA! Rusia, în stare de şoc. AU CONFIRMAT oficial decesul
A MURIT chiar acum la MOSCOVA! Rusia, în stare de şoc. AU CONFIRMAT oficial decesul
Ce face și cum arată fosta logodnică a lui Dragnea, la 10 luni de la despărțire. Cum califică Irina Tănase ruptura
Ce face și cum arată fosta logodnică a lui Dragnea, la 10 luni de la...
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Mesajul tulburător al mamei care s-a sinucis după ce băiețelul i s-a înecat: ”Ca și când lumea se va sfârși”
Mesajul tulburător al mamei care s-a sinucis după ce băiețelul i s-a înecat: ”Ca și...
Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor îndeplini ultimele dorințe ale tatălui lor
Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor...
Liviu Vârciu a prezentat apartamentul de lux pe care i l-a cumpărat Carminei: „Ce surpriză i-a făcut tati fetei”
Liviu Vârciu a prezentat apartamentul de lux pe care i l-a cumpărat Carminei: „Ce surpriză...
Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'
Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'
Vestea pe care toți românii o așteptau! Iohannis a promulgat legea
Vestea pe care toți românii o așteptau! Iohannis a promulgat legea
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare