Situație tensionată la „Totul pentru dragoste – La bine și la greu”. O concurentă a fost scoasă cu bodyguard-ul din camera burlacului

Publicat: 24/10/2018 | 11:56

„Totul pentru dragoste – La bine și la greu” este o emisiune care le care gazde sunt Mirela Vaida și Dodo Mesaroș. Show-ul este difuzat, de luni până vineri, la Antena 1. Cea de-a doua serie de concurenți a făcut, până în prezent, spectacol, conform libertatea.ro.

Săptămâna trecută, două perechi au ieșit din emisiune din cauza geloziei exagerate a bărbatului uneia dintre concurente. Show-ul a continuat și luni. Când un cuplu a șocat prin dezvăluirile făcute. Alexandra și Andrei au fost, de această dată, în prim plan și au precizat motivul pentru care se află la emisiune, anume testarea fidelității.

„Ăsta este testul pe care Alexandra îl dă. În șase ani de când suntem împreună ea a fost cu mai mulți bărbați. Acum vom vedea dacă va rezista să stea lângă burlac fără să se întâmple nimic fizic. Pentru noi nu doar premiul de 5000 de euro este miza, am venit chiar să facem „Totul pentru dragoste”. Dacă ea va ceda se poate să câștige banii, dar va pierde dragostea”, spune Andrei, iubitul Alexandrei.

Alexandra a decis să meargă până la capăt și să-l incite pe burlacul Laurențiu Matei, făcându-i avansuri fără perdea. În momentul în care acesta a refuzat-o, reacția ei a fost una de neimaginat. Și pentru că a refuzat să iasă pe parcursul nopții din cameră, Alexandra a fost scoasă de bodyguard-ul burlacului.

Burlacul, un bărbat seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele trei femei rămase în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte aflându-se deja într-o relație.

Laurențiu este păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care asigură atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: oprirea oricărei tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5.000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.