Tatăl său a prezentat Revoluția la televizor, iar ea… Am aflat cu ce se ocupă fiica celebrului crainic de la TVR

Publicat: 28/09/2019 | 23:59
Cititorii trecuți de 40 de ani își aduc aminte foarte bine de celebrul Cornelius Roșiianu, care era, înainte de ’89, unul dintre cei mai renumiți crainici ai Televiziunii Române. După Revoluție, grupurile care s-au format la putere l-au îndepărtat de pe sticlă, însă Roșiianu și-a păstrat o vreme funcții importante atât în TVR, cât și, se pare, în sfera politică. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat ce face acum celebrul prezentator, dar și cu ce se ocupă fiica lui, despre care se știau foarte puține lucruri.
Dacă despre celebrul crainic se știe că este bine, are o vilă frumoasă prin Voluntari și se bucură de un trai prosper, iată că am aflat și ce face fiica lui, Ana Victoria Roșiianu, a cărei mamă era o eminentă profesoară de gimnaziu. Ana Victoria este, la peste 40 de ani, o femeie frumoasă, împlinită, atât financiar, profesional, cât și din punctul de vedere al iubirii. (VEZI ȘI: Celebrul crainic din perioada comunistă a rupt tăcerea: “Am fost retras… Mi-a fost luat microfonul în mod brutal”)
Ana Victoria Roșiianu și iubitul ei bat munții în lung și în lat
Potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, ea este este consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – unde ar avea un venit lunar de aproximativ 1.500 de euro – și se iubește cu un rebel pasionat de munte. Tânăra postează des pe Facebook fotografii în care se află în diferite vacanțe la munte alături de iubitul ei, care pare să fie – conform apropiaților – un mare iubitor de drumeții.

Cine este Cornelius Roșiianu

Cornelius Roșiianu, fostul prezentator al Telejurnalului TVR de dinainte de 1989, a fost, la un moment dat, pe listele PSD pentru un mandat de senator în Ilfov. Roșiianu a lucrat în televiziunea de stat 35 de ani, iar acum este vecin cu Gigi Becali în Pipera. În 1997, Cornelius Roșiianu a fost eliminat din TVR, dar a revenit în 2003 ca producător delegat, ajungând, la un moment dat, director general adjunct. (NU RATA: Înainte de Revoluţie, avea mare ”priză” la telespectatori! Au trecut 28 de ani de atunci. Cum arată fostul prezentator TVR din perioada comunistă)
Cornelius Roșiianu a ieșit la pensie

 ”Nimeni nu poate înfrânge viața”

”Există viață și după moarte… Nimeni nu poate înfrânge viața. Tu vrei să mă întrebi, probabil,  dacă m-a marcat faptul că m-am despărțit de Televiziunea Națională – de ecranul ei, mai bine zis – exact atunci când puteam să o servesc mai bine. Adică, în plină maturitate profesională.  Marina, mie mi-a fost luat microfonul, în mod brutal. Și nu am fost singurul. Mulți dintre profesioniștii micului ecran au pățit la fel, odată cu mine. Am fost «retras» în 1997. Atunci au venit «cei 15.000 de specialiști» care au destabilizat nu numai Televiziunea, ci o întreagă țară.

Cornelius Roșiianu, în zilele Revoluției

De ce am fost «retras»? Poate, pentru că nu răspundeam la anumite comenzi; eu și colegii mei. Mă gândesc că unul care avea notorietatea, audiența și priza mea la public ar fi trebuit să iasă de pe micul ecran atunci când pleca pe ultimul drum sau când nu mai corespundea exigențelor telespectatorilor, așa cum se întâmplă, normal, pe la casele civilizate. Dar, să nu crezi că port ranchiună cuiva. Eu i-am iertat pe toți cei care mi-au făcut rău și înainte de 1989 și după… Problema este că au făcut rău instituției pe care am slujit-o cu devotament și căreia m-am dedicat. Îi rog pe toți cei care mai nutresc un gând de revanșă pentru acea perioadă să ierte și ei. Important este să nu uite”, a declarat Cornelius Roșiianu, într-un interviu acordat Marinei Almășan.

Citește și...