Acasă » Exclusiv » Burlacul de la Antenă are trecut de ”băiat rău”! A fost condamnat pentru ucidere din culpă și lovire, iar acum…

Burlacul de la Antenă are trecut de ”băiat rău”! A fost condamnat pentru ucidere din culpă și lovire, iar acum…

De: Cancan 02/11/2018 | 23:26

Unul dintre bărbații care își caută marea iubire în renumitul show matrimonial ”Totul pentru dragoste” ascunde un trecut de-a dreptul tumultuos, presărat cu multe picanterii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte uluitoare din viața renumitului burlac de la Antena 1. (CITEȘTE ȘI: FIICA UNUI MULTIMILIONAR DIN TOP 300 ȘI-A DENUNȚAT TATĂL LA POLIȚIE)

Emilian este unul dintre cei mai noi ”locatari” ai casei ”Totul pentru dragoste”. În vârstă de 40 de ani, antreprenorul din Sibiu pare foarte hotărât să facă ravagii printre reprezentantele sexului frumos care participă în renumitul reality show matrimonial.  După cum chiar el s-a descris, Emilian este o fire petrecăreață și îi plac provocările. (NU RATA, AICI: ”BOMBA NUCLEARĂ” CARE L-A ZĂPĂCIT PE JASON DERULO S-A IUBIT CU… EX-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare din trecutul ”burlacului” de la Antena 1. Potrivit  unei surse  DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), afaceristul din Sibiu a fost protagonistul unui eveniment violent ce s-a petrecut în urmă cu câțiva ani și din cauza căruia a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Bătaie cruntă la discotecă

Din câte se pare, în urmă cu aproximativ 12 ani, Emilian împreună cu doi prieteni au bătut un bărbat în fața discotecii din localitatea Mârșa. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELE MAI SENZUALE PREZENTATOARE TV DIN ROMÂNIA S-A SCHIMBAT TOTAL)

”Prin rechizitoriul din data de 08.11.2007 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, dat în dosarul nr. 408/P/2007, înregistrat pe rolul Judecătoriei Avrig sub nr. 1096/787/2007 la data de 10.12.2007, s-a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor V.A., C.E.N., C.N.P. , pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 180 alin. 2 C. pen., cu aplicarea art. 75 lit. a şi c C. pen. pentru primul inculpat, a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 180 alin. 2 C. pen., cu aplicarea art. 75 lit. a şi c C. pen. şi cu aplicarea art. 37 lit. b C. pen. pentru cel de-al doilea inculpat şi a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 180 alin. 2 C. pen., cu aplicarea art. 75 lit. a şi art. 99 şi următoarele C. pen. pentru cel de-al treilea inculpate”..

”În actul de sesizare a instanţei s-a reţinut, în esenţă, că în noaptea de 02/03.12.2006, în jurul orelor 03.00-04.00, în timp ce se aflau în faţa discotecii «Blue Jeans» din localitatea Mârşa, cei trei inculpaţi au agresat-o pe partea vătămată N. F. C., aplicându-i mai multe lovituri, rupându-i doi dinţi din faţă în cursul altercaţiei şi cauzându-i astfel vătămări care au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale.”

”S-a mai menţionat că vătămarea persoanei agresate a fost mai gravă, incluzând şi o fractură a metacarpianului V drept, ceea ce a generat un număr de 65-70 zile de îngrijiri medicale, dar această leziune nu a fost pusă în sarcina inculpaţilor, întrucât partea vătămată fusese implicată cu câteva minute înainte într-un alt conflict fizic, cu o altă persoană, pe nume A. C., astfel că nu s-a putut stabili cu certitudine dacă fractura metacarpianului a fost datorată altercaţiei cu numitul A. C. ori agresiunii din partea celor trei inculpaţi din acest proces.”

”Situaţia de fapt reţinută în rechizitoriu a fost întemeiată pe următoarele mijloace de probă: plângerea penală prealabilă formulată de partea vătămată (filele 8-11 d.u.p.), declaraţiile părţii vătămate (filele 31-32, 33, 34 d.u.p.), certificatul medico-legal nr. I/a/1331/14.12.2006 (fila 12 d.u.p.), raportul de expertiză medico-legală nr. 201/II/a/25 (filele 24-28 d.u.p.), declaraţiile martorilor C S (filele 40, 43, 44-45 d.u.p.), C Ionuţ-C (fila 47 d.u.p.), P C C (fila 50 d.u.p.), G C-Răzvan (fila 52 d.u.p.), declaraţiile inculpaţilor (filele 81-82, 87 d.u.p.).”

”În faza de urmărire penală partea vătămată N. F. C. s-a constituit parte civilă împotriva inculpaţilor solicitând obligarea acestora la plata sumei de 10.000 lei despăgubiri materiale, 50.000 lei daune morale pentru lovire şi 3.000 lei daune morale pentru ameninţare. În faza de judecată, partea civilă a renunţat la pretenţiile având ca obiect suma de 3.000 lei cu titlu de daune morale pentru ameninţare (fila 180 dosar Judecătoria Avrig).”, se arată în motivarea magistraților de la Tribunalul Avrig.

Pentru faptele sale, Emilian a fost condamnat de magistrați la plata unei amenzi penale în valoare de 4.000 de lei, dar și la plata a 6.000 de lei cu titlu de daune morale.(NU RATA, AICI: CUM L-AM FOTOGRAFIAT PE FOTBALISTUL FAVORIT AL LUI GIGI BECALI)

Burlacul de la Antenă are trecut de ”băiat rău”

Amendat cu 20.000 la Constanța, după ce a intrat cu mașina pe plajă

În vara anului 2016, Emilian a fost în prim-planul unui eveniment de-a dreptul revoltător. Bărbatul a vrut să le arate tuturor celor care se aflau pe plajă cam cât de „şmecher” este. Aşa că a intrat direct pe plajă cu bolidul de lux pe care-l conducea. Mai mult, sibianul s-a filmat din dronă şi s-a şi fotografiat cu maşina, un BMW X5, la malul mării. Isprava nu ar fi fost suficient de bună dacă nu avea şi dovezi. Aşa că a rugat un prieten să-l fotografieze alături de bolidul său. Ghinionul acestuia a fost că toată aventura a fost surprinsă de un alt fotograf aflat pe plajă. 

Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat şi l-au amendat cu 20.000 lei – sancţiunea maximă pentru accesul pe plajă cu autovehicule.(NU RATA, AICI: ILIE NĂSTASE PARE DISPUS SĂ SE RECĂSĂTOREASCĂ DUPĂ DIVORȚUL DE BRIGITTE. I-A PUS INELUL PE DEGET?!)

Amendat cu 20.000 la Constanța, după ce a intrat cu mașina pe plajă

Are un cazier ”stufos”

Potrivit unor surse judiciare, Emilian are un cazier ”stufos”. Pe lângă faptele menționate mai sus, în cazierul acestuia sunt trecute mai multe infracțiuni. În anul  2011, „burlacul” de la Antena 1 a fost eliberat condiționat, după ce în prealabil a executat o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru ucidere din culpă. În plus, în prezent, acesta este trimis în judecată pentru fapte de ultraj. Mai mult decât atât, Emilian pare să aibă numeroase amenzi pentru diferite infracțiuni și contravenții. Anul trecut, sibianul a depus o cerere pentru reabilitare judiciară, dar aceasta a fost respinsă. (NU RATA, AICI: FILM PORNO FĂCUT DE SECRETARA UNIVERSITĂȚII POLITEHNICA DIN TIMIȘOARA, CHIAR ÎN BIROUL EI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...