Home » Exclusiv » O companie faimoasă i-a cerut daune de 658.000 € ginerelui lui Gigi Becali!

O companie faimoasă i-a cerut daune de 658.000 € ginerelui lui Gigi Becali!

De: I.D. 12/09/2019 | 22:34

Mihai Theodor Mincu este alesul Teodorei, fata lui Gigi Becali. Așa că în această toamnă se anunță nuntă mare, unde vor fi prezente nu mai puțin de 1.000 de persoane. Numai bine psihic nu stă însă ginerele finanțatorului FCSB, care a primit o amendă penală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit, în premieră, problemele lui Mincu, iar acum vă oferă noi detalii din stufosul dosar.

Gigi Becali îl place, este ”ginerele perfect”. “Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. I-a dat inelul mai de mult. Au primit binecuvântarea și de la un episcop. El are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie”, i-a făcut Gigi Becali un frumos portret lui Mihai Theodor Mincu și familiei lui. Doar că bărbatul care va deveni cât de curând în acte soțul Teodorei, fata cea mare a lui Gigi, are probleme cu legea. Cel poreclit ”Prințișorul de Dobroiești” a fost primit o amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

CITEȘTE ȘI: AVEM DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI! CE PRETENȚII ARE MILIONARUL + LISTA DE INVITAȚI SE APROPIE DE 1.000 PERSOANE!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit, în exclusivitate, că ginerele lui Becali a fost condamnat, iar acum vă prezintă noi elemente din dosarul care a dus la sancționarea acestuia. Între altele, lui Mincu i s-a imputat și faptul că s-a sustras de la vama de pe Aeroportul Otopeni, iar noi vă prezentăm declarația inculpatului, în care oferă explicațiile în favoarea lui. Mihai Theodor Mincu nu va trebui să plătească doar amenda penală și cheltuielile de judecată, ci să se ”lupte” și cu despăgubirile morale și materiale, cerute de o însemnată companie de ochelari, iar suma se ridică la 658.000 de euro.

Gigi Becali este încântat de alegerea făcută de fiica sa, Teodora

Ginerele lui Gigi Becali a intrat, din greșală, pe culoarul…verde!

Ginerele lui Gigi Becali explică, la un moment dat, cum a intrat, la indicațiile inspectorului vamal, fără să-și dea seama, pe culoarul verde, deoarece culoarul roșu era închis la acel moment. Dar spune că era în cunoștință de cauză cu faptul că bunurile pe care le avea asupra lui trebuiau declarate în vamă. Ceea ce zice că a și făcut.

Iată declarația din dosar, cu toate amănuntele, oferită de Mihai Theodor Mincu anchetatorilor. ,,La data de 28.05.2017, am călătorit cu avionul pe ruta Guangzhou – Amsterdam – Otopeni, având asupra mea bunuri cumpărate legal din China, constând în ochelari de soare de diferite mărci, pe care i-am declarat la Biroul Vamal Otopeni Călători, în vederea achitării taxelor vamale. Declar că intenția mea nu a fost să mă sustrag în nici un fel de la operațiunile vamale sau să încalc legile vamale în vigoare, dovadă fiind mențiunea făcută de mine la rubrica , din procesul verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, unde am declarat bunurile organelor vamale, aspect care poate fi remarcat și pe imaginile video din Aeroportul Internațional Henri Coandă.

NU RATA: CINE ESTE ȘI DIN CE CÂȘTIGĂ BANI MIHAI THEODOR MINCU, VIITORUL GINERE A LUI GIGI BECALI! A FOST CUPLAT CU DANIELA CRUDU

La data de 28.05.2017, nu am săvârșit nicio infracțiune, bunurile fiind declarate verbal și scris, fiind reținute de agentul vamal și încadrate contravențional ca nedeclarate, fiind trimise la expertizarea de marcă.

Declar că nu am contrafăcut, nu am pus în circulație bunurile respective, nu am introdus pe teritoriul României mărci protejate sau contrafăcute, acestea fiind declarate la vamă și reținute pe linia de declarare, unde nu se poate vorbi de introducere sau sustragere de la vămuire. De asemenea, prin declararea lor la vamă și reținerea acestora nu s-a creat niciun prejudiciu titularului de marcă, nefiind îndeplinite sub nicio formă elementele răspunderii penale.

În conformitate cu principiul de drept (nu de două ori în aceeași cauză/pentru aceeași vină), eu am fost sancționat contravențional de către vamă, actul de constatare fiind suveran pentru nedeclarare, iar pe legea mărcilor nu pot fi tras la răspundere penală deoarece nu sunt îndeplinite condițiile cerute de legiuitor și anume: introducerea, sustragerea, comercializarea sau contrafacerea acestora.

Mihai Theodor Mincu se va însura cu fiica lui Gigi Becali în această toamnă

Menționez că nu am putut … deoarece acesta era închis printr-o bandă roșie și nu-mi permitea accesul … Declar că am avut asupra mea un număr de 8-9 bagaje de cală în greutate de 180-200 de kg ce conțineau 2195 perechi ochelari marca RAY-B; 75 perechi ochelari marca C; 40 perechi de ochelari marca D; 84 perechi ochelari marca C și 1800 bucăți de tocuri de ochelari marca RAY-B … Am călătorit singur, am fost ajutat de doi angajați din cadrul Romprest și m-am deplasat spre benzile de bagaje 4-5, având o mașină care mă aștepta afară, știind că și acolo se afla zona de vămuire internațională. În drum, pe holul care face legătura cu benzile 4-5, m-am întâlnit cu un inspector vamal care mi-a spus să merg la biroul de vămuire din aeroport situat în fața benzilor 1, 2 și 3 … am intrat pe culoarul verde deoarece culoarul roșu era închis la acel moment și cunoșteam că bunurile pe care le aveam asupra trebuia declarate în vamă, fapt pe care l-am și făcut …”, a declarat Mincu, în fața oamenilor legii.

Motivul pentru care nu a avut factură pentru marfă

Tot el explică apoi motivul pentru care nu a avut o factură pe marfa adusă din China, pe care agentul vamal i-a cerut-o. ”Nu am oferit nici o factură lucrătorului vamal deoarece lucrătorul comercial din China, din orașul Guangzhou, mi-a precizat că, dacă este cazul, îmi poate oferi o factură, plata pentru toate bunurile a fost făcută cash cu suma de aproximativ 9900 de dolari”, a declarat ginerele lui Gigi Becali.

VEZI AICI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI

El a încercat să se apere și în cazul acuzației de contrafacere. ”Conform spuselor lucrătorului comercial din China, ochelarii nu sunt contrafăcuți … Sunt asociat unic la Laborator Cosmetic M SRL înregistrată la data de 06.06.2017 la Registrul Comerțului și asociat la Mtm Extrem SRL, înregistrată la data de 04.10.2017. Nu am avut niciun moment intenția de a induce în eroare autoritățile vamale și nici nu intenționam să comercializez aceste bunuri … ’’, a încheiat Mihai Theodor Mincu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”
Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”
FOTO. Daniela Crudu, cu bustul la înaintare! Cum s-a afișat bruneta
FOTO. Daniela Crudu, cu bustul la înaintare! Cum s-a afișat bruneta
Cele mai bune SUV-uri mici, ideale pentru familiști
Cele mai bune SUV-uri mici, ideale pentru familiști
Fructul delicios din România care te-ar putea feri de Alzheimer și demență
Fructul delicios din România care te-ar putea feri de Alzheimer și demență
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
Vestea serii despre FLORIN SALAM! Soția lui a dat primele DETALII. Anunțul a venit chiar acum
Vestea serii despre FLORIN SALAM! Soția lui a dat primele DETALII. Anunțul a venit chiar...
Lia Bugnar aruncă BOMBA după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose: „Șoc și groază! Mărturisiri în legatură cu scandalul”
Lia Bugnar aruncă BOMBA după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose: „Șoc și...
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86 pe gratis!”
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
S-a întors acasă și a început să se dezbrace. Momentul de infarct, înregistrat!
S-a întors acasă și a început să se dezbrace. Momentul de infarct, înregistrat!
SONDAJ Eurobarometru: 37% dintre românii chestionaţi spun că ar da şpagă
SONDAJ Eurobarometru: 37% dintre românii chestionaţi spun că ar da şpagă
Veste tristă despre Alexandru Arşinel! Din păcate, e adevărat... Ce i s-a întâmplat marelui actor
Veste tristă despre Alexandru Arşinel! Din păcate, e adevărat... Ce i s-a întâmplat marelui actor
Omul care a băgat spaima în români cu profeții apocaliptice, dispărut fără urmă. A vrut să arunce în aer Munții Vrancei cu dinamită
Omul care a băgat spaima în români cu profeții apocaliptice, dispărut fără urmă. A vrut...
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Gravidă cu fiul vitreg! Cum a ajuns să facă doi copii cu cel pe care l-a crescut de la 7 ani
Gravidă cu fiul vitreg! Cum a ajuns să facă doi copii cu cel pe care...
El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera  la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”
El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are...
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul ei a dat vestea
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul...
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Previziunea unui 'călător în timp', care susține că vine din anul 2906. Ce se va întâmpla pe 8.10.2022
Previziunea unui 'călător în timp', care susține că vine din anul 2906. Ce se va...
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și rezistă la apă
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și...