Home » Exclusiv » O companie faimoasă i-a cerut daune de 658.000 € ginerelui lui Gigi Becali!

O companie faimoasă i-a cerut daune de 658.000 € ginerelui lui Gigi Becali!

De: I.D. 12/09/2019 | 22:34

Mihai Theodor Mincu este alesul Teodorei, fata lui Gigi Becali. Așa că în această toamnă se anunță nuntă mare, unde vor fi prezente nu mai puțin de 1.000 de persoane. Numai bine psihic nu stă însă ginerele finanțatorului FCSB, care a primit o amendă penală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit, în premieră, problemele lui Mincu, iar acum vă oferă noi detalii din stufosul dosar.

Gigi Becali îl place, este ”ginerele perfect”. “Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. I-a dat inelul mai de mult. Au primit binecuvântarea și de la un episcop. El are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie”, i-a făcut Gigi Becali un frumos portret lui Mihai Theodor Mincu și familiei lui. Doar că bărbatul care va deveni cât de curând în acte soțul Teodorei, fata cea mare a lui Gigi, are probleme cu legea. Cel poreclit ”Prințișorul de Dobroiești” a fost primit o amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

CITEȘTE ȘI: AVEM DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI! CE PRETENȚII ARE MILIONARUL + LISTA DE INVITAȚI SE APROPIE DE 1.000 PERSOANE!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit, în exclusivitate, că ginerele lui Becali a fost condamnat, iar acum vă prezintă noi elemente din dosarul care a dus la sancționarea acestuia. Între altele, lui Mincu i s-a imputat și faptul că s-a sustras de la vama de pe Aeroportul Otopeni, iar noi vă prezentăm declarația inculpatului, în care oferă explicațiile în favoarea lui. Mihai Theodor Mincu nu va trebui să plătească doar amenda penală și cheltuielile de judecată, ci să se ”lupte” și cu despăgubirile morale și materiale, cerute de o însemnată companie de ochelari, iar suma se ridică la 658.000 de euro.

Gigi Becali este încântat de alegerea făcută de fiica sa, Teodora

Ginerele lui Gigi Becali a intrat, din greșală, pe culoarul…verde!

Ginerele lui Gigi Becali explică, la un moment dat, cum a intrat, la indicațiile inspectorului vamal, fără să-și dea seama, pe culoarul verde, deoarece culoarul roșu era închis la acel moment. Dar spune că era în cunoștință de cauză cu faptul că bunurile pe care le avea asupra lui trebuiau declarate în vamă. Ceea ce zice că a și făcut.

Iată declarația din dosar, cu toate amănuntele, oferită de Mihai Theodor Mincu anchetatorilor. ,,La data de 28.05.2017, am călătorit cu avionul pe ruta Guangzhou – Amsterdam – Otopeni, având asupra mea bunuri cumpărate legal din China, constând în ochelari de soare de diferite mărci, pe care i-am declarat la Biroul Vamal Otopeni Călători, în vederea achitării taxelor vamale. Declar că intenția mea nu a fost să mă sustrag în nici un fel de la operațiunile vamale sau să încalc legile vamale în vigoare, dovadă fiind mențiunea făcută de mine la rubrica , din procesul verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, unde am declarat bunurile organelor vamale, aspect care poate fi remarcat și pe imaginile video din Aeroportul Internațional Henri Coandă.

NU RATA: CINE ESTE ȘI DIN CE CÂȘTIGĂ BANI MIHAI THEODOR MINCU, VIITORUL GINERE A LUI GIGI BECALI! A FOST CUPLAT CU DANIELA CRUDU

La data de 28.05.2017, nu am săvârșit nicio infracțiune, bunurile fiind declarate verbal și scris, fiind reținute de agentul vamal și încadrate contravențional ca nedeclarate, fiind trimise la expertizarea de marcă.

Declar că nu am contrafăcut, nu am pus în circulație bunurile respective, nu am introdus pe teritoriul României mărci protejate sau contrafăcute, acestea fiind declarate la vamă și reținute pe linia de declarare, unde nu se poate vorbi de introducere sau sustragere de la vămuire. De asemenea, prin declararea lor la vamă și reținerea acestora nu s-a creat niciun prejudiciu titularului de marcă, nefiind îndeplinite sub nicio formă elementele răspunderii penale.

În conformitate cu principiul de drept (nu de două ori în aceeași cauză/pentru aceeași vină), eu am fost sancționat contravențional de către vamă, actul de constatare fiind suveran pentru nedeclarare, iar pe legea mărcilor nu pot fi tras la răspundere penală deoarece nu sunt îndeplinite condițiile cerute de legiuitor și anume: introducerea, sustragerea, comercializarea sau contrafacerea acestora.

Mihai Theodor Mincu se va însura cu fiica lui Gigi Becali în această toamnă

Menționez că nu am putut … deoarece acesta era închis printr-o bandă roșie și nu-mi permitea accesul … Declar că am avut asupra mea un număr de 8-9 bagaje de cală în greutate de 180-200 de kg ce conțineau 2195 perechi ochelari marca RAY-B; 75 perechi ochelari marca C; 40 perechi de ochelari marca D; 84 perechi ochelari marca C și 1800 bucăți de tocuri de ochelari marca RAY-B … Am călătorit singur, am fost ajutat de doi angajați din cadrul Romprest și m-am deplasat spre benzile de bagaje 4-5, având o mașină care mă aștepta afară, știind că și acolo se afla zona de vămuire internațională. În drum, pe holul care face legătura cu benzile 4-5, m-am întâlnit cu un inspector vamal care mi-a spus să merg la biroul de vămuire din aeroport situat în fața benzilor 1, 2 și 3 … am intrat pe culoarul verde deoarece culoarul roșu era închis la acel moment și cunoșteam că bunurile pe care le aveam asupra trebuia declarate în vamă, fapt pe care l-am și făcut …”, a declarat Mincu, în fața oamenilor legii.

Motivul pentru care nu a avut factură pentru marfă

Tot el explică apoi motivul pentru care nu a avut o factură pe marfa adusă din China, pe care agentul vamal i-a cerut-o. ”Nu am oferit nici o factură lucrătorului vamal deoarece lucrătorul comercial din China, din orașul Guangzhou, mi-a precizat că, dacă este cazul, îmi poate oferi o factură, plata pentru toate bunurile a fost făcută cash cu suma de aproximativ 9900 de dolari”, a declarat ginerele lui Gigi Becali.

VEZI AICI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI

El a încercat să se apere și în cazul acuzației de contrafacere. ”Conform spuselor lucrătorului comercial din China, ochelarii nu sunt contrafăcuți … Sunt asociat unic la Laborator Cosmetic M SRL înregistrată la data de 06.06.2017 la Registrul Comerțului și asociat la Mtm Extrem SRL, înregistrată la data de 04.10.2017. Nu am avut niciun moment intenția de a induce în eroare autoritățile vamale și nici nu intenționam să comercializez aceste bunuri … ’’, a încheiat Mihai Theodor Mincu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce...
Ungaria dinamitează toată Europa! Abia acum s-a aflat ce fac, de fapt, vecinii României
Ungaria dinamitează toată Europa! Abia acum s-a aflat ce fac, de fapt, vecinii României
Monica Pop, acuzații GRAVE despre ultima măsură impusă de autorități: ”Categoric, este o discriminare!”
Monica Pop, acuzații GRAVE despre ultima măsură impusă de autorități: ”Categoric, este o discriminare!”
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au luat-o cu asalt: `Dăruiește-te total!`
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au...
Reacţie ŞOCANTĂ! Prinţul Emanuel, declaraţie incredibilă despre împuşcarea ursului Arthur: ”Este o problemă personală”
Reacţie ŞOCANTĂ! Prinţul Emanuel, declaraţie incredibilă despre împuşcarea ursului Arthur: ”Este o problemă personală”
Cea mai mare palmă pentru fostul premier. Tatăl Vioricăi Dăncilă a făcut închisoare pentru furt
Cea mai mare palmă pentru fostul premier. Tatăl Vioricăi Dăncilă a făcut închisoare pentru furt
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei!  A fost surprinsă de camere: „Acum două zile…” Când au văzut cine o însoțea au rămas fără cuvinte…
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Gică Hagi a divorțat. Care a fost motivul și câți bani a fost obligat să-i plătească soției
Gică Hagi a divorțat. Care a fost motivul și câți bani a fost obligat să-i...
De ce a murit, de fapt, Nelu Ploieșteanu! Ce s-a întâmplat la ATI. Fiica artistului a rupt tăcerea
De ce a murit, de fapt, Nelu Ploieșteanu! Ce s-a întâmplat la ATI. Fiica artistului...
Persoanele cu boli autoimune vaccinate cu Pfizer. Ce au descoperit medicii israelieni
Persoanele cu boli autoimune vaccinate cu Pfizer. Ce au descoperit medicii israelieni
Horoscop special pentru SÂMBĂTĂ! Vărsătorii au parte de mici câştiguri financiare. Ce se întâmplă cu Balantele
Horoscop special pentru SÂMBĂTĂ! Vărsătorii au parte de mici câştiguri financiare. Ce se întâmplă cu...
O biserică din secolul al XIX-lea a apărut în mijlocul unui lac din Mexic, după 40 de ani de când a fost înghițită de ape
O biserică din secolul al XIX-lea a apărut în mijlocul unui lac din Mexic, după...
Vremea este LA EXTREME! Anunțul ANM
Vremea este LA EXTREME! Anunțul ANM
Fiica lui Brigitte, bucuroasă că Florin Pastramă a plecat din casa lor. Ascunde ceva în sufletul ei
Fiica lui Brigitte, bucuroasă că Florin Pastramă a plecat din casa lor. Ascunde ceva în...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Ce s-a întâmplat cu trei bărbați care încercau să jefuiască o mașina în benzinărie! INCREDIBIL cum a reacționat victima
Ce s-a întâmplat cu trei bărbați care încercau să jefuiască o mașina în benzinărie! INCREDIBIL...
SĂRBĂTOARE MARE mâine, 8 mai 2021. Cui îi spui LA MULȚI ANI
SĂRBĂTOARE MARE mâine, 8 mai 2021. Cui îi spui LA MULȚI ANI
Se dau 400 de lei de persoană! Poți aplica de pe 14 mai. Ce poți să faci cu banii de la stat
Se dau 400 de lei de persoană! Poți aplica de pe 14 mai. Ce poți...
Lovitură DEVASTATOARE pentru șoferi! Documentul devenit OBLIGATORIU. Se dau amenzi uriașe
Lovitură DEVASTATOARE pentru șoferi! Documentul devenit OBLIGATORIU. Se dau amenzi uriașe
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Zanni a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, Elenei Marin la Survivor România. „Aș vrea să mă pedepsesc singur!”
Zanni a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, Elenei Marin la Survivor România. „Aș vrea...
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de închisoare, preţul crimei din estul Londrei
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
Imaginile dezolării! Ce s-a văzut în casa părintească a Corneliei Catanga?! „Au mai rămas din ea doar treptele de la...”
Imaginile dezolării! Ce s-a văzut în casa părintească a Corneliei Catanga?! „Au mai rămas din...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
Țara în care cozile de la magazine au fost interzise prin lege de fiul președintelui:
Țara în care cozile de la magazine au fost interzise prin lege de fiul președintelui:...
Vica Blochina, relație cu fostul Biancăi Drăgușanu? Filmare din intimitate cu ea și Alex Bodi, postată pe net: Cum au fost surprinși
Vica Blochina, relație cu fostul Biancăi Drăgușanu? Filmare din intimitate cu ea și Alex Bodi,...
Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa rosie:"Ma bucur pentru treaba asta!"
Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa...
Materia primă care a explodat total la zeci de mii de euro. Efectele se resimt în toată lumea, inclusiv în România. Este noul petrol
Materia primă care a explodat total la zeci de mii de euro. Efectele se resimt...
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Jador a făcut-o sa plângă în direct! A izbucnit când a auzit dezvăluirea Faimosului! Momentul, total neașteptat
Jador a făcut-o sa plângă în direct! A izbucnit când a auzit dezvăluirea Faimosului! Momentul,...
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
Primele imagini cu cuțitarul din autobuzul 117! Pus în genunchi și amenințat cu arma de mascați VIDEO
Primele imagini cu cuțitarul din autobuzul 117! Pus în genunchi și amenințat cu arma de...
Sunt cele mai furate mașini. Companiile de asigurări refuză să le mai facă polițe CASCO!
Sunt cele mai furate mașini. Companiile de asigurări refuză să le mai facă polițe CASCO!