Acasă » Exclusiv » ”Burlacul” de la Antenă a încercat să ”evadeze” din închisoarea Aiud! Judecătorii au decis că…

”Burlacul” de la Antenă a încercat să ”evadeze” din închisoarea Aiud! Judecătorii au decis că…

De: I.D. 04/10/2019 | 22:49

Emilian Narcis Ciocănel, cunoscutul concurent de la ”Totul pentru dragoste”, este arestat de două luni pentru corupție. Nu s-a împăcat deloc cu statutul de deținut, motiv pentru care ”burlacul” de la Antenă a încercat să ”evadeze” din închisoarea Aiud! Judecătorii i-au tăiat, din păcate pentru el, tot elanul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Emilian Narcis Ciocănel a fost unul dintre burlacii care și-au cautat marea iubire în renumitul show matrimonial ”Totul pentru dragoste”. În urmă cu un an, antreprenorul din Sibiu părea foarte hotărât să facă ravagii printre frumusețile care participau în renumitul reality show matrimonial. S-a descris ca fiind o fire petrecăreață și căreia îi plac provocările.

(VEZI AICI: BURLACUL DE LA ANTENĂ ARE TRECUT DE ”BĂIAT RĂU”)

Din nefericire pentru el, a ajuns sub lupa oamenilor legii pentru trafic de influență, după ce ar fi cerut 10.000 de euro unei persoane căreia ar fi urmat să-i faciliteze concesiunea unui teren în Șelimbăr. Procurorii au anunțat că denunțul a avut loc în luna aprilie.

În cursul lunii aprilie 2019, a fost înregistrat un denunţ din partea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 42 de ani, prin care se aducea la cunoştinţa organelor de urmărire penală faptul că, în acea lună, cu ocazia unei întâlniri întâmplătoare, numitul C.E.N., aflând că denunţătorul este interesat de obţinerea unui teren în concesiune, i-ar fi pretins acestuia suma de 10.000 de euro pentru a interveni pe lângă funcţionarii publici din cadrul Primăriei comunei Şelimbăr, județul Sibiu, şi pentru a-i determina pe aceştia să îi atribuie denunţătorului un astfel de teren în concesiune”, au precizat anchetatorii.

(CITEȘTE ȘI: TENSIUNI LA „TOTUL PENTRU DRAGOSTE”.  CONCURENTĂ SCOASĂ CU BODYGUARD-UL DIN CAMERA BURLACULUI)

“I-a pretins denunțătorului suma de…”

În urma investigațiilor, procurorii au stabilit că “inculpatul C.E.N., afirmând în mai multe rânduri că îi sunt cunoscuţi funcţionarii publici din cadrul Primăriei comunei Şelimbăr, județul Sibiu, printre care şi primarul acestei comune, i-a pretins denunţătorului suma de 10.000 de euro cu titlu de preţ al influenţei, asigurându-l pe acesta din urmă că, în schimbul acestei sume de bani, care ar ajunge la funcţionarii publici cu atribuţii în domeniul concesionării unor suprafeţe de teren de pe raza acestei comune, îi poate determina pe aceştia să îi atribuie în concesiune, în condiţii avantajoase, o suprafaţă de teren în cartierul Tineretului din localitatea Şelimbăr, județul Sibiu.

(NU RATA: MIRELA VAIDA A RĂMAS FĂRĂ EMISIUNEA “TOTUL PENTRU DRAGOSTE”. CÂND SE RETRAGE DE LA TV)

Arestat preventiv!

Emilian Narcis Ciocănel a fost reținut pentru 30 de zile, iar perioada a fost prelungită ulterior. În prezent, este închis la Penitenciarul Aiud, de unde a încercat, în urmă cu doar câteva zile, să “evadeze”. Pentru a treia oară! “În baza art. 348 alin.2 C.pr.pen. raportat la art. 207 alin. 4 și alin. 6 C.pr.pen. menține măsura arestării preventive luată față de inculpatul Ciocănel Emilian Narcis, zis Luș, în prezent aflat în Penitenciarul Aiud (mandat de arestare preventivă nr. 29/UP/08.08.2019 emis de Tribunalul Sibiu), trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, prev. și ped. de art.291 alin. 1 C.pen. raportat la art. 6 alin. 1 din Legea nr.78/2000”, a fost, în primă fază, decizia magistraților.

(VEZI AICI: EX-PATRONUL MILIONAR AL FCSB-ULUI A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA! A DANSAT ”CORP LA CORP”, ÎN NUBA, CU O TALENTATĂ!)

I-au respins contestația

Emilian Narcis Ciocănel nu a fost deloc împăcat cu sentința, așa că a făcut apel. Contestația, din păcate pentru el, a fost respinsă.

Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Ciocănel Emilian Narcis împotriva încheierii penale pronunțată la data de 25.09.2019 în dosarul nr.2429/85/2019/a1.2 de Tribunalul Sibiu. În baza art.275 alin. 2 C.proc.pen. obligă inculpatul contestator la plata către stat a sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”, a stabilit ultima instanță, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Amendat cu 20.000 de lei la Constanța, după ce a intrat cu mașina pe plajă

Burlacul de la Antenă are un trecut tumultuos. În prezent este închis la Penitenciarul Aiud

În vara anului 2016, Emilian a fost în prim-planul unui eveniment de-a dreptul revoltător. Bărbatul a vrut să le arate tuturor celor care se aflau pe plajă cam cât de “şmecher” este. Aşa că a intrat direct pe plajă cu bolidul de lux pe care-l conducea.

Mai mult, sibianul s-a filmat din dronă şi s-a şi fotografiat cu maşina, un BMW X5, la malul mării. Isprava nu ar fi fost suficient de spectaculoasă dacă nu avea şi dovezi. Aşa că a rugat un prieten să-l fotografieze alături de bolidul său. Ghinionul acestuia a fost că toată aventura a fost surprinsă și de un alt fotograf aflat pe plajă.

Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat şi l-au amendat cu 20.000 lei – sancţiunea maximă pentru accesul pe plajă cu autovehicule.

(NU RATA: ”BOMBA NUCLEARĂ” CARE L-A ZĂPĂCIT PE JASON DERULO S-A IUBIT CU… EX-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Are un cazier ”stufos”

Potrivit unor surse judiciare, Emilian are un cazier ”stufos”. Pe lângă faptele menționate mai sus, în cazierul acestuia sunt trecute mai multe infracțiuni. În anul  2011, „burlacul” de la Antena 1 a fost eliberat condiționat, după ce în prealabil a executat o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru ucidere din culpă. În plus, în prezent, acesta este trimis în judecată pentru fapte de ultraj. Mai mult decât atât, Emilian pare să aibă numeroase amenzi pentru diferite infracțiuni și contravenții. Anul trecut, sibianul a depus o cerere pentru reabilitare judiciară, dar aceasta a fost respinsă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea