Gigi Becali i-a ”confiscat” Bentley-ul de 250.000 € nepotului intrat în dizgrație!

Autor: I.D.
Publicat: 05/10/2019 | 22:53

Gigi Becali este, fără doar și poate, unul dintre cei mai surprinzători milionari din România. Recent, latifundiarul din Pipera i-a ”confiscat” Bentley-ul de 250.000 € nepotului intrat în dizgrație și a făcut senzație pe străzile din București. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile! (CITEȘTE ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM E CE TREBUIE: MERCEDES TOP, OCHELARI CHRISTIAN DIOR – 450 € & ADIDAȘI YEEZY BOOST – 2.400 €)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit, în traficul aglomerat din Capitală, pe celebrul milionar Gigi Becali. Patronul FCSB a apărut cu un superb bolid de lux, evaluat la un sfert de milion de euro, un Bentley Bentayga. (NU RATA: FOSTA AMANTĂ A SENATORULUI RUPE TĂCEREA)

Din câte se pare, vestitul om de afaceri i-a ”confiscat” Bentley-ul de 250.000 € nepotului intrat în dizgrație, Vasi Geambazi. Și asta pentru că, potrivit surselor noastre, bijuteria pe patru roți la volanul căreia se afla Gigi Becali i-ar aparține nepotului acestuia. (VEZI ȘI: O COMPANIE FAIMOASĂ I-A CERUT DAUNE DE 658.000 € GINERELUI LUI GIGI BECALI!)

Patronul de la FCSB, apariție de senzație la volanul unui Bentley de 250.000 €

Și-a riscat permisul de conducere!

Din câte se pare, atunci când are afaceri importante de rezolvat sau poate că trebuie să discute despre problemele presante de la FCSB, milionarul nu ia în seamă anumite reguli. Așa s-a întâmplat și de această dată: Gigi Becali nu a ținut cont că se află la volan și a pus telefonul la ureche.

Gestul  putea să-l coste extrem de scump, dacă prin zonă s-ar fi aflat vreun polițist vigilent. Și asta pentru că noul cod rutier vine cu o amendă dură pentru șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc. Cei care vor fi prinși de poliție în timp ce folosesc telefonul mobil riscă să rămână fără permisul de conducere vreme de o lună, pot fi sancționați cu 9-20 de puncte și vor plăti o amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei. (NU RATA: ”BURLACUL” DE LA ANTENĂ A ÎNCERCAT SĂ ”EVADEZE” DIN ÎNCHISOAREA AIUD)

Gigi Becali a vorbit la telefon în timp ce se afla la volan

S-a întâmplat să fie tras pe dreapta de un polițist în timp ce vorbea la telefon

Gigi Becali a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție, după meciul dintre FCSB și Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, încheiat cu scorul de 0-0. Latifundiarul din Pipera se afla în direct prin telefon la o televiziune de sport și comenta partida de fortbal cu moderatorul emisiunii, Bogdan Hofbauer. (NU RATA: AVEM DOVADA! FALSUL MEDIC MATTEO POLITI S-A APUCAT DE TAXIMETRIE!)

La un moment dat, finanțatorul FCSB a tăcut câteva momente, după care a spus: “Uite, din cauza voastră, că vorbeam la telefon, m-a oprit și poliția”.

După acest moment, Gigi Becali a lăsat puțin telefonul și a discutat cu agentul de poliție, care părea curios de scorul final al meciului. Finanțatorul de la FCSB i-a spus omului legii doar atât: “0 – 0 s-a terminat”.

Vasile Geambazi, “tun” de 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat. (VEZI ȘI: CONCURENTUL-VEDETĂ DE LA UN MEGA-SHOW AL PRO TV A TĂBĂRÂT PE UN ȘOFER ÎNTR-O BENZINĂRIE)

Până de curând, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Vasi Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL EURO-FANTASTIC AL LUI GIGI BECALI A COMBINAT-O PE ”PRINȚESICA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...